Nejste přihlášen/a.
Vážení "staří", nikoli věkem, rádcové tak 3dny mám pocit, že je to tu samý nový tazatel, dokonce registrovaný a jejich otázky jsou, jak to jen říci slušně, vymyšlené. Někteří jen vloží dotaz-mnohdy je to jen jejich slovní průjem a víc se tu neukáží. Zdá se mi to nebo máte také ten dojem?
"liduš", myslím, že jsou to lidé, co teprve hledají. Navštěvují různé stránky a až zjistí, kde je jim dobře, tak se zdrží. Já taky naštěvuju i jiné stránky, ale každé jsou něčím specifické. Třeba na mimibazar.cz chodím na inspiraci ohledně bydlení. - pt
Ja to tu sleduji kazdy den, a neprijde mi to nic extra.
Mozna se poradte.cz vice objevuje ve vyhledavacich a proto nejaci novi lide prisli, ale jak rikam, nevim.
Liduš, máš pravdu, já našla tři dnes, co jsou prvně na poradně s podobnými problémy, "jana, nikol, juline" - pt
jirka2. od toho je volná diskuze, aby se zde plkalo. Kdo chce, ať se přidá. Komu to vadí, tak ať jde o rubriku dál
No když tu jste naznali že tazatelé tu vkládají otázky slovního průjmu tak čekám od vás odbornou otázku hodnou ocenění.Já znám jen průjem ze zelí.
jirka2. ve volné diskuzi se odborné otázky nepokládají . A ani se tady žádná ocenění nedávají. Prostě když Vás to nezajímá, tak to nečtěte a ani nereagujte. Nikdo Vás k tomu nenutí.
Nic ve zlém Jen mne naštval ten výraz slovní průjem Někdo pokládá otázky odborně někdo se třeba neumí vyjádřit.Pro to ho ale nemusím odsuzovat..Diskutujte dál. Příjemný zbytek dne
Jirko to není otázka vyjadřování, některá otázka co ani není otázkou je pozorným syslem skryta dřív než se dva lidi stačí zeptat co tím ten člověk vlastně chtěl říci. Někteří a fakt jsem si všimla za poslední dny, vloží dotaz a víc sem nejdou, ne, já nečekám, že někomu kdo jim odpoví poděkují ale pokládala bych to za slušnost. A to, že mám problém některým výlevům uvěřit je jen můj problém, mohla bych, měla bych, tu otázku ignorovat ale ono mi to někdy nedá a navíc nemám nic jiného na práci. Hezký den i vám. L
Hejkálku, díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.