Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukňouraný národ - hledání důvodů proč

Od: pratelsky* odpovědí: 6 změna:
Pořád kolem sebe slyším od lidí, mám nálo peněz, platy jsou malé, všechno se zdražuje, co s námi bude? Prostě kńourání a kńourání. Já z toho také nejsem odvázaný, ale snažím se to řešit. Je prostě potřeby vydělávat víc peněz. nic složitého. Češi jsou ale většinou notoričtí hledači důvodů proč něco nejde. Teď se ptám já, co s námi Čechy bude?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Nic, přizpůsobíme se. Jak v historii pokaždé. Čechům se prostě líbí kňourat.
Ale nic to nemění na tom, že jsi vedle. Tohle patří na www.bazina.cz.
Hezký den.

hodnocení

0x
Místo planých kydů dělej všechno proto, aby tě tví spoluobčané přestali obtěžovat kňouráním...

hodnocení

0x
Co bude? V tomto státě nechce nikdo nic pořádně rozhodnout. Všechno se řeší tak nějak na půl a podle toho to pak vypadá. Asi tak.
pratelsky*
hodnocení

Vžtyď říkám ukňouraný národ, je jedno je-li to politik nebo běžný občan. Pokud bych se řídil rady strejce, tak by mě brzo zavřeli.
al bunda*
Co ti poradil Strejc takového, že by tě na základě jeho rady zavřeli?

jajas*
hodnocení

0x
Zkus jet do ciziny a uvidíš, že uslyšíš to samé kňourání a možná ještě vetší *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]