Nejste přihlášen/a.
Dnes sem volala po delší době s kamarádkou která je v šoku .Jejich 17 dcera dokázala rozvést spokojené manžeství muže kterému je 42 let,aby toho nebylo málo v 18 letech si ho hned vzala a čekají dvojčátka.Ptala se mě na názor jestli si myslím že toto manželství jim bude fungovat a jak dlouho. přiznám se že jsem jí nedokázala odpovědět.V dnešní době je nějak moderní že mladí si berou o dost starší partnery bez rozdílu ať jsde o ženy či muže.Nám starším to příjde zvlaštní protože na to nejsme zvyklí,je jiná doba,co není zakázano je povoleno.Co si o tom myslíte vy? Může fungovat manželství 18 ženy a 43 letého muže.Jaký na to máte názor nebo jakou máte zkušenost?Vůbec nevímjak na tohle vše kamarádce odpovědět.
Dneska je on určitě zamilovaný a zpitomělý láskou. Je borec, ve 43 letech má 18 letou manželku. Ale pokud spolu vydrží, roky utečou, paní bude 40 let, tedy na vrcholu svého ženství a bude mít doma 65 letého dědíka. A nemusím ani psát, jaká bude spokojenost. Ona by se bavila, prožívala kvalitní sex, on bude hledat brejle a bažanta.
Co se v mládí překousne, v pozdějším věku to už nejde. Ale kdo chce kam...
Spíš mi vadí, že kvůli tomu vyběhanému chocholoušovi rozbila pohodové manželství. Takovéhle bezohledné holky jsou jako mor. Jaga.
No co jsem slyšela od kamarádky-rozbila 20leté manželstvíkteré bylo vždy bez problémů,jeho bývalá žena se s toho prý zhroutila ,bere sedativa,děti s otcem přestali úplně komunikovat ,za pár dní jim bude 20 let a od dcery se stane za měsíc dědečkem a on sám bude za 6 měsíců otcem - jeho nynější žena je o 2 roky mladší než jeho děti. Je mi jeho ženy opravdu líto, moje prababička říkala že zlo se jednou vrátí k odesilateli,kdo nějakým způsobem ublížil bude mu to dvojnásobně opalaceno,boží mlýny melou pomalu ale jistě.Nikdy jsem nad tím nepřemýšlela a v boha nevěřím ale tohle pořekadlo se mi líbí.Přemýšlela sem i nad tím jestli si slečna nenašla tak staršího muže z důvodu že v něm vidí vzor svého otce,žadný bláznivý mladík,spolehlivý,vyblázněný,usednutý muž,možná i kavalír - ale to je asi pěkná kravina
.Je mi líto kamarádky ta se s tímto bude dlouho a těžce vyrovnávat vždyť je o 4 roky mladší a její manžel o 3 roky mladší než mají nyní zeťe.Sama se do tohoto nedokáži vůbec vcítit,nevím jak bych to snášelá já ani jak bych se zachovala.
Mladá holka mu neuvaří,nevypere,nevyžehlí,stáhne ho z peněz,bude si chtít chodit užívat s kamarádkama a pokud jí nebude stačit tak bude nahrazen se slovy že se k ní nehodil.Většinou je jak malé rozmazlené o které je třeba se starat. Starší je na tom stejně akorát se starším obličejem a většinou daleko horší postavou.
Oprava...je jak malé rozmazlené dítě o které je třeba se starat...
Myslím že starší je určitě rozumnější, protože si už něco prošla, je to individuální ale mám zkušenost, že starší ženská si víc váží chlapa i vztahu, protože se už třeba nejednou spálila a taky už si nemůže tolik "frkat" i to hraje roli
Njn., není to jednoduché Chápu vaše rozčarování, možná dost záleží na tom v "jakých vodách" se pohybujete, měl jsem pár dobrých zkušeností právě spíš s ženami jakoby "obyčejnějšími" kterým nebylo v jistých směrech "tolik dáno" nevím jak bych to vyjádřil, no zkrátka takovými které nějakým způsobem dospěly zřejmě pod vlivem okolností k tomu že nemají a ani nemohou mít a chtít všechno...těžko pro to hledám správná slova aby to nevyznělo blbě i tak to asi vyzní... Mám příklad i z okolí, např. známý, ženská celkem obyčejná skromná ničím jakoby "nevyniká" ale přesto jsem objevil že je ve svém jádru celkem rozumná realistická praktická přičinlivá... Z toho většinového dnešního společenského pohledu by byla brána asi jako "nedostatečná" protože dnešní společnost nastavila celkem dost "pokřivené hodnoty", ale v tom to právě asi bude, ona je prostě podle původního přirozeného "starého vzoru", ve smyslu že taková sama je ne že by jí to tak někdo "nastavil" nebo k něčemu "nutil" ...možná to ale bude už dost "nedostatkové zboží", dneska přece chce každý aby bylo vše "hi-tech" a poptávka asi ovlivňuje nabídku, no ale ve výsledku to asi pak stojí za h...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.