Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myslíte že to jdou namožené svaly?

Od: danielpadky odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, cca před týdnem jsem tahal těžkou věc a tahal jsem to tak že jsem to nesl rukama vpřed, takže se chci zeptat či to mužou být ty svaly natažené... když si stlačím na pupek tak mě tam tak bolí, to samé když si zmáčknu na střeva, plus když se nadechnu tak mě to tak zatáhne u žeber na obou bocích... plus mě tak na pravé straně škube... a také jsem zapomněl jsme napsat že mě břicho nebolí takhle když např. sedím nebo ležím. Bolí mě jen když si opravdu na ně stlačím. Předem děkuji za rozumné odpovědi ;) :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Zajímají-li Vás odpovědi z "věštecké koule", jste tu správně, protože přes internet Vás ještě nikdo vyšetřit nedokáže. Mohou to být namožené svaly, ale může to být i něco jiného > to by Vám řekl lékař po vyšetření.

72mona3*
hodnocení

0x
poradte.cz/...
Tyto odpovědi nestačily? M.

hodnocení

0x

Tak asi budete muset pořád sedět, nebo ležet. To by mohlo pomoci. Mimo jiné, proč si stlačujete břicho a mačkáte střeva?*zmateny* Nějaká mánie? Za celý život mne to nenapadlo udělat ani jednou a to mi je už přes sedmdesát let. :)

Chtěla jsem se zeptat už minule na to samé, proč se mačkáte? *sok*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]