Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SEZNAM perlí. Zemřelo tisíc mrtvých.

Od: keebleek® odpovědí: 28 změna:

Před 13 hodinami na Seznamu.cz napsali : Zemřelo tisíc mrtvých. To už u nás umírají nějací zombíci? Živí když umřou, jim nestačí? A to není jediný a jen občasný případ. Asi tam mají redaktory na hodně vysoké úrovni. Nebo jsou jen nepozorní a nekontrolují to, co jim leze z pod prstů?

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

2x mrtvej, pořád mrtvej :-D.

Já si zase při rekonstrukci kolumbária na hřbitově přečetl:

Žádáme ty, kteří tak dosud neučinili, aby si na OÚ vyzvedli urny s popelem svých pozůstalých.

Tak takovou návštěvu fakt nechcete, pane starosto *alene*.

liska5
14.10.20 12:48

*smich*))

hodnocení

5x

Dneska jsem se musela smát a s politikou ani koronavirem to nemělo nic společného. Pošta mi doručila velký katalog záclon a bytového textilu, kvalitní papír, kvalitní tisk.

Prohlížím a vidím: kromě záclon firma nabízí i ŘASÍCÍ TUŽKY. Prý nařasí záclonu na polovinu. Nejvhodnější je TUŽKOVÁ F1. Říkám si - kruciš, jak nařasit záclonu pomocí tužky?

Dneska je už lidem všechno jedno, tužka, nebo stužka, holínky nebo hodinky. Hlavně že už i menší děti už brebtají happy, little, cool, vau...a čeština jde do kopru. Jaga.

72mona3*
Proměny (Jiří Dědeček)

Jak se ze lva
stane želva,
jak se z bobra,
stane kobra,
jak se z tygra
stane vydra,
Jak se z páva
stane kráva?
Těžko.
Ale někdy se to stává.
patronka*

Taky může dojít k zajímavé situaci, když jedno písmenko vypadne. Bylo to v dobách, kdy vrcholem dálkové komunikace byl telegraf a já pracovala jako referentka obchodního zařízení. Přišel mi pracovní telegram s textem :

ZASILAME VAM 5 KS TANKU... to bylo dost podezřelé a musela jsem vysvětlovat, že se skutečně nejedná o tanky, ale o stánky :)

hodnocení

4x

A tak překlep se může stát.

Já mám radši ty podprahové zprávy,

třeba:

SEZNAM perlí. Zemřelo tisíc mrtvých.

Rozhodně nepatřím mezi příznivce ANO (naopak), ale máte pravdu, že toto je velice podlá záležitost.

sirokko
14.10.20 05:09

*smich*

priklad11*

To je jak když v běhu závodili pouze dva sportovci Ruský a Americký. Rus prohrál. Druhý den v ruských zprávách. Náš sportovec doběhl jako druhý a Americký byl předposlední.

tttt
hodnocení

2x

budou spalovat nakažené covid-19 aby se později nezjistilo že ty lidé neumřeli na covid ale něco jiného

hodnocení

1x

To neperlí Seznam, ale Babiš.

vir
Babiš perlí a lid ho za to má rád a volí ho i s jeho chybami protože jsou lidské a jim blízké. Ty jeho nedokonalosti ho na trůnu udrží :)

No, ale teď perlíte vy :-D.

nox®
hodnocení

0x

echo24.cz/... Něco takového?

vilik*
hodnocení

0x
Tipnul bych si, že je to téměř doslovná citace nejlepšího a nejfundovanějšího premiéra.
Schválně, víte, co řekl v pondělí na tiskovce?
Právě tohle, je to v posledním odstavci. google.com/...
Takže bychom si dali koblihu?
A nezapomeňte to na státní svátek pořádně oslavit, vy doma v maximálním počtu 6 lidí a pan prezident, který si myslí, že jste neschopní, se všemi vyznamenanými, neboť on má na rozdíl od vás všech od pana premiéra povolenou výjimkou.

Jo tohle*alene*

Takže vlastně přeřek slováka, co se soustředí na češtinu a vyjede z kolejí.

A když už něco napíšete na prezidenta Čr, tak prosím pro příště, jako každý slušný novinář, ověřit ze dvou nezávislých zdrojů.

novinky.cz/...

vilik*
Pane Jurajo, vaše zpráva je z osmé ráno, moje ze třetí odpoledne stejného dne, stejný zdroj. Zatím to vypadá, že výjimka bude spíše udělena.
Rozhodně si nemyslím, že by udělování vyznamenání pan prezident prosazoval i v rozporu s vládními opatřeními, kdyby mělo jít pouze o 2 vyznamenané, když do šesti osob počítám určitě pana prezidenta, dále také 2 pomocníky, kteří mu umožní jistější pohyb, a ceremoniáře. Proto předpokládám, že vyznamenaných bude více než 2.
Ledaže by to udělali v Kauflandu, tam snad omezení počtu na pouhých šest osob není, a vyznamenaní by mohli přijít i s jedním rodinným příslušníkem. Akorát by asi museli mít svoje košíky, tím si nejsem úplně jistý.
novinky.cz/...
A samozřejmě, v době, kdy se musí všichni omezit, mi nepřijde jakákoliv výjimka příliš vhodná, i kdyby byla přijata jakákoliv ochranná opatření. Navíc v souvislosti s tvrzením pana prezidenta v trochu kontroverzním rozhovoru, který je popsán například tady: irozhlas.cz/...

Dobrá,tak prozatím to vypadá tak i tak.

Dnes je 14.10 a ceremoniál 28.10 to máme 14 dní, a nikdo neví jak to vše dopadne.

Děláte z komára dva velbloudy a tak nějak nechápu co vás na tom vzrušuje.

vilik*
Možná vám to uniklo, ale já jsem se tu na nic neptal, jen vysvětluju, že chyba je někde jinde.
A nevzrušuju se, ale hluboce se stydím. Ale to byste nepochopil.
lamy13

juraja Nesmíte to tak prožívat, ať si dědula rozdá odznáčky třeba tisícihlavému davu, aspoň bude legranda. Nemusí jich nechat vyrábět moc, protože mu je stejně vrací i nejlepší kamarádi.

Já to nijak neprožívám,jen se divím.

Do 28.10 je ještě daleko ale všichni už ví co bude nebo nebude*mir*

Pane vilíku, proč bych to nepochopil?

007cz
14.10.20 18:13
hodnocení

0x
SEZNAM perlí. Zemřelo tisíc mrtvých. #2

Tapetujete pěkně ale bohužel, už to je jen trapné.*mala*

007cz

To máte pravdu.

007cz

...je to trapné.

007cz

Tak tu máme další trapnou verzi.

seznamzpravy.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]