Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vystoupení v televizi - Zagorová

Od: novakova* odpovědí: 23 změna:

Jaký je váš názor na vystoupení v hlavních večerních zprávách H.Zagorové a Š.Margity?

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eman
hodnocení

6x
Je mi to úplně jedno.

hodnocení

5x

Neviděla jsem to. Ale pravděpodobně by mě to příliš nezaujalo. V televizi se v různých krátkých rozhovorech vystřídá obrovské množství lidí. Veřejně známých i neznámých, chytrých i hloupých, mně osobně sympatických i nesympatických. No tak tam byli a něco řekli, no. Dnes a zítra budou mluvit zase jiní.

lidus*
hodnocení

3x

Nemám ráda zpěváka ale jeho písně, jak žije a co má za nemoci je mi jedno, nemám potřebu opakávat ho když zemře. Mám svoji rodinu. Vystoupení jsem neviděla neb Covid zprávy nesleduji již dlouho. Nicméně zadarmo se v TV neukázali,každá koruna dobrá.

hodnocení

2x

Co to? Nějaká jména nových moderátorů?

Něco se chystá?

Já to napětí nevydržím...

ema
To víte za všechno v TV se dobře platí, neviděla jsem to, ale je to stejně vyhodné pro známé tváře jako reklamy. O čem tam mluvili?

Nevím kdo o čem mluvili..a ani nevím, že někde mluvili..

motak
hodnocení

2x
Podle mě je to super a melo by tam vystoupit více známých zpěváků a herců. Možná i někdo z cirkusu.

Jak z cirkusu! Ty máš těch reportáží a přenosů z Parlamentu málo!?

jabraka*
hodnocení

2x

Oba interpreti chytili virus.Takže jako všude.Jako prazident USA

JB

jezevec*
hodnocení

2x

Můj názor je ten, že kdyby coronavirus nechytli, tak po nich neštěknul pes. A v televizi by se objevili až ve chvíli, kdy by jeden z nich umřel... Poslední zajímavá deska, kterou Zagorová vydala, byla Mimořádná linka v roce 1983...

etana*

Kupodivu, zejména po Margitovi štěkají světová koncertní podia dnes a denně, že nevystupuje v české televizi místo dementů v Výměna manželek, to hovoří spíš v jeho prospěch. Ale chápu, když je kulturní rozhled jen televize, tak je to průser

@jezevec - to jste ji ještě hltal, cca v deseti letech, že?;)

hodnocení

2x
Koukám, že jak si někdo dovolí veřejně prohlásit, že covid není chřipečka, hned se hejteři můžou přetrhnout aby dali na jevo, že oni to vidí jinak.
Prostě si je televize pozvala, oni řekli svoje a není proč se nad tím hádat. Zagorka má od mládí nějaké onemocnění krvinek a televize chtěla aby její fanoušci viděli, že je celkem v pořádku.

hodnocení

1x

Neviděl jsem to a ňák to semnou nelomcuje *nevi*.

doplněno 08.10.20 16:36:

zavinac - tak to já je zase klidně vystojím. Mě je jejich vystoupení prostě lhostejné. Zkrátka nic, co bych musel s někým konzultovat na Internetu. *nevi*

Obejdeme se i bez nich ,,nemůžu je vystát

@zavinac - Televize má takové tlačítko... *smich*

To vím také ..ani bych je nezapla,tak nevypínám stačí?

hodnocení

1x

Nebylo to žádné vystoupení, ale krátký rozhovor na téma jejího onemocnění a proběhlo to včera ve zprávách. Asi minutový rozhovor na Primě. Také jsem to zahlédla a myslím si, že to byla spíše upoutávka na pořad Jana Krauze. Asi tam budou pozváni, aby promluvili jak to u nich probíhalo. Zagorová má mnoho fanoušků, tak si myslím, že to bude zajímat dost lidí, kteří jí fandí. Je to prostě "talk show". Ale už se dlouho na tento pořad nedívám, protože mne to dávno přestalo bavit, tak to neuvidím.

Pan Margita nemá u nás takovou popularitu, je to operní zpěvák. Ale ve světě je hodně známý. Ale on tu nemoc neměl s tak těžkým průběhem jako Zagorová a spíše ji doprovází.

lamy13
hodnocení

0x

Skvělé, fantastické, neopakovatelné.

karel556*
hodnocení

0x

jsou mi šuma fuk, a Prima tuplem, a Nova, ČT, Barrandov jakbysmet:-D, hlavní večerní čas trávím mimo jiné třeba sledováním filmů a ne kok*tin.

etana*
hodnocení

0x

Nu, nepokládám to za úplně pitomé, od vlády či zdravotníků se žádných pozitivních informací nedočkáme, o tom, jak to probíhá taky ne, to jsou jen info zvenčí, takže neškodí se podívat a poslechnout si ty, co to zažili na vlastní kůži. Zda je to Zagorová nebo pan Vomáčka je celkem jedno.

akc
hodnocení

0x

Tak aspoň mluvili a vystupovali slušně. To až pozvou Barku Basikovou, ta se bude zlobit jako Greta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]