Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Energy drink od kolika let?

Od: niki* odpovědí: 18 změna:
Od kolika let můžu pít energy drink

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Na obalu energy drinku máte informaci, že je určen pro dospělé. Tedy správně až od 18ti let.

hodnocení

4x

Mladý člověk nepotřebuje povzbuzení organismu a navíc tenhle nápoj ti při častém užívání zdraví poškodí. To jste se všichni zbláznili? Za nás nic takového nebylo a taky jsme normálně fungovali, je to jen marketingový podvod, který z lidí tahá peníze a ničí zdraví.

motak
Kdyby za nas nas bylo, tak to chlastame taky, tak si tady přestaň hrat na moralistu.

Že bys to ty chlastal, je tvoje věc. Každý naštěstí není jako ty, někteří i myslí na své zdraví.

motak
Zato ty v 15 bys to nechlastal,protože si už v té době dbal o své zdraví.
Vtipálku.

motak
hodnocení

3x
Od kdy chceš.

hodnocení

3x

nechápu proč vy náctiletí po nic tak toužíte, vždyť vás hřeje mládí a nepotřebujete hnusnou chemii

Zakázané ovoce - neznáte? Nebo už jste zapomněla? ;)

hodnocení

1x

Jeden známý sportovec prohlásil že nejlepší ionťák je pivo ...a to je od 18

jezevec*
Asi jo ale na druhou stranu je určitě pro starší děti lepší třeba nějakej nealko radler, než 4 litry Coca coly...
motak
Ano, ma to tak polovinu cukru, ale pokud toho vypije taky 4 litry, tak uz je to asi jedno...

jezevec*
hodnocení

0x
Víš co se říká? Odříkaného největší kus. Čím víc ti je bude někdo zakazovat, tím víc je budeš chtít. Já sám v nich nevidím problém. Synovi je 14 a když si tu a tam vezme z lednice RedBull, nezakazuje mu to. Samozřejmě ne ve všední den v deset večer, ale o víkendu? Proč ne? Když mu ho zakážu, půjde do večerky a koupí si ho sám. Takže za mě řekněme od 12 let nevidím problém, samozřejmě pokud jich nechceš skousnout 10 denně...

liska5
hodnocení

0x

Nepij to. To je průmyslově vyrobený roztok.

Mně stačí přečíst si složení a stoupne mi krevní cukr.

motak
Co kromě vody v obchode není průmyslové vyrobeny roztok?

Co třeba? Třeba takový bůček pěkně prorostlý. Nebo chleba!

juliacz
hodnocení

0x
Já začala pít v 10ti letech takže je to jedno

burda*
hodnocení

0x

dneska to pije uplne kazdy takze bych tipoval tak od 7 let jina to je uplna sračka ja to upřimne nepiju

notsofunnymony
hodnocení

0x
Podle mě se pije od deseti(10) ale nevím to jistě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]