Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte oblíbený vtip?

Od: bublink odpovědí: 51 změna:

Dobrý den,

říká se, že k pevnému zdraví přispěje, když se člověk alespoň jedenkrát denně pořádně od srdce zasměje. Podělte se prosím o vtip (i více), který Vás a Vaše okolí vždycky rozesměje.

Mám svých oblíbených více, některé jsou více některé méně inteligentní, ale to je úplně jedno. Začnu tedy:

Jak poznáte zálesácké trencle?

Ve předu mapa, vzadu škrtátko!

51 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

9x

Vtip to není, ale je to o starých babkách se mnou na rehabilitaci na pokoji. Zažila jsem tam neskutečně srandy.

Suchá osmdesátka se převlíká. Druhá /85/ se vykloní, aby viděla na ten vrásčitý hrudníček s "medvědími oušky" a zvědavě se zeptá: "To máte svoje, nebo silikony?"

bublink
hodnocení

Jojo. Super, mít takové srandovní babče na pokoji. Když nemáte čerstvě po operaci břicha *smich*

hodnocení

7x

Osmdesátiletá Žofka byla už po léta organistkou v kostele. Nikdy nebyla vdaná, ale každý ji měl rád pro její dobrotu a milou povahu.

Jedno odpoledne ji navštívil farář. Pozvala ho do obývacího pokoje, kde stál organ, její církevní hudební nástroj, který bravurně ovládala.

Farář ji požádal o čaj. Slečna Žofka jej odešla připravit. Farář se zatím usadil proti organu a hned si povšiml skleněné misky s vodou, položené na něm. Plaval v ní totiž kondom. Vtom se slečna Žofka vrátila s čajem a talířem koláčků. Farář se nejprve snažil nedat najevo, že si všiml kuriózního obsahu nádoby, ale časem ho přemohla zvědavost, neodolal a zeptal se:

"Slečno Žofko, nemohl jsem si nepovšimnout a promiňte, že jsem zvědavý, ale co mi povíte o tomto...? A ukázal na misku.

Ona na to: "Ach, ano, no není to úžasné? Před pár měsíci jsem šla přes park a na trávě jsem našla ten malý milý balíček. V pokynech na něm stálo, že obsah balíčku se má umístit na organ, udržovat vlhký a pak že ochraňuje před přenosnými nemocemi.

A víte, že jsem celou zimu nedostala chřipku?"

liska5

A pomůže to, když to bude jenom na piáně? *smich**smich*

hodnocení

7x

Uprostřed noci přijde nahý policista na svoji služebnu. Jeho službu konající kolegové na něj nevěřícně zírají a ptají se: "Co tady děláš? Vždyť máš volno a měl jsi být na nějaký pařbě!? A proč jsi nahej?" Policista odpoví: "No vždyť já byl na pařbě, pořádně se to tam rozjelo, náhle někdo dostal nápad, aby se ženský, co tam byly, svlíkly do naha. Tak se svlíkly. Pak jsme se svlíkli do naha i my chlapi. Najednou se zhaslo a někdo zavolal: Tak chlapi a šup do práce! ... Tak jsem tady!" *smich*

senior

ha,ha,ha - dobrý

liska5
hodnocení

6x

Nejkratší vtip: Róm dře.

To byste koukala, jak kolega z bývalé práce (rom) umí máknout a i celá jeho rodina aktivně pracuje odedávna. Vedli je k tomu, protože mají cíl a umí za to vzít.

liska5

To věřím, že jsou tací. Svého času školní gymnastické družstvo jednoho příhraničního slezského města vyhrálo republiku a většinu družstva tvořili romští kluci! .A naopak cestou do Slovenského ráje jsme míjeli ony svérázné osady. V jedné velké starosta nařídil úklid svépomocí. Za každým rohem hlouček s košťaty, cigarety v puse, a ani náznak pohybu.

Jen malá oprava-to nejsou romové ale CIKÁNI !

Ze všech poctivě pracujících snědých čechů,když jsem se jich ptal,tak ani jeden neřekl rom,všichni hrdě jsem cikán!Jakože jich znám docela dost!

Diesel a proč se tedy jejich organizace jmenuje "Romea"? Proč né Cigánea?

Sami neví, co je utlačuje a co ne. Podle toho, ajk se jim to hodí a z čeho hlavně kápnou nějaké koruny.

Proč-protože dle slov cikánů jsou romové jen ti nefachčenkové,kteří...Jinak cikáni jsou tu již několik století,kdežto romové jak si někteříi říkají cca posledních deset let. Jinak řečeno,ho.nu ,i když budeš říkat jak chceš,stále to bude jen ho.no.Stejně tak tito,ať si říkají jak chtějí,vždy to budou jen cikáni.Tedy až na dva Cikány-Pavla a Miroslava,ale to jsou normální běloší s příjmením Cikán!

02.11.20 14:08

Nějak mi v těch komentářích chybí vtipy. Přečtěte si laskavě název tématu*smich*

jajo
Romove se mi libí více. Cikani je uz dnes urazka.

hodnocení

6x

Teply hoch sedi v kostele v lavici nakraji.Uličkou prochazi fafař a mava kadidelnici,kluk se k nemu nakloni a řika-hošo,hoři ti kabelka.

hodnocení

5x

V autoservisu: "Karle, dej mi francouzák... klíč ty debile!"

aaa
26.10.20 18:25
28.10.20 06:52

dobrý *palec2*

hodnocení

4x

Tenhle už je starší, ale pobaví.

Pouští jede cestovatel na velbloudu. Zvíře už se sotva plouží, ale naštěstí se za písečným přesypem objeví cedule VELBLOUDÍ SERVIS.

"Nejede?" ptá se nerudný Arab. "Jede, ale moc pomalu", stěžuje si cizinec. Arab mu pokyne: "Tak si zacouvejte s velbloudem na rampu." Sotva je zvíře na rampě, popadne veliké kladivo a flákne velblouda mezi zadní nohy. Velbloud šíleným tryskem zmizí za obzorem.

"Chlape," rozčílí se cestovatel, "jak já teď to zvíře doženu?"

"Jak?" mávne rukou servisák, "zacouvejte si na rampu!" *smich*

hodnocení

4x

Manželé na nákupech. Manželka si zkouší v kabince asi 5 svetříků a když vyjde,manžel nikde. Hledá ho,potom vyndá mobil a volá:" No proboha, kde se couráš? Manžel :" Pamatuješ miláčku,jak jsme před několika lety šli okolo zlatnictví a tys byla okuzlená briliantovým náhrdelníkem ve výloze? Já ti řekl,že teď si ho nemůžeme dovolit,ale jednou bude tvůj? Manželka dojatým hlasem: "Ano,pamatuju," ." No, tak já sedím v tý hospodě naproti ." :-D

*palec2*tak to je pecka vtip :)D

liska5
hodnocení

3x

Popelka, aktualizovaná verze:

Kašel s rýmou, roušky vyšívané,... ale chřipka to není, jasný pane.

hodnocení

3x

Toto ani není vtip, ale spíše hláška a vzpomenu si na ni každou chvíli v souvislosti se současným Kocourkovem. Před léty se ptala dcera, proč Američané konečně nechytí toho bin Ládina, když mají takové neomezené možnosti. Tenkrát byl u nás známý a povídá, on dělá, že před nimi utíká a oni jako dělají, že ho chytají.

liska5
hodnocení

3x

Tohle taky není vtip, ale realita:

Belgická liga. Plzeňák Partrik Hrošovský si nahrál s Nigerijcem a pokořil tureckého brankáře.

Vím, že jsou všude hráči všech barev a tvarů, ale nějak mne to pobavilo.

berger*

Liška5,tak to by se Vám mohlo líbit i tohle...

liska5

*smich*Jo, jo, už jsem někdy četla. To je fakt krystalická globalizace.

hodnocení

3x

HOST VEJDE DO SUPER NOVĚ VYBAVENÉ HOSPODY, SEDNE NA BAR A VŠIML SI, ŽE ZA BAREM JE ROBOT A TEN HO VÍTÁ: "DOBRÝ DEN, JSME MODERNÍ RESTAURACE, VÍTÁM VÁS, JSEM ROBOT CHARLIE A BUDU VÁS OBSLUHOVAT PROSÍM SDĚLTE VÝŠI VAŠEHO IQ."

BOREC SE ZAMYSLÍ A ŘEKNE, ŽE MÁ IQ 150.

ROBOT NALIJE WHISKY A ZAČNE BAVIT HOSTA ŘEČMI Z ASTRONOMIE, MATEMATIKY, HISTORIE, ZEMĚPISU.

CHLAPÍK PONĚKUD NEZVLÁDÁ DEBATU A ROZHODNE SE NAVŠTÍVIT BAR PŘÍŠTÍ DEN ZASE S TÍM, ŽE ROBOTOVI SDĚLÍ, ŽE MÁ IQ 100.

ROBOT NALIJE WHISKY A ZAČNE DEBATU O AUTECH, SEXU A CELEBRITÁCH.

"FAJN" ŘEKNE SI CHLAPÍK A PŘIJDE TŘETÍ DEN A ROBOT ZA BAREM SE ZASE PTÁ NA JEHO IQ A CHLAPÍK ODPOVÍ, ŽE MÁ IQ 50.

ROBOT SE ZAMYSLÍ, NALIJE VODKU A ZEPTÁ SE : "TAK CO, ZASE BUDEME VOLIT PIRÁTY?

Rychlá odpověď

hodnocení

3x

Soutěž Milionář. Slečna soutěží o 750 tisíc. Dostane otázku:

Který pták si nestaví hnízdo? A/ Kos B/ Sokol C/ Kukačka D/ Kormorán

Slečna neví. Proto požádá o radu po telefonu - přítelkyni Jarmilku. Telefon zvoní, Jarmilka ho vezme a vyslechne otázku:

Ahoj, který pták si nestaví hnízdo? A/ Kos B/ Sokol C/ Kukačka D/ Kormorán. Jarmilka vyhrkne: Kukačka!

Soutěžící moc nevěří. A jsi si opravdu jistá? Odpověď: Ano, jsem. Je to kukačka.

Bylo tedy řečeno Kukačka. Soutěžící vyhrála 750 tisíc.

Za pár dní se slečny potkají: Ty, Jarmilo, jak jsi na 100% věděla, že je to kukačka?

Jarmila: To je přece jednoduché. Ti ostatní si staví hnízda, ale KUKAČKA PŘECE BYDLÍ V HODINÁCH! *smich* Jaga.

hodnocení

2x

"Pane kolego, co uvedeme jako příčinu smrti?"

"Covid."

"Ale ten mrtvý má šest bodných ran..."

"Tak Covid s neočekávanými komplikacemi."

hodnocení

2x

Taky starej, ale :

Chlape, proboha, vy jste ten čípek sežral !

No a měl jsem si ho snad strčit do prdele?

hodnocení

1x

Panic si zajde do nevěstince,aby se konečně seznámil s ženským tělem. Děva se svlékne,zhasne a zalezou pod peřinu. Řekne mu: Povedu ti ruku a vysvětlím. Tady mám ústa,ty se líbají,dále je krk,tam mě také můžeš líbat a hladit,pak jsou prsa. Ty můžeš líbat,hladit,mačkat,dál je bříško a pod bříškem...to je moc sprostý,to ti pošeptám. Tak mu to pošeptá,panic vyskočí a zařve: Okamžitě rosvitˇ a ukaž mi to,tak mi říkaj v práci...;).

hodnocení

1x

Přijdou dva opravovat žumpu. Jeden se ponoří celý do sraček, za chvíli vyplave a říká podej mi klíč... druhý mu podá klíč, zase ponoří a za chvíli vyplave spokojený, že to opravil a říká mu: "Kdyby ses dobře učil nemusel bys pořád jen podávat klíč." *smich2*

72mona
hodnocení

1x

Citát: "I když nám začne docházet jídlo, stále máme jedn druhého." Hannibal Lecter

hodnocení

1x

Přijde policajt ráno do práce a postavi na stůl termosku. Náčelník se ptá: jéé co to je? Policajt říká,to je termoska,včera jsem si jí koupil.Prodavačka říkala,že tam studený věci vydrží studený a teplý vydrží teplý. No, tak to je fakt šikovný a co tam teda máš? Kafe a dva nanuky.

nella
hodnocení

1x
Tak velmi jsem se nasmála včera když jsem na IG našla toto. Je to tedy jen pro znalé nováckých show...
Máte oblíbený vtip? #2

hodnocení

1x

Jeden proti lidskosti:-D

Má to čtyři nohy a jednu ruku. Co je to?
Spokojený pitbul.

hodnocení

1x

Pro pěstitele.

Doktor pěstování asi moc nerozumí, když mi říká, že bych měl hned vysadit marihuanu. Jako teď? V listopadu?

hodnocení

1x

Trošičku delší ale...

Jednoho dne jsem potkala sladkého gentlemana a zamilovala se do něj. Když se stalo zřejmým, že se vezmeme, učinila jsem nejvyšší oběť a vzdala se svých oblíbených fazolí... O několik měsíců později, o mých narozeninách, se mi cestou domů z práce pokazilo auto. Protože jsme žili na venkově, zavolala jsem manželovi, že přijdu domů pozdě, protože musím jít pěšky. Cestou jsem míjela malou restauraci a vůni pečených fazolí vycházející z jejich kuchyně jsem nedokázala odolat. Abych se dostala domů, musela jsem ujít několik mil a tak jsem si řekla, že než přijdu domů všechny škodlivé následky těch fazolí vyprchají. Vešla jsem do restaurace a než by řekl švec, spořádala jsem tři velké porce pečených fazolí. Celou cestu domů jsem se pak snažila vypustit všechen plyn, který můj zažívací systém produkoval. Když jsem dorazila domů, manžel se zdál velmi nadšený, že mě vidí a s potěšením mi oznámil: Miláčku, pro dnešní večeři pro tebe mám velké překvapení.".
Zavázal mi pak oči a zavedl mě k mé židli u stolu. Sedla jsem si a právě v okamžiku kdy chtěI rozvázat šátek, zazvonil telefon Musela jsem mu slíbit, že se šátku na očích nedotknu dokud se nevrátí a pak šel zvednout telefon. Pečené fazole, které jsem zkonzumovala na mě stále ještě měly vliv a tlak se stával neúnosným. Můj muž byl ve druhé místnosti a já jsem využila příležitosti, přesunula váhu na jednu půlku a upšoukla si. Bylo to nejen hlasité, ale zapáchalo to jako vlečka hnoje, která přejela skunka před papírnou. Vzala jsem ze svého klína ubrousek a mávala jím rázně ve vzduchu. Pak jsem přesunula váhu na druhou půlku a vypustila tři další salvy. Zápach byl horší, než když se vaří zelí. Pečlivě jsem naslouchala vzdálené konverzaci ve druhé místnosti a pokračovala v uvolňování tlaku ve svém zažívacím systému po dalších několik minut. Požitek byl nepopsatelný. Když slova na rozloučenou z vedlejší místnosti signalizovala konec mé svobody, ještě párkrát jsem zamávala ve vzduchu ubrouskem, vrátila jej na klín a složila na něj ruce. Cítila jsem se uvolněně a byla jsem se sebou velmi spokojená. Má tvář musela být alegorií na nevinnost, když se manžel vrátil a omlouval se, že telefonoval tak dlouho. Zeptal se, jestli jsem se dívala pod šátkem a já jsem jej ujistila, že ne. V tom okamžiku sundal z mých očí šátek a dvanáct hostů jednohlasně proneslo:"Happy Birthday!"

hodnocení

1x
A mě se líbí tenhle : Partyzáni prchají před Němci. Běží přes louku. Za loukou je les a uprostřed louky studna. Chvíli přemýšlí, kam se mají schovat. Nakonec vlezou do studny. Za chvíli na louku přijdou Němci a volají do studny: "Kde můžou být?" A aby to Němcům nebylo podezřelé, tak partyzáni dělají ozvěnu: "Kde můžou být?" A Němci: "Že by byli v lese?" Ozvěna: "Že by byli v lese?" Němci: "Že by byli ve studni?" Ozvěna: "Že by byli ve studni?" Němci: "Že bychom tam hodili granát?" A ozvěna: "Že by byli v lese?"

hodnocení

1x

Důchodci v hospodě,jeden povídá: " Pánové,nebudete mi to věřit,ale já si i v tomto věku zasouložím kdy chci. Třeba loni se mi vůbec nechtělo.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, manžel telefonuje s manželkou: "Nakupuješ?" - "Aha, máš nový kožíšek. A z čeho je?" - "Fakt, těch teda muselo bejt." - "Jo, skunk." Zdravím!

hodnocení

0x
Přechází stará dáma po přechodu na červenou. Vidí ji policajt a familiérně na ni volá.. Paní co vám říká ten červený panáček a co ten zelený?
Ale hochu zlatá není to fuk? Dřív nám do všeho kecali rudý panáci teď zelený a furt to tady stoji za starou bačkoru.

Já to znám v podobné verzi -

Babka přechází silnici nedaleko přechodu. Kolemjdoucí policajt na ni volá : Po přechodu, paní, po přechodu !

Babka mávne rukou a praví : Už dávno, synku, už dávno...

Přidám další variantu:

Ptá se policista stařenky: "A po přechodu by to nešlo, babičko?” "Ale šlo, panáčku, šlo, ale ta chuť už není.”

hodnocení

0x

Tomuhle vtipu jsem se jako trhlá puberťačka smála několik dní : Přijde prase k zástrčce a řekne - vylez srabe!

bubllink
hodnocení

Potkají se po letech dva spolužáci a jeden se ptá druhého: "Co vlastně děláš?"

Druhý odpoví: "Ále, teď mi vyšel článek..."

První užasne: "Ty jsi novinář?!"

Druhý: "Ale ne. Mám tasemnici!"

*smich*

72mona3*
hodnocení

0x
On to není vtip, ale nasmála jsem se dost. To takhle šlapete po turistické značce, přicházíte k rozcestí s posezením. A v houští, tak dva metry od vás ženský hlas: ty, hele, vidím bedlu. Fakt bedlu? Zní odpověď od posezení. No fakt, teď rostou, budou řízky...tak ne, ubrousek. A ani ti nebudu říkat, co je pod ním...*smich* M.

hodnocení

0x

Tak tenhle se moc nepovedl...

Byt to v anglictine, nahraju to na failblog.

Máte oblíbený vtip? #3
stirecek

Dobrý večer. :) Fakt nejlepší. Díky vám oběma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]