Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Poslední dobou mě trápí jedna věc, a to že ve svých 14 skoro 15ti letech měřím jen 160cm. Sice už to není tak hrozné jelikož měsíc po 14 sem měl asi 147 a po 13 asi 140 takže jsem za necelý 2 roky vyrostl o 20cm a přes prázdniny jsem ted vyrostl asi o 3cm ale stejně mi to příjde hrozně málo. Táta má 180cm a máma okolo 150-155. Myslíte si že ještě vyrostu? protože většina lidí říká že kluci se hodně vytáhnou třeba až v těch 15-16, plus se ještě protahuju a hlídám si stravu. Není to třeba jen tím že rostu normálně ale prostě jenom pomalu? byl jsem s tím ve 12,5 letech u lékaře, to jsem měl nějákých 133-135cm, vypadal jsem jak nějáký 8mi letý děcko, ale stejně mi řekl že růstový hormon není třeba, že vyrostu do normální výšky. Nevim no, příjde mi to zvláštní
Ahoj.
Zda ještě vyrosteš, to ví jenom Pán Bůh. Pravda je, že člověk roste v podstatě do svých dvaceti let.
Ovšem, pokud budeš po matce, tak zkrátka a dobře nevyrosteš moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.