Nejste přihlášen/a.
To si nevyberete. Úplatek důchodcům činil 15 000 000 000 Kč. Rozhazování nezná mezí. Možná, kdyby vládní strany ANO, ČSSD a KSČM získaly v senátu více než jedno křeslo, byl by váš názor jiný. To se místním mudrlantům stává, že mění své názory častěji, než své spodní prádlo.
Jo ty podnikatelé dostali dost. Neměli nic našetřeno. Nebo to utratili v Itálii. Důchodci. No ti celý život platili na někoho jiného a dnes by to měli dostat v jiné formě zpět. Bohužel ani náhodou. Takový Kalousek by musel přidat mockrát 40 Kč, aby se v reálné hodnotě důchodcům vrátilo to, co kdysi ze svého vynaložili na jiné důchodce.
Myslíte si, že účast je obrazem důležitosti ústavní instituce? Kdyby lidé šli k volbám do PS a účast by byla 30 %, mluvil byste stejně?
PS se v mnoha ohledech bez Senátu neobejde, jde mimo jiné i o protiváhu vůči sněmovně. Přece takto bychom mohli rušit instituce neustále. Až se karta obrátí a bude v Senátu dominovat ČSSD a ANO, bude se opět volat po zrušení?
Není to také o sebereflexi, že neučást je dána tím, že lidé nerozumí funkci Senátu, a proto k volbám nechodí? Příklad s PS byl na mistě, protože pokud by lidé začali považovat PS za nadbytečnou, že stačí vláda, pak se zde bude volat tedy taky o zrušení.
Tak byste měl vědět, že v rámci ústavních zákonů je Senát potřebný. Já v něm smysl vidím, když sleduju, co kolikrát chodí za nesmysly z PS.
Přátelé, proč je senát zbytečný? Máte nějaký svuj konkrétní postřech či názor. Ono jen opakovat slova prolhaného prezidenta bez vlastního usudku svědčí o , dejme tomu, neinformovanosti.
Výsledky ukázaly, že s tímto národem to ještě není zdaleka tak špatné. Já jsem s nimi víceméně spokojen.
Já jsem taky spokojen jak si lidi pod sebou řežou větev. Na Tchajvanu vládne disciplina. V Číně stavěj korupčníky ke zdi. Tady máme plnou hubu lidských práv. Nejvíc hlasů dostalo STAN. Chápu, že se lidem na obcích líbí a taky jim prochází to co se upeklo někde v parlamentu. Obce mají svoji samostatnost a nikdo jim do toho nebude kecat. Bouráme sochy, oslavujeme Vlasovce. Parkujeme na chodníku, na trávníku, kouříme na nádraží, proč by nemohl dostat pivo šestnáctiletý. Přece nebudeme trestat místní občany. A roušky. Prostě jsme usoudili, že je to blbost. Není nad to, když Obec vyjde občanům vstříc. Nějaké zákony a pravidla která si vymyslela vláda jsou nám u pr...
K tomu bych dal komentář . Starostové jsou správci , kterým prší peníze shora a jen řvou dejte nám peníze . Až budou v reálné politice tak se vyvrbí . Krásně je to viditelné v jejich programu - nehchtějí hýbat z daněmi , další bod je že chtějí snížit zdanění práce (sociální a zdravotní) a pak další bod je duchodová reforma . Tudíž z čeho chtějí platit duchody a zdravotnictví , pokuď sníží daně? A jaká ta reforma duchodu tedy bude? Když to vidím u nás , utrácí ze za nesmysli , a lidi tomu jen tleskaj jak je to předražené a jak jsme oškubali stát . V našem systému jakoby se schovávaj za obec a politika se jich netýká . To je asi hlavní problém , kdy obec nemá své daně , kraje také a v jejich volbách by šlo o to zda se sníží či zvýší . O tom je politika - o penězích.
Tak to je pravda s těma Starostama. Ještě že nemají tu pravomoc povolit lidem krást. Jinak na Obcích prochází lidem vše. A to se lidem líbí. Sice Obec splní třeba počet kontejnerů na tříděný odpad, ale tím to končí. Je spousta dalších prohřešků v pravomoci místních orgánů které prostě některým projdou, zvláště když to je místní podnikatel.
Prostě disciplina je na Obcích v pr.. a tak se nedivme, že se šíří coranovirus. Ať nařídí vláda co nařídí, tak polovina občanů se na to stejně bez následků vyprdne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.