A k čemu to bude? Leda tak k tomu, že se tady někteří začnou napadat a hádat. Proč asi jsou volby tajné a odehrávají se za plentou, kam nikdo nevidí? No asi kvůli tomu, že jinak by se asi lidi mezi sebou pomlátili rovnou u voleb.
volba
Volte si koho chcete, stejně vyhraje zase ANO ! Chcete se vsadit?
Hmmm... Asi budu jediný, kdo ti odpoví na to, na co se ptáš. Volil jsem ODS. Nechápu lidi, co ti sem píšou něco, na co ses neptal. Zřejmě se za to, koho volili, stydí...
volebnik
Dobrá volba V jakém kraji jsi volil kandidátku, měls i jinou stranu v záloze? A děkuju za odpověď
jezevec*
Plzeňský kraj, v záloze jsem toho moc neměl. U mě připadá v úvahu ještě TOPka (v krajských volách je bez šance), takže to bylo jasný...
jezevec*
Jenom doplním, že samozřejmě kandiduje ODS s podporou TOP 09 a nezávislých starostů, takže u mě se všechny v úvahu připadající varianty spojily do jedné...
No ještě abych se styděla za to, koho volím . A jestli se teda lidé musí stydět za stranu kterou volí, tak to už bych nevolila raději vůbec, protože to pak postrádá smysl úplně.
volebnik
Snad se mapa trochu vylepší a nebude taková dominance ANO.
Tady dominance moc není (kraje), ale příští rok je důležitý!
bron
ODS se hodně volila kolem r. 89 a výše, teď už moc ODS lidi netáhne. Tak nečekejte nějaký větší nárůst.
volebnik
Doufám, že neefektivní politice ANO bude vypsáno vysvědčení a postupně nahradí kompetentní lidé z ODS apod.
jezevec*
Brone jak se mohla ODS hodně volit dva roky před svým založením?
liska5
ODS má nejpřijatelnější program, ale dost lidí, co mi nesedí.
A čím menší celek, tak spíš koukám na osobnosti.
jezevec*
Chápu, nicméně u nás je to tak, že z první patnáctky na kandidátce ODS znám osobně všechny, většinu z nich více než 10 let. Taky bych například na pozici Fialy viděl rád nějakou větší osobnost, prostě většího střelce. Ale navzdory tomu je mi prostě ODS názorově nejbližší...
Já bych jedině diskutovala, proč jde k volbám tak málo lidí. Usuzuji s hromady vyhozených nedotčených modrých obálek v bedně u schránek.
liska5
...usuzuji z...
michalverner
Třeba z toho důvodu že si nemohou vybrat.Kandidáta znám osobně pouze jednoho a to je neustálý převlékač kabátů.Program stran dnes nic neznamená a celé volby jsou jen loterie kdo bude brát rentu.
jendad
Já bych to řekl asi tak , politika se dělá ve sněmovně a u senátu je sice hezké , že si zvolíte svého kandidáta , ale sněmovna stejně přehlasuje senát . A kraje mají spíše správcovskou funkci . Tam je jedno zda je Petr nebo Pavel . Peníze mají dané a za co je utratit také . Většina lidí to chápe a tak chodí volit až při volbách do sněmovny. Do teď jsem nepochopil STAN . Je to pravice nebo levice?
Nevolila jsem, nikdo k nám dnes nepřišel i když bylo řádně nahlášeno.
volebnik
To je škoda. Mrzí mě to za Vás.
lidus*
ANO bych nevolila ale lidé si ho zvolili, nelíbí se mi tvoření povolebních koalic. ANO vyhrálo a utvořením koalic se vše mění.
volebnik
Co je na tom špatného? Vládne ten, kdo se dokáže domluvit. Zastupuje více občanů.
michalverner
volebnik...Zastupuje více občanů?To je jen manipulace jelikož většina lidí která volí volí strany na základě jejich propagandy která se však změní spoluprácí s jinou stranou.Na tom nic dobrého opravdu nevidím.
lidus*
Domluví se spolu strany které po sobě plivaly, jen aby se ke korytům dostaly. Považuji to a nejen já ale i spousta lidí ze kterými mluvím za špatné. Vládne strana která ve volbách vyhrála, neosvěčí se, příště ji nevolím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.