Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už se vám to někdy stalo?

Od: pepass10 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den už se vám někdy stalo že jste něco říkali a vtelevizi řekli něco co stím souviselo?

například sem si povídal s kamarádem a on řek ,, já už sem asi cvok " a v televizi řekli ,,už jsme stejný blázni jako on"

a oba sme se strašně smáli

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

arimas*
hodnocení

0x

uprimne? stava se mi to konstantne! pritel si ze me dela srandu ze pry jsem carodejnice.. co reknu to se stane.. segra ma to same... taky z toho mame zachvaty smichu. s tou televizi se to deje ze prepneme program a osoba v programu nam odpovi na to o cem jsme se bavili , nebo pisnicka v radiu ...

a nebo spousta dalsich skutecnosti ktere clovek rekne a obratem se stanou ... ja tyto veci strasne vnimam a vzdy mam pocit ze to je nejake znameni ze to co rikam nebo delam je spravne..

doplněno 06.04.10 15:47:

Vzpominam ze jsme jednou jeli na dlouhou cestu a ja byla silene nervni .. zapla jsem radio a tam byla pisnicka ve ktere se zpivalo : nemej strach vsechno bude ok bla bla... JA VIM ze takovych pisnicek je zpousta, ale to ze hrala prave ve chvili, kdy jsem byla s nervama v cudu, mi fakt pomohlo a my jsme dojeli v poradku :) nekdo by si toho vubec nevsim a nervoval se dal tim ze jsem tomu byla otevrena jsem si doslova ulevila

marenka*
hodnocení

0x

Já jsem párkrát zažila jinou situaci, která mne však vyděsila.. Jdu a najednou vím, že zpoza rohu vyjde muž. Taky že jo a já mám dokonce pocit že ho znám. *nevi*

papene*

marenko, to je ale divné, že muži vychází zpoza rohu.*haha*

arimas*

to jako ze se tato situace opakuje? nebo se vam to stalo jednou?

marenka*

Hodněkrát. Třeba vím, že kolem přejede červený auto. Hrozný.

Pap, muži co mě vidí v dostatečné vzdálenosti přecházejí na druhou stranu *smich*

doplněno 06.04.10 16:57:

Pap, nebo se to tak neříká? Zpoza rohu? *sok*

papene*

*smich*Tak to je síla osobnosti.:DA ještě k tomu ty červený auta a jedou po silnici že ano?:D

To hraničí s nějakou okultní vědou.*ua*

doplněno 06.04.10 17:10:

Říká.*palec*

Už se vám to někdy stalo?
arimas*

jo takhle! hodne krat se vam stala podobna situace... ja myslela ze se vam stale opakuje ta situace s chlapem z rohu hihihi

to co mate neni nic hrozneho to je proste jenom fakt ze mate otevrene vedomi :) to mam taky akorat me stve ze to nedokazu ovladat trochu lip ze bych si byla vedoma ze prave ted vidim to co se ma stat . ja si to uvedomim az kdyz se to ci ono stane . proste to nevim dopredu grrrr

doplněno 06.04.10 17:11:

az zpetne si uvedomim ze jsem mela bud pocit nebo vidinu . kdezto vy rikate ze to vite ze se to ci ono stane PRAVE TED a to je super:)

ja obcas neco placnu bez myslenkovite a pak se to stane nebo nekdo rekne presne to co jsem si prave pomyslela ale v tu chvili si nejse vedoma ze se to teprve stane...

pepass10
hodnocení

taky se mi jednou stalo že jdu zatáhnout žaluzie a v rádiu začali zpívat: zatáhni žaluzie ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]