Nejste přihlášen/a.
Ahoj, hledám nenáročného kamaráda do bytu. Nemělo by to tudíž být Pes, Kočka atd. Spíše Ještěrka, Činčila, rybička. Jelikož to budu mít v ložnici nechci žádnou noční aktivitu. Hledám něco exotického co se nechá pohladit ale zároveň není potřeba aby žil ve smečce. Proto se ptám co je ideální domácí mazlíček?
14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
maky®
3x
Vnuk měl osmáka, velmi k sobě přilnuli, kamkoliv šel, osmák mu seděl za krkem, byli nerozlučná dvojka.![]()
vilik*
Jelikož to bude mít v ložnici, nechce žádnou noční aktivitu.
S tímto požadavkem mě napadá chlap po šedesátce, a vás děcko...
S tímto požadavkem mě napadá chlap po šedesátce, a vás děcko...
0x
Ideální domácí mazlíček jsem já. Fakt. Jen ,,to,, pořád potřebuje něčím krmit. Utáhla bys to živit?
maky®
Co takový gekonek, vychytá všechen hmyz v bytě, nepřekáží, převážně sedí na zdi nebo na stropě.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]