Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vykupny hlemyzdu v CZ

Od: kamera* odpovědí: 9 změna:

Velice zdravím.

Existuje nějaká databáze /seznam /výkupen hlemýžďů a podmýnek výkupu? /Okres Kutná Hora

Dík Ruda

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

arimas*
hodnocení

0x

jeeeeeeee hahahahahahh dekuji za rozesmani *smich* to je bomba .. co se tady clovek nedovi hahahah ... VYKUPNA HLEMIZDU to se mi libi :)

tak snad neco najdete

sebod*

Animas, pozor! Když znáš místa, tak máš tisícovku za den vyděláno. To je velice solidní výdělek. Jen musíš dát pozor, aby se Ti šneci nerozutekli *haha*. A i tady se plno lidí ptá, jak si vydělat nějakou tu korunu. hned mají inspiraci. Já jsem před šes tilety. když jsem byla se svým životem v koncích, tohle taky absolvovala. A byl to pro moji duši docela příjemný relax. A shodou okolností - Hádej, co teď sbírám na zahradě? *palec* Uhodla. Šneky. Ty potvory by mě jinak všechno sežrali. Kdyby tu byla v okolí výkupna, tak je tam donesu. Měla bych 500 *ua*. Takhle je dáváme s vnučkou do kýble a nosíme daleko, daleko do lesa.*bezim**uf* Doufám, že nenajdou cestu domů *stop**ee*

arimas*

fakt? no to je super! ja netusila ze se vykupuji hahahah

taky by se melo zacit s vykupovanim plechovek *hej* to by najednou lesy byly ciste aaaaaaahhh :) a ne jen lesy ...

jo a co takove nedopalky ... kilo nedopalku - 100 kc :D

jsem se nechala trochu unest ...

sebod*

S tím čurbesem máš pravdu. My máme svůj (v uvozovkách) les. Takže když tam ty šneky vysypeme, tak zase posbíráme to, co lidem od huby odpadlo a vezmeme to do popelnice. Ať tam máme čisto. Jen jsem tuhle stále v němém úžasu, neb tam byla pneumatika z auta. *sok* A na to místo se musí jít 2 km lesem, nevede tam ani cesta *ee*. Tak to mě dostalo *zed*

arimas*

no to mi povidej.. ja se s rodinou pravidelne vydavam uklizet nase okoli mame to vse zdokumentovane .. lidi nevericne krouti hlavou ze to delame... prej: ze se vam chce?

bydlime sice v praze ale v prirode a kolik je vsude kolem pneumatik tak tolik jich nemaji ani v autodilne! lidi jsou zrudy kdyz dokazi takto zneuctit prirodu. jo a to nemluvim o odslouzilych prackach!

sebod*

Tak to jsi taky pěkně praštěná *haha* Vitej do klubu *placni**slunce*

marenka*
hodnocení

0x

Tady je odkaz na zpracovatele hlemýžďů, mají myslím výkup, ale jen v sezoně. najisto.centrum.cz/...

hodnocení

0x

Sebod třeba tu pneumatiku někdo vyhodil z letadla... *smich**frajer**pivo*

sebod*

Lujs, *bzum**bum*. Nezlob mě! Nevíš jakou mám zrovna náladu - *andel* nebo *cert*? Tak bacha *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]