Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při stlačení břicha mě v něm pichne

Od: otokar odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, už asi cca 4 den když si stlačim břicho tak mě v něm pichne a vystreluje to jakoby do boku, to samé se střevami, když si stlačim střeva tak mě v nich také pichne, dneska dokonce když jsem se nádechl tak mě pichlo v levém podbrisku, zhruba před 3 týdny jdem byl u doktora s něčím jiným a ten vyloučil slepé střevo, takže si myslím ze slepé střevo to nebude. Napadl mě podrazdeni zlucnik, ale to jsem vyčetl že to bolí pod žebrami, což mě nebolí, také je důležité říct ze už asi měsíc mám problémy jít má velkou a ani moc neprdím, nevíte co by to mohlo být? Samozřejmě pokud to nepřestane zajdu k doktorovi, jen chci abyste mě řekli svůj názor popř. jestli se s tím někdo setkal. Předem děkuji :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jestli máte slepé střevo a žlučník vlevo, tak to může být cokoliv. Jinak to může být plynatost.

otokar
Asi jste mě špatně pochopil, nemyslel sem to tak že slepák a žlučník mám vlevo... ale když by to byla plynatost tak proč by mě to začalo až cca po měsíci?

pb®
hodnocení

0x
Jestli se měsíc nemůžete pořádně vys..., tak čemu se divíte? Normální je mít stolici každý den. Udělejte něco pro to, aby tomu tak bylo a uvidíte. Více vlákniny, probiotika, zakysané mléčné výrobky, pohyb.
otokar
Také sem si říkal že to bude od toho, ale nejde mě do hlavy že jsem měl i takový týden že jsem byl jen 2x a bolest břicha nikde, náhle po měsíci kdy už chodím aspoň trosku tak mě začne bolet břicho?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]