Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Testování na covid - opoždění

Od: matej102 odpovědí: 3 změna:
Zdravím! Omlouvám se za poněkud hloupou otázku, ale jde o testování na covid. Hygiena mi nařídila karanténu a také to, že se musím 16. či 17. nechat otestovat. Bohužel, nejdříve jsem nevěděl, zda nejdříve volat doktorovi, či se objednat. Tak jsem hned dalšího dne ráno volal doktorovi, který řekl co a jak. Bohužel, nešly mi pak spustit stránky, kde se musím na testování objednat a šly až dnes ráno. Jenže termíny 16. A 17. už byly zabrané. Musel jsem to dát 18. Myslíte, že to vadí, že jsem to dal až den později? Nebo se na to nehledí, pokud je to jen o den? Děkuji a přeji hezký den

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslím si, že to vůbec nevadí. Jen se zeptám. Když jste tam teda byl o den později, to Vás nenapadlo se zeptat přímo jich, jestli to nevadí?*co*To bych teda uděla já a měla bych jasno ihned.

matej102
hodnocení

Právě že jsem tam ještě nebyl, abych se zeptal. Jdu až v neděli. Zkoušel jsem volat - bohužel bez úspěchu. Neberou telefon a mají to nedostupné

007cz
15.10.20 22:16
hodnocení

0x

Nevadí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma covid

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]