Tak to vypadá,že přátelské a mezilidské vztahy se začínají pomalu trhat. Jedni chtějí dodržovat epidemiologické nařízení a druhá skupina na vše kašle a zlehčuje. Dokonce v manželství jeden se chránil a druhý snižuje chování druhého.Moje přítelkyně v mladém věku se chce bavit na disco a říká,že covid je fikce. Tak já zase odmítám jít tam sní,že bych nic nechytil. Ona reaguje tak,že se mi mstí a líba s cizim klukem na toaletě na zábavě. Říká mi,když se kvůli covidu chceš omezovat,tak já si to nahradím jinak.Kdo už konečně nezodpovědné osoby donutí nezlehčovat pandemií a neohrozovat tu zodpovědnou stranu? Je to souboj dvou odlišných názorů na aktuální situaci.Proto vše z neposlušnosti tady narůstá.
No, řekl bych, že máte poměrně ,,zajímavou´´ přítelkyni - proto není třeba zobecňovat. Ne v každém vztahu to tak nefunguje jako u Vás, protože mnozí si najdou normálního partnera.
Je to jenom Vaše věc, ale to vážně nemáte na slušnou slečnu, že se spokojíte s takovým odpadem? Neznám Vás, ale říká se: Jaký šel, takovou našel.
Partnera, který by se mi líbal s jinými na záchodě bych honem rychle poslala do pryč. Dneska se líbala, příště už bude třeba sexovat. Může Vás nakazit nejen koronavirem, ale jako bonus přidat i nějakou pohlavní nemoc. A nebo budete vychovávat mimino někoho jiného.
Je Vám to opravdu zapotřebí? Pokud v sobě máte aspoň kousek chlapské hrdosti, vztah s podobnou poběhlicí ukončíte. Ale záleží na Vás. Jaga
"Kdo už konečně nezodpovědné osoby donutí nezlehčovat pandemií..."
No nejlépe sám virus. A podobným lidem bych přál pár dní na umělé ventilaci. Myslím, že příště (pokud by pro ně nějaké příště bylo) by se chovali jinak.
Jenže virus je blbec a neumí si správně vybrat.
doplněno 15.09.20 19:14:
A nákazy od takové "přítelkyně" bych se neobával, protože po té, co by mi něco takového řekla by už žádnou příležitost mě nakazit neměla.
No, možná by se to dalo nazvat i rivalitou. Prostě jeden blbec soupeří s druhým blbcem a kdo z koho. Tak jestli se nepovažujete za jednoho z těch blbců, tak jděte od toho. Myslím to tak, že jestli v tom vztahu zůstanete, tak se nezlobte, ale budete také blbec...
Souhlas s Promon, Magdon a ostatními. Taková přítelkyně by mě určitě neměla příležitost nakazit a to už nikdy. Sám mám astma, tak se toho bojím jak čert kříže, ale taky HIV je smrtelné. Je ale fakt, že lidi covid hodně rozděluje a podle toho to taky tak vypadá, nakažení nedodržují karantenu atd atd.
Covid existuje. Fixce to není. Akorát ta opatření nedávají mnohdy smysl. Jiná popírají ta první, viz. vyjímky a můj názor je ten, že se na tom testuje poslušnost obyvatelsva (schopnost nás řídit a omezit) + vytěžit ze situace nějaký ten byznis.
@soukup - Říká mi,když se kvůli covidu chceš omezovat,tak já si to nahradím jinak. Namísto "covidu" vložte libovolný výraz - ani ten chudák virus nemůže za všechno
Kdo už konečně nezodpovědné osoby donutí nezlehčovat pandemií a neohrozovat tu zodpovědnou stranu? Bohužel nikdo. Nezbývá než se smířit, respektive naučit se žít s tím, že všechny do stejné krabičky nedostanete..
Pusťte si film Klub poslední naděje. Uvidíte, jak se nakazil hlavní "hrdina". Jinak se taky divím, že se slečnou zůstáváte, když je taková nezodpovědná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.