Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Taky to nesnášíte?

Od: tatarka* odpovědí: 8 změna:

Taky nesnášíte když jdete po poušti zakopnete o strom a začnete se topit?*bzum* Upřímně já to NENÁVIDÍM!*zed* Vážně... prostě to nechápu že se mi to stává tak často! Poradíte mi jak se tomu mám vyhnout? Díky *palec*

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

0x

*ee*už to nepij ani ředěný*cert*

doplněno 07.04.10 17:16:

venku je pěkně měla by sis jít provětrat mozek.

papene*

*vtip*kytko to má z toho slunce a čerstvého vzduchu.Je prostě sjetá kyslíkem.*haha*

kytka*

já myslela že je zalezlá jak se nudí, a nyní má z toho halucinace.Tady na takové srandičky není nikdo ZVĚDAV milá tatarko.

technikjirik*
hodnocení

0x

To nic není. To když já jdu a narazí do mě labuť, pak tryskáč a nakonec i drak, tak jsem fakt rád, když ten kolotoč někdo zastaví...

pepyk93*
hodnocení

0x

Jóóó Tatarko,to znám.To se mi taky dřív stávalo.

Teď jezdím přes poušť trakorem,na sobě mám plovací vestu a nějaká větev nebo louže mi může bejt u pr****...;)

marenka*
hodnocení

0x

Tatarko, a tyhle stránky znáš? ;) alik.idnes.cz/...

tatarka*
hodnocení

haha ... jo znám xD a co je s něma*smich*

marenka*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]