Nejste přihlášen/a.
koně a džokejové mají 102 nohou, kolik koní se sešlo na startu?
No a co jako?, od toho ta poradna snad je , vždyť mi nemusíte odpovídat!Chu´t luštit mám a když to nevím ,obratím se na ostatní , je na tom něco špatného?
102 děleno 6 perfektně zvládá vnučka v druhé třídě. Asi jste měl angínu, když se bralo dělení. Má vnučka, na rozdíl od vás, vždy požádá a poděkuje za nápovědu.
Tak Vám s předklonou hluboce děkuji. Nemám dvouletou vnučku,ani žádnou jinou ač je mi 68 let. Ptám se vždycky pro manželku ,ta luští časopis překvapení. Pokud Vás to ale uráží , nemusíte mi odpovídat, najdou se jiní ,kteří to tak neberou.Myslím si stále ,že od toho ta poradna je , každý jsme jiný ,někomu se nechce , nebo už nemůže . Druhý mu třeba rád pomůže.
Pokud někteří, ,,džokejové´´ nepřišli bez koně, nebo naopak kůň bez jezdce - tak to snad není těžký ani pro ignoranty.
Nápověda - kolik asi nohou může mít dohromady kůň a ten chlap na něm?
No jo, ale musíme brát v úvahu, že všichni koně mají po 4 nohách a všichni žokejové po 2. Pokud se u jezdce či koně vyskytne někde nějaká protéza, ta se nepočítá. A výsledek vyjde zase jinak. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.