Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myslíte že to je strhané břicho?

Od: dandavavra odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, už asi cca 4 dny mě při zmáčknutí břicha píchne v pupíku a ve střevech, zkoušel jsem to napravit tak, že jsem si zavolal někoho z rodiny, poté jsem si lehl, a on mi vzal nohu a dal mi ji jakoby k zádům. Jenže jakmile mě vzal obě nohy a dal mě je k zádům tak v tu chvíli bolest jak něco + jsem ucítil škubání, potom jsem zhruba 30 min. počkal a poté jsem si tam zmáčkl a furt mě v něm tak píchne a škube. Cca před 8 dny jsem tahal těžkou věc. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xxk
hodnocení

3x

Měl jste být už dávno u lékaře. Neriskujte, že to samo přejde. Bolest břicha se nevyléčí přiložením nohy na záda.

72mona
hodnocení

3x
Sice nevím, jak by mohlo dání nohy kamkoliv pomoci (a jak se dává noha k zádům?), ale pokud je podezření, že mohlo dojít k nějakému úrazu, návštěva doktora je namístě. M.

hodnocení

2x

Bud máte namožené břišní svaly, nebo jste si udělal kýlu, ale může to být i mnoho jiných věcí a to zjistíte pouze návštěvou lékaře.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, viz odkaz jste mohl pokračovat v otázce doplněním. Zdravím!

poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]