Nejste přihlášen/a.
Před 13 hodinami na Seznamu.cz napsali : Zemřelo tisíc mrtvých. To už u nás umírají nějací zombíci? Živí když umřou, jim nestačí? A to není jediný a jen občasný případ. Asi tam mají redaktory na hodně vysoké úrovni. Nebo jsou jen nepozorní a nekontrolují to, co jim leze z pod prstů?
Dneska jsem se musela smát a s politikou ani koronavirem to nemělo nic společného. Pošta mi doručila velký katalog záclon a bytového textilu, kvalitní papír, kvalitní tisk.
Prohlížím a vidím: kromě záclon firma nabízí i ŘASÍCÍ TUŽKY. Prý nařasí záclonu na polovinu. Nejvhodnější je TUŽKOVÁ F1. Říkám si - kruciš, jak nařasit záclonu pomocí tužky?
Dneska je už lidem všechno jedno, tužka, nebo stužka, holínky nebo hodinky. Hlavně že už i menší děti už brebtají happy, little, cool, vau...a čeština jde do kopru. Jaga.
Taky může dojít k zajímavé situaci, když jedno písmenko vypadne. Bylo to v dobách, kdy vrcholem dálkové komunikace byl telegraf a já pracovala jako referentka obchodního zařízení. Přišel mi pracovní telegram s textem :
ZASILAME VAM 5 KS TANKU... to bylo dost podezřelé a musela jsem vysvětlovat, že se skutečně nejedná o tanky, ale o stánky
A když už něco napíšete na prezidenta Čr, tak prosím pro příště, jako každý slušný novinář, ověřit ze dvou nezávislých zdrojů.
Dobrá,tak prozatím to vypadá tak i tak.
Dnes je 14.10 a ceremoniál 28.10 to máme 14 dní, a nikdo neví jak to vše dopadne.
Děláte z komára dva velbloudy a tak nějak nechápu co vás na tom vzrušuje.
juraja Nesmíte to tak prožívat, ať si dědula rozdá odznáčky třeba tisícihlavému davu, aspoň bude legranda. Nemusí jich nechat vyrábět moc, protože mu je stejně vrací i nejlepší kamarádi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.