Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rivalita mezi lidmi kvůli covidu

Od: soukup odpovědí: 17 změna:
Tak to vypadá,že přátelské a mezilidské vztahy se začínají pomalu trhat. Jedni chtějí dodržovat epidemiologické nařízení a druhá skupina na vše kašle a zlehčuje. Dokonce v manželství jeden se chránil a druhý snižuje chování druhého.Moje přítelkyně v mladém věku se chce bavit na disco a říká,že covid je fikce. Tak já zase odmítám jít tam sní,že bych nic nechytil. Ona reaguje tak,že se mi mstí a líba s cizim klukem na toaletě na zábavě. Říká mi,když se kvůli covidu chceš omezovat,tak já si to nahradím jinak.Kdo už konečně nezodpovědné osoby donutí nezlehčovat pandemií a neohrozovat tu zodpovědnou stranu? Je to souboj dvou odlišných názorů na aktuální situaci.Proto vše z neposlušnosti tady narůstá.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

14x

"se mi mstí a líba s cizim klukem na toaletě na zábavě."
A to je ještě furt vaše slečna?

hodnocení

13x

No, řekl bych, že máte poměrně ,,zajímavou´´ přítelkyni - proto není třeba zobecňovat. Ne v každém vztahu to tak nefunguje jako u Vás, protože mnozí si najdou normálního partnera.

hodnocení

7x

Je to jenom Vaše věc, ale to vážně nemáte na slušnou slečnu, že se spokojíte s takovým odpadem? Neznám Vás, ale říká se: Jaký šel, takovou našel.

Partnera, který by se mi líbal s jinými na záchodě :-D bych honem rychle poslala do pryč. Dneska se líbala, příště už bude třeba sexovat. Může Vás nakazit nejen koronavirem, ale jako bonus přidat i nějakou pohlavní nemoc. A nebo budete vychovávat mimino někoho jiného.

Je Vám to opravdu zapotřebí? Pokud v sobě máte aspoň kousek chlapské hrdosti, vztah s podobnou poběhlicí ukončíte. Ale záleží na Vás. Jaga

hodnocení

7x

"Kdo už konečně nezodpovědné osoby donutí nezlehčovat pandemií..."

No nejlépe sám virus. A podobným lidem bych přál pár dní na umělé ventilaci. Myslím, že příště (pokud by pro ně nějaké příště bylo) by se chovali jinak.

Jenže virus je blbec a neumí si správně vybrat.

doplněno 15.09.20 19:14:

A nákazy od takové "přítelkyně" bych se neobával, protože po té, co by mi něco takového řekla by už žádnou příležitost mě nakazit neměla.

prazak
hodnocení

5x

Ono to není že skupina lidí na všechno kašle. Ta skupina totiž zprávám z médií nevěří a nebude se podřizovat proto, aby mocní víc vydělávali.

hodnocení

4x

No, možná by se to dalo nazvat i rivalitou. Prostě jeden blbec soupeří s druhým blbcem a kdo z koho. ;) Tak jestli se nepovažujete za jednoho z těch blbců, tak jděte od toho. Myslím to tak, že jestli v tom vztahu zůstanete, tak se nezlobte, ale budete také blbec...

asd1
hodnocení

3x

Takovou přítelkyni bych hodně rychle vyexpedoval... Ne kvůli jinýmu názoru, ale na tebe zvysoka a ocucávat se na záchodě s jiným je dost nevěra...

Jak bude odcházet, tak jakože zavolej kamarádce že jsi smutný sám doma ať se staví na vínko atakdále :D

hodnocení

3x
Souhlas s Promon, Magdon a ostatními. Taková přítelkyně by mě určitě neměla příležitost nakazit a to už nikdy. Sám mám astma, tak se toho bojím jak čert kříže, ale taky HIV je smrtelné. Je ale fakt, že lidi covid hodně rozděluje a podle toho to taky tak vypadá, nakažení nedodržují karantenu atd atd.

hodnocení

2x

Covid existuje. Fixce to není. Akorát ta opatření nedávají mnohdy smysl. Jiná popírají ta první, viz. vyjímky a můj názor je ten, že se na tom testuje poslušnost obyvatelsva (schopnost nás řídit a omezit) + vytěžit ze situace nějaký ten byznis.

A jak si představujete to testování poslušnosti a to těžení?

Já si to nepředstavuju. Ono se to děje. Z dané situace se využívá mimo jiné průzkum. Testují se i aplikace na sledování do mobilů, atd...

Covid se na to náramě hodil, proto se to připepřilo a nafouklo.

hodnocení

2x

@soukup - Říká mi,když se kvůli covidu chceš omezovat,tak já si to nahradím jinak.
Namísto "covidu" vložte libovolný výraz - ani ten chudák virus nemůže za všechno *smich*

Kdo už konečně nezodpovědné osoby donutí nezlehčovat pandemií a neohrozovat tu zodpovědnou stranu?
Bohužel nikdo. Nezbývá než se smířit, respektive naučit se žít s tím, že všechny do stejné krabičky nedostanete..

hodnocení

2x

Tak vzhledem, jak se chová vaše přítelkyně, by kovid byl asi to poslední, z čeho bych měl strach, že bych mohl od ní chytnout...

72mona
hodnocení

1x
Klasika: Se šípkovou. Se zelím!
Ovšem s vaší přítelkyní (a jejím chováním) to nemá co dělat. M.
16.09.20 04:01

*palec*

pet32
hodnocení

0x

Jestli spolu žijete, tak vy nechcete nic chytit, ale že ona se tam líbá s jiným, se můžete nakazit nejen covidem.

hodnocení

0x
Pusťte si film Klub poslední naděje. Uvidíte, jak se nakazil hlavní "hrdina". Jinak se taky divím, že se slečnou zůstáváte, když je taková nezodpovědná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma covid

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]