Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahlasujte pro mě

Od: sobotkal odpovědí: 13 změna:
Dobrý den. Zahlasujte pro mě prosím v anketě. Stačí kliknout na L.Sobotka a oosat kód. Děkuji
fotbalunas.cz/...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Berger, ferax a případní ostatní, kteří mají pocit, že jde o neomalenou výzvu.

V čem se liší od výzev, které dnes vidíme na každém rohu? Každý adept na senátora a na hejtmama na nás z plakátů volá, abychom mu dali hlas.

Tazatele nepodpořím. Ale rozumím jeho snaze lovit hlasy všude, kde se dá.

Nezajímají mne výzvy kohokoli. Stejně tak bilboardy. Ale nechápu jednoduché myšlení lidí, kteří se vnucují se svými hloupostmi. To mohou v rodině, kde jim to třeba "spolknou".

berger*

Bimbam,to bude tím,že jde o sport a tak nějak doufám,že tam jde trochu o fair play. Asi bych chtěl mít v týmu hráče,který umí hrát,ne hráče,který zmanipuluje hlasování... Mmchdm,vlastně to není špatné,dejme mu všichni hlasy! Pokud spoluhráči nejsou pitomci,dojde jim,že se něco děje! Mizernej fotbalista bude najednou za hvězdu.*smich*

lidus*

Tady je to odjakživa čím víc lidí znáš, tím lépe. Zlatý slavík, SUPERSTAR, MISS ...

hodnocení

3x

Tak jo, ode mě hlas máte, protože líná huba, holý neštěstí.

Je super, že se není třeba nikam přihlašovat, jen opsat kód, zítra Vám tam dám ještě jeden.

berger*

Nedáte...:-D. Za hodinu to asi končí...

Tak toho jsem si nevšimla :-D tak už další nedám, no.

lidus*

Já chtěla ale nejde mi to, nebo to neumim. Proč by měl být drzý, vždyˇje am k tomu nabádají aby požádal kde koho.

@lidus, to je divné, ukončeno mělo být až v 11.59 hod

Hlasovat pro hráče můžete od 14.09.2020 12:08 do 16.09.2020 11:59

berger*
hodnocení

2x

To jako,že tady somruješ lajky,jo? Já myslel,že dobří sportovci vznikají tréninkem a výkony,ne žebráním napříč netem...*smich2**zed*. Ten Pekárek - buď něco umí anebo je stejný vychcánek...

hodnocení

1x

Nevidím jediný rozumný důvod, když tě neznám a rádoby důvod je jen obecný*zed*

hodnocení

0x

A proč? Jsi dost krotkej, když se tak vnucuješ.

hodnocení

0x

Otázku vidím až nyní, ale nehlasovala bych ani předtím, protože vůbec nevím o co jde a nebudu tedy hlasovat jako pitomec jenom proto, že mne někdo neznámý požádá. I když musím uznat, že jste požádal slušně. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]