Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Když se muži otáčí za cizí sukní

Od: niki* odpovědí: 44 změna:
Zdravím. Jak byste ženy zareagovaly na to,kdyby jste zaslechly, jak se váš manžel baví s kamarádem,který mu zprostředkoval pracovní schůzku s ženou a jako první manžel řekne,jestli je ta žena hezká.
Když jsem se ho zeptala,řekl mi,že to bylo ve srande a že se tak muzi někdy baví,což vím,ale do svého manžela bych to po 15 ti letech vůbec neřekla.
Jak vůbec snášíte ,když se otáčí za cizí ženou nebo máte manžela,o kterém jste si jistá,že se tak s kamarády nebaví a jiné ženy jsou mu absolutně tabu?Já si to do teď také myslela...ted mě to moc trápí.
Nejsem žádná top modelka,ale za atraktivní mě okolí považuje,proto by mohl být manžel rád ,kde je
A jak to vidí naopak muži?
Díky za názory

44 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

29x

Dobrý den, berte to třeba tak, že ani doktor nezakazuje diabetikovi, aby se podíval do výlohy cukrárny (podívat se může, koupit by neměl) . Zdravím!

Systém mě sám odhlásil, dva dny jsem necítila potřebu se přihlásit. Až tato superodpověď si zasloužila body. *palec*

ben®

bimbam - děkuji Vám. Holt, někdy se zadaří .

id
hodnocení

13x

Niki - nebuďte tak úzkoprsá a berte život trochu s humorem a rozumem. Hledáte problémy kde nejsou. Až skutečné problémy vás zaskočí , tak se sesypete.

Do pracovním telefonátu mi sdělili, že posílají k nám kurýra. Řekla jsem, ať mi pošlou pohledného chlapa, který by stál za hřích. Manžel stál vedle mne a společně jsme se tomu zasmáli.

Neznámý kurýr druhý den přijel a místo pozdravu mi praví - líbím se vám? Hned byl den příjemnější pro všechny, s humorem se lépe žije..

Jo, ale manžel stál vedle, tak jste se společně smáli, což je naprosto pochopitelné a není to to samé. Ale kdyby vedle nestál, Vy byste si myslela že není doma a on by tohle zaslechl třeba z chodby, tak pochybuji, že byste se tomu smáli. Ledaže byste mu byla takříkajíc už "ukradená". ;)

id

suzy - kdybyste nežila sama jak kůl v plotě, pochopila byste, že píšete koniny. *smich Mnohá manželství fungují jinak než vaše představa.

jjjj

Njn, Suzymon a její spekulace. :-D

lidus*

Obrátím to. Maželovi volám do lázní, seděl v tu chvíli na baru a zcela jistě ne sám (na kluky není), končím rychlý hovor slovy: užij si večer, mysli na to, že 20 už ti bylo dávno a dobře se bav". Druhý den mi telefonuje, že mu nikdo nevěřil, že mluvil s manželkou.

Hele osobo jjjj, co kdybyste si něčím trhnul/a? Lepíte se na mne, jako lejno na podolek. To Vám není hanba, takhle pronásledovat ubohou stařenku? :-D Já za to přece nemůžu, že Vám chybí fantazie a jste bez vlastních nápadů. *nevi*Ale pokud se bez toho neobejdete a psychicky byste se bez toho sledování, co já kde napíšu "složil/a", tak to nevadí a poslužte si. Budu s tím počítat. Nerada bych v této těžké, "coronavirové" době, způsobila újmu někomu psychicky labilnímu. :)

jjjj

Další zbytečná várka blbin... že by psychická labilita? *frajer*

Neumíte si vymyslet nic vlastního? Musíte e po mně opičit? :-D

Prosím, ukončete napadaní.

Děkuji

niki111
hodnocení

aut a,id,jjjj - v mém případě by o spekulace nešlo ono to nějak tak opravdu bylo.A když jsem manželovi řekla,že jsem to slyšela nadšený z toho nebyl,ví,jak jsem citlivá.
id

S tou vaší žárlivostí i manželovou se vám moc dobře nežije. V manželství je velmi důležitá důvěra. Až vás manžel podvede, tak to pak řešte a nedůvěřujte. Svou žárlivostí ho k nevěře spíše domutíte.

Je to jen chlap a pokud má s vámi peklo v této oblasti již nyní, tak svou žárlivostí jej k nevěře spíše donutíte. Jen si řekne - nezahýbám a manželka stále žárlí i když nemá na co, tak jí zahnu, alespoň si užiju, manželka bude žárlit stejně. Popřemýšlejte o tom. Vy jste především žárlivá, pak možná citlivá.

niki111
hodnocení

Máte pravdu asi jsem to potřebovala slyšet. Ale asi jsem teda začala žárlit až po 15ti letech.Vždyť kolikrát sama před ním upozorním na hezkou ženu teda spíš např.zpěvačku.A taky jsem měla radost ,když přišel z hřiště s dětmi a říkal,že se dal do řeči s jinými maminkami na hřišti nebo podobně.Je to tím,že mě 15 let nenapadlo,že by se ptal na jinou ženu jestli je hezká právě proto,že pořád říká,jak ho po 15ti letech pořád pritahuju hm.Asi jsem byla prostě hodně naivní.

xy
hodnocení

12x
Já ženatý jsem, mám atraktivní a mladší ženu ale to neznamená, že sňatkem se mi přestaly ostatní ženy líbit. To snad ani nejde ne? Takže se také občas otočím.
Ale jsem věrný, u toho otočení se to končí.
niki*
hodnocení

To asi ano,ale musí se ptát už dopředu,jestli je ta žena hezká?Nevěděl,že ti slyším,to by se neptal.I kdyby to myslel tak,že se tak prostě chlapy někdy baví mě to ranilo.Jinak zájem o mě projevuje.

Proč by se nemohl zeptat, vždyť na tom úpřeci nic není.

Já ve svým věku již říkám, "umí pořádně vařit? Lépe než moje žena?"

xy
Neřešte hlouposti a nehledejte,kde nic není. Vy s ženskými nikdy neokomentujete nějakého chlapa? Pokud Vám chlap bude chtít být nevěrný, tak to udělá i bez těchto poznámek.

Vždyť to je úplně normální, také bych chtěl vědět, jestli budu jednat s atraktivní ženou, nebo nějakou rašplí, abych se mohl na to jednání lépe psychicky připravit :-D.

hodnocení

10x

@niki - jste si jistá,že se tak s kamarády nebaví a jiné ženy jsou mu absolutně tabu?
Kdyby vám bylo šestnáct, nedivila bych se dotazu - ale vy si vážně myslíte, že "papír z matriky" je kouzlo zajišťující manželovo trvalé oslepnutí a oněmění co se jiných žen týče? *smich*

niki*
hodnocení

Právě že je mě 34 a manželovi 40.Ano dotaz je trochu dětinsky.Jsme spolu 15 let a to mě prostě zaskočilo.Me vůbec nejde o papír ž matriky to věrnost nezaručí.
lidus*

Jedubabi *hej*. Slepý nebo na kluky to mě napadlo hned po přečtení otázky. Tazatelka by snad svého muže ukamenovala kdyby šel s koleginí na kafe.

niki111
hodnocení

Nevěra se prý děje nejvíce na pracovištiS kolegyni na kafe ,to záleží na okolnostech.
Pokud by si zašli jen tak z volné chvíle tak by mě to určitě vadilo,máme doma malé děti a volné chvíle nezbývají ani nám pro sebe a jemu naopak by to vadilo určitě taky.
Tyto věci má každý jinak nastavené

Taky si to kafe může s kolegyní dát na pracovišti - přestávku má ze zákona *smich*

hodnocení

9x

Základní pravidlo v případě šťastného partnerství/manželství zní... dívat, ale nesahat.

Každý normální heterosexuální chlap se otočí za hezkou ženskou. Pokud tvrdí, že ne, tak lže... ať už má důvod jakýkoliv.

janm*
hodnocení

7x

Zdravím

Za ženou se neotočí jen dva "druhy" mužů, homosexuál a mnich. Ti se také do heterosexuálních svazků zákonitě "nehrnou". Zřejmě doma máte "normálního" muže, tzn. kdyby neměl zájem o ženy ani by jste se neseznámili... Jestli si chcete zkazit současný vztah, pak je nejlépe žárlit... Já být ženou tak nežárlím, muže si lze udržet celkem jednoduše, stačí si trochu věřit a vědět "na co bere", jnými slovy otáčet by se mohl za kteroukoli, stejně bych ho dostal/a a "dostala bych ho kdykoli bych jen chtěla" chápete? *smich* Co nedokážu pochopit je, když ta ženská ví na co ten chlap je po těch letech, no a místo toho se trochu "přičinit" mu začne dělat žárlivé scénky což je to "nejlepší" jak se mu zhnusit.

niki111
hodnocení

janm ,díky moc za osvětu,máte úplnou pravdu,vždyť do nedávna tomu bylo přesně tak ,jak píšete. Dík za připomenutí. Váš komentář je pro mě největší ráda ze všech tady
janm*

Tak to jsem rád, v těchto věcech je dobré být trochu "nápaditá" a především v "klidu a s rozvahou" malinko "obzvláštnit" malinko "překvapit" vždyť kolikrát stačí tak málo... Možná také pomůže zapomenout na to že jste již léta partnery a zkusit to tak, jako by jste ho potkala teprve před chvílí. Takové pojetí umí ze žárlivosti "vyvést", jste prostě jedna z "mnoha" a právě proto nemáte o nic menší šanci než všechny ostatní a než třeba ta za kterou se právě ohlédl, stojíte přece "na začátku" a máte otevřené "všechny možnosti" ...

vilik*
Co to povídáte, že se neotočí jen homosexuál nebo mnich?
Víte, jak dokážou být bolestivé zatuhlé svaly na zádech a krku? A jak nepříjemný je v tomto stavu rotační pohyb bederní páteře, jejíž schopnost rotace je i v normálním stavu maximálně 15 stupňů a pak hrozí poranění?
Nejsem blázen, abych si něco takového uhnal!
janm*

vilik -Ale celý se otočit můžete ne? *smich*

priklad11*
hodnocení

4x

Já se za žádným Skotem neotáčím.

smode*
hodnocení

3x
Hezký den. Tohle jsme dělali v práci běžně a je to tak trochu aby řeč nestála a zároveň aby v pracovním dni přišlo trochu uvolnění. Dělám to tak běžně i když je se mnou dívka a vůbec jí to nevadí. Je totiž sebevědomá. Ovšem mám kamaráda jehož žena mu za to samé dokáže zkazit celý večer. Má trošku nižší sebevědomí. To je vše. A moc bych si s tím nelámal hlavu zvlášť když je dokázáno že ženy se za opačným pohlavím otáčejí daleko častěji akorát se to snaží zásadně a vždy co nejlépe krýt.

aaa
hodnocení

3x

Bylo a bude, že hezká žena přitahuje všechny mužské zraky.

Nojo, tojo. Ale co zbývajících 71 pohlaví?

hodnocení

3x

Dávno tomu na zad, se kámoška manželky zeptala , jestli jí nevadí, když se otočím za jinou třeba venku. A ona jí na to odpověděla. Koukat může, ale nesmí obtěžovat. Nemělo by to být moc okatě. To by asi namíchlo každého. Každou.

hodnocení

3x

Mně manželka venku na krásnéslečny sama upozorňuje, abych o něco nepřišel.

Považovat pouhý pohled za něvěru (nebo náběh na ni) , je extrém.

niki111
hodnocení

Však myslím,že to tady nikdo za nevěru ani nepovažuje,kde jste na to prosím vás přišel?V dotazu nestojí nic o nevěře.

hodnocení

2x
Pes ktery steka nekouse.
Kazdy muz se podiva za peknou zenou.

hodnocení

0x

Taky to může být provokace aby jste žárlila.Ale neí to fér..Ať se kouká ale ne ve vaší přítomnosti.Uráží vás...a není to

slušné. jedině si dělá zle.Chytrý chlap a pokud vám to vadí tohle nedělá.

id

A proboha na co jsou oči? Na to aby se koukaly. Já i když nejsem na holky se ráda otočím za pěknou ženskou a manžela upozorním, pokud by si nevšiml. A to nekoukám jen na obličej a postavu, ale na vkusné oblečení, co se k sobě hodí a co ne, beru inspiraci.

Tazatelka pochopila, že je chyba v ní, v její žárlivosti a ne v manželovi. Tak jí držím palečky a spokojený život.

@zavinac - Ať se kouká ale ne ve vaší přítomnosti.

Ale on se nedíval, on mluvil s kamarádem a jak tazatelka píše, ani: "Nevěděl,že ti slyším". Takže ona odposlechla cosi, co nebylo určeno pro její ouška - to aby ten chlap hovořil vždy a všude jen o počasí, aby se manželka necítila dotčená.

Já jsem vám neporozuměla.Paní píše,že se jí chlap kouká po jiných na to jsem odpověděla.Ať se čučí jak je sám a neprovokuje a bude klid

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Vidíte, vidíte. Kdybyste neodposlouchávala hovory druhých, neměla byste teď starosti. *smich* Ale na druhou stranu, můžete být klidná, že s vaším manželem je vše v pořádku, a je pořád chlap. Ida

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]