Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikonoce a domácí výzdoba

Od: pt® odpovědí: 6 změna:

Každý už vyhlíží sluníčko a pěkné počasí a s tím souvisí jaro a Velikonoce. Máte už doma nějakou výzdobu? Třeba něco vlastnoručního? Dáte sem obrázek pro potěšení oka? - pt

Velikonoce a domácí výzdoba

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
21.03.13 15:14
hodnocení

další

Velikonoce a domácí výzdoba #2

lidus*
hodnocení

0x

"pt" na vás je vidět s jakou láskou to děláte, škoda, že nevím odkud jste, mám obháčkované kraslice co mi nejsou k ničemu a Vás by asi potěšily.

pt®
hodnocení

Ježkovy oči, "liduš", já je mám taky, je to dárek od druhé panímámy /ona háčkuje i ten betlémek na Vánoce/ a už mi visí v okně celou dobu, já je zítra vyfotím a dám to sem. Určitě je někomu darujte a uděláte velkou radost. Jste moc hodná. - pt

doplněno 23.03.13 11:28:

Přidávám obháčkovaná vajíčka:

Velikonoce a domácí výzdoba #3

hodnocení

0x

Já nemám ještě nic, kvůli tomu počasí se mi ani nechce. Začíná to pokaždé vyblýskáním oken - a letos? Kdoví, jestli je do Velikonoc vůbec umyju. Kdyby to aspoň bylo až koncem dubna, jako některým rokem, ale letos jsou ty Velikonoce opravdu brzy a počasí jim neodpovídá.

Výzdoba pt je hezká. *palec*Já umím kraslice batikované voskem. Nejvíc se mi líbí drátovaná vajíčka. Ale to neumím. Dělala je jedna panímáma na Veselém Kopci. Nic to zřejmě není a drhání /uzly/ zvládám dobře. Jen by to chtělo jednou vidět, jak na to. Jaga.

hahanaj*
hodnocení

0x

Zatím jsem jen vyměnila zimní výzdobu za velikonoční na dveřích a počasí mě stále odrazuje dál něco dělat venku ,asi to bude vše na poslední chvíli .A doma ještě výzdobu nemám .

Velikonoce a domácí výzdoba #4
pt®
hodnocení

Hani, ti zajíčci jsou pěknííí... - pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]