Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ideální domácí mazlíček

Od: ella* odpovědí: 14 změna:
Ahoj, hledám nenáročného kamaráda do bytu. Nemělo by to tudíž být Pes, Kočka atd. Spíše Ještěrka, Činčila, rybička. Jelikož to budu mít v ložnici nechci žádnou noční aktivitu. Hledám něco exotického co se nechá pohladit ale zároveň není potřeba aby žil ve smečce. Proto se ptám co je ideální domácí mazlíček?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

15x

@ella - Proto se ptám co je ideální domácí mazlíček?
S vašimi požadavky nejlépe plyšák *smich*

Já viděla nedávno v hračkářství velkého medvěda v životní velikosti za 13 tisíc. No nekupte to. :-D Akorát by se na něj prášilo.

otylie
hodnocení

4x
Kupte si leguana. Měli jsme je doma 10let. Krmí se zeleninou a jsou takoví klidní. Hlazení si užívají. Jen je tu trošku problém že možná budete mít poddrapané ruce. Ale do ložnice do terarka jako ozdoba super. Pohladíte ho ležicího na klacku a nepodrápe vás :D

hodnocení

3x

Vnuk měl osmáka, velmi k sobě přilnuli, kamkoliv šel, osmák mu seděl za krkem, byli nerozlučná dvojka.:)

20.09.20 18:25
hodnocení

2x
Had.

hodnocení

1x

Nenáročná,tichá,najíst dostane cca...jednou za dva týdny,co chcete víc?

Pokud má naladu, tak se nechá i pohladit.*smich*

Ideální domácí mazlíček
Ideální domácí mazlíček #2

20.09.20 19:41
hodnocení

0x

Děcko.

vilik*
Jelikož to bude mít v ložnici, nechce žádnou noční aktivitu.
S tímto požadavkem mě napadá chlap po šedesátce, a vás děcko...

Chlap po šedesátce je samá noční aktivita - chrápe, vrtí se, chodí na WC nebo do ledničky... *smich*

vilik*
A pak je jinde otázka, jestli je vhodný velký věkové rozdíl manželů, a jeden z důvodů proti je malá noční aktivita muže coby staršího z páru.
A vy mi do utvořeného názoru takto hodíte vidle.
Tak jak to tedy je?

lupen
hodnocení

0x

Ještěrka, činčila, rybička. had nebo pavouk - ty se s tebou mazlit nebudou, ani to neumí. To ti velkou radost neponese, jenom se budeš muset o to starat a zachvíli tě to přestane bavit. Když tak to radši asi nic.

hodnocení

0x

Ideální domácí mazlíček jsem já. Fakt. Jen ,,to,, pořád potřebuje něčím krmit. Utáhla bys to živit?

To není domácí mazlíček, ale příživník. :-D

Co takový gekonek, vychytá všechen hmyz v bytě, nepřekáží, převážně sedí na zdi nebo na stropě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]