Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyrostu ještě?

Od: ondra52 odpovědí: 6 změna:

Ahoj. Poslední dobou mě trápí jedna věc, a to že ve svých 14 skoro 15ti letech měřím jen 160cm. Sice už to není tak hrozné jelikož měsíc po 14 sem měl asi 147 a po 13 asi 140 takže jsem za necelý 2 roky vyrostl o 20cm a přes prázdniny jsem ted vyrostl asi o 3cm ale stejně mi to příjde hrozně málo. Táta má 180cm a máma okolo 150-155. Myslíte si že ještě vyrostu? protože většina lidí říká že kluci se hodně vytáhnou třeba až v těch 15-16, plus se ještě protahuju a hlídám si stravu. Není to třeba jen tím že rostu normálně ale prostě jenom pomalu? byl jsem s tím ve 12,5 letech u lékaře, to jsem měl nějákých 133-135cm, vypadal jsem jak nějáký 8mi letý děcko, ale stejně mi řekl že růstový hormon není třeba, že vyrostu do normální výšky. Nevim no, příjde mi to zvláštní

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pet32
hodnocení

2x

Jestli jste za dva roky vyrostl o 20 cm, tak s nějvětší pravděpodobností ještě vyrostete. U chlapců je to, že rostou pomaleji, někteří se vytáhnou až kolem 17.

hodnocení

1x

Ahoj.
Zda ještě vyrosteš, to ví jenom Pán Bůh. Pravda je, že člověk roste v podstatě do svých dvaceti let.
Ovšem, pokud budeš po matce, tak zkrátka a dobře nevyrosteš moc.

ondra52
hodnocení

No jako z maminy rodiny jsou všichni malí tam jsem dalo by se říct skoro nejvyšší, přerostl jsem tam skoro všechny. z tatovy rodiny tam jsem někde ve středu, třeba děda z maminy strany ma taky tak 158-160, naopak děda s tatove ma tak 175, babičky jsou tak nastejno. Muj bracha s tim mel taky problem ze mu povolili ten rustovej hormon, ted je mu 24 a ma jen 162 takže se nedá říct zda jsem v tomhle po mámě nebo po tátovi

hodnocení

0x

S největší pravděpodobností ano.

Ve svém okolí jsem se setkala hodně s tím, že kluci se vytáhli mezi 15 - 20 lety. Prostě někdo roste až později.

hodnocení

0x

Obecně - 15 let není konec růstu. A nezřídka se stávalo, že někteří se vraceli vyšší ještě i z vojny. Ale jestli to bude i v tomto případě nebo se spíš projeví genetická zátěž - to je ve hvězdách. Může to být jen pár centimetrů, může to být klidně i víc.

zanzibar*
hodnocení

0x

ona.idnes.cz/...
Předpokládaná výška je 174.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]