Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jí zbavit

Od: hopla* odpovědí: 7 změna:
Jak se zbavit kuny která se zabydlela na půdě?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

Ochranáři nezlobte se, vím, že kuna lesní je chráněná ale ubytuje-li se v mé chalupě, vezme manžel střelnou zbraň a několik nocí je na číhané. Věřte mi, pomohlo to a od té doby tam je klid. Pepř, vlasy, lejno tygří a td. to byly rady k ničemu.Sklopec jsme zkusili, 2x jsme odchytli vlastní kočku.

hopla*
hodnocení

Tak když je jiná chráněná tak mi stát zaplatí veškeré škody kterou kuna napáchala když ji stát chrání zákonem

@hopla - tak mi stát zaplatí veškeré škody

Nezaplatí - kuna není "zvláště chráněný živočich" podle z. č. 115/2000 Sb.

Stát ti samozřejmě nezaplatí nic.

To máš jako s autem poraženou zvěří. Když ti rozbije auto, tak ti myslivci nic nezaplatí. Ovšem kdyby jsi si chtěl jen tak lehce klepnutou srnku vzít, tak to je polní pych a se zlou se potážeš.

donpapa
hodnocení

1x

Máte novou, dlouhodobou nájemkyni. Zkuste napsat za rok, jak jste svůj vzájemný vztah utužili, a jak se daří mladým.

obora
hodnocení

1x

My jsme dali na půdu hrající rádio a občas jsme pooklepali koštětem na strop, kuna zmizela.

hodnocení

1x

Nemají rády různá ultrazvuková pípátka a funguje i hrající rádio, aspoň u nás na chalupě fungovalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]