Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Už je to tady

Od: amper® odpovědí: 7 změna:

Církevní obřady do 100 osob a bez zpěvu

Zpívání je nově zakázáno i v kostelích při církevních obřadech... Zdroj: Novinky.cz

Četl jsem seznam povolených a zakázaných akcí a sháním číslo na Chocholouška.

Chtěl jsem to vrhnout do Volné diskuse, ale nějak se nezadařilo...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

007cz
01.10.20 10:00
hodnocení

2x
Už je to tady
Už je to tady #2

hodnocení

1x

@amper - A vám je do zpěvu, když se tak rozhlídnete? *smich*

hodnocení

JJ, v pátek jsem zpíval u zubaře a jestli to takhle půjde dál, budu brzo pískat kudlu a zpívat hlady.

lidus*
hodnocení

0x

Ještě pořád se to dá, bude hůř.

etana*
hodnocení

0x

No, zdá se mi to poněkud podivné, výjimky nelogické, ale plukas má jasné zadání, nedovolit, aby musel stát znova vysolit nějaké peníze na podporu krachujících podniků, tak to takhle ošulil. V Praze nepotkávám v obchodech a MHD lidi bez roušek, ale venku vždy hodí pomačkanou usmolenou roušku pod bradu a vesele si mašírují celkem plnými ulicemi...jestli je tohle účinné opatření, tak jsem čínský bůh srandy.

senior

V úterý mě upadla v Praze na dlažbu rouška, zvedla jsem za ušní poutko špičkou deštníku, ale ouha, vlivem odstředivé síly špičky deštníku se rouška vyvlíkla a vylétla o dva metry dále ode mne. Tedy se pěkně z obou stran vyválela. Musela jsem se tedy přece jenom ohnout, a nasadit na obličej těma špinavejma rukama z vlaku a z MHD /metro pásy na jezdících schodech, čudlíky ve výtahu/, a odkráčet do obchodu. Chytnout rukověť košíku, vydezinfikovat ruce a jít vybírat nákup.

Zaplatit a vše naskládat do baťohu. Sundat roušku jsem se odvážila až venku. Tak snad jsem si moc virů domů nepřinesla, než tu roušku, kterou jsem mohla ždímat.

Namítnete, máš mít další roušku! Po pravdě, mám, ale nechce se mi.

Zatím mi nic není.

hodnocení

0x

To je to nejmenší, do kostela nechodím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]