Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Správná podprsenka na sport . Myslíte že je tato podprsenka vyhovující?

Od: zena* odpovědí: 7 změna:
Ahoj..chtěla jsem pořídit nějakou podprsenku na sport. Tato se mě zdála dost zpevňujících mám nejmenší M ale zdá se mě prostě prostě že to je divný. Doporučíte mě když tak jiné . Děkuji.
Správná podprsenka na sport . Myslíte že je tato podprsenka vyhovující?
Správná podprsenka na sport . Myslíte že je tato podprsenka vyhovující? #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tebi
hodnocení

0x

Myslím, že nevypadá hezky, moc velká prsa na tento typ podprdy.Hodne záleží, jak se v ní cítíte. Myslím, že nebude dost pevná. Jestli chcete investovat málo peněz, kupte zmenšující, ty jsou dost pevné. Pokud chcete vysloveně utratit, pak se zaměřte na ty nejdražší sportovní. Kolem 1400...

zena*
hodnocení

Jako příjemný materiál ale docela mě zklamala tou pevností. Asi nepotřebuji asi tu nejdražší ale potřebuji na tenis.
Zkusím mrknout po jiných.

72mona
hodnocení

0x
Poměrně levně se dají pořídit v Decathlonu,H&M... M.
zena*
15.09.20 21:15
hodnocení

Děkuji.

hodnocení

0x

Asi to nebude moc populární, ale beru si pod sportovni podprsenku normalni zmenšovací pevnou. Já prostě při intenzivním sportu nesnesu jakýkoliv "pohyb". Sice je to otrava pak ze sebe rvát, ale účel mi to plní perfektně. Tu vrchní sportovní kupuju takovou co nemá ty vykrojená záda.

lucie79*
hodnocení

0x

Takováhle podprsenka ještě ve Vaší velikosti se hodí spíš na doma nebo na spaní. Na sport potřebujete opravdu pevnou podporu, která neublíží poprsí. Logicky - když normálně nosíme podprsenky s kosticí, které podpoří, na sport musí být podpora ještě větší, protože prsa dostávají mnohem více zabrat. Pokud Vás zajímá, jak vypadá taková sportovní podprsenka, která opravdu drží a má i nějakou funkci, omrkněte Panache Sport. Je úžasná a můžete ji v pohodě nosit i normálně. Narozdíl od této natahovačky dodá prsům neskutečnou podporu i při nejvíce náročných sportech :)

hodnocení

0x

Sportovní podprsenky používám a vždy sem byla spokojena za mě 1,neškrtí,nemá výztuže takže ani neškrábe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]