Nejste přihlášen/a.
Každý už vyhlíží sluníčko a pěkné počasí a s tím souvisí jaro a Velikonoce. Máte už doma nějakou výzdobu? Třeba něco vlastnoručního? Dáte sem obrázek pro potěšení oka? - pt
"pt" na vás je vidět s jakou láskou to děláte, škoda, že nevím odkud jste, mám obháčkované kraslice co mi nejsou k ničemu a Vás by asi potěšily.
Ježkovy oči, "liduš", já je mám taky, je to dárek od druhé panímámy /ona háčkuje i ten betlémek na Vánoce/ a už mi visí v okně celou dobu, já je zítra vyfotím a dám to sem. Určitě je někomu darujte a uděláte velkou radost. Jste moc hodná. - pt
doplněno 23.03.13 11:28:Přidávám obháčkovaná vajíčka:
Já nemám ještě nic, kvůli tomu počasí se mi ani nechce. Začíná to pokaždé vyblýskáním oken - a letos? Kdoví, jestli je do Velikonoc vůbec umyju. Kdyby to aspoň bylo až koncem dubna, jako některým rokem, ale letos jsou ty Velikonoce opravdu brzy a počasí jim neodpovídá.
Výzdoba pt je hezká. Já umím kraslice batikované voskem. Nejvíc se mi líbí drátovaná vajíčka. Ale to neumím. Dělala je jedna panímáma na Veselém Kopci. Nic to zřejmě není a drhání /uzly/ zvládám dobře. Jen by to chtělo jednou vidět, jak na to. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.