Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjdete k volbám?

Od: lada1® odpovědí: 29 změna:

Půjdete ke krajským volbám?

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x
Samozřejmě

senior
hodnocení

7x

Ano.

Samozřejmě, chodím každý rok, tak dokud mi neseberou volební právo, tak chodit budu. Je to záležitost pár minut, covidu se nebojím, /myslím, že právě ve volební místnosti nebude, vyhne se obloukem, je to chytrý zmeteček/.

14.09.20 11:32
hodnocení

4x

Ne

Ne

hodnocení

4x

Ano

Půjdu a ve volební místnosti budu sedět celé dva dny.

hodnocení

3x

Pokud budu zdravá, tak půjdu. Mezi kandidáty na senátora mám vybráno. Ale jestli a který lístek vhodím pro kraj, to ještě nevím.

hodnocení

3x

Ano

Ano, půjdu. Určitě nebudu nikomu nadávat, páč není proč. Přeci nebudu nadávat těm, co se rozhodli, že nepůjdou volit, nebo těm co volí někoho jiného. Nadáváním nikdo nic nedocílí.

hodnocení

3x

Ano

Ano, každý odpovědný člověk by měl k volbám jít. Je řada lidí, kteří dělají ramena, k volbám nejdou, ale pak nadávají, co všechno je špatně.

id
hodnocení

3x

Ano, půjdu. Alespoň pro svůj dobrý pocit, že jsem udělala vše, co je třeba a v mých silách.

priklad11*
hodnocení

2x

Samozřejmě. Jako po každé a nevolím komunisty. Myslím ty typu Kubera a podobně.

hodnocení

2x

Ano

Ano,pujdu ale volba bude velice tezka protoze neznam jedineho SLUSNEHO politika.

michalverner
hodnocení

2x
Několikrát je zde uvedeno že ti co nejdou nemají remcat.Například mě nevyhovuje strana žádná.Mám snad volit něco s čím nesouhlasím jenom proto aby se neřeklo že jsem nebyl a abych mohl remcat?Já mám na výběr zlo nebo menší zlo a zlo volit nehodlám ať je větší či menší.

hodnocení

1x

Ano.

Byť to bohužel asi nic nezmění..

hodnocení

1x

Ne, nepůjdu. Už několikrát jsem zažila, že mnou zvolený šel do koalice s ďáblem a nechal se převálcovat.

hodnocení

1x
Chodím ke všem volbám, tudíž půjdu i teď.
Alespoň si pak můžu v klidu zanadávat.
Bohužel, nejvíce nadávaji ti, co u voleb vůbec nebyli.

007cz
hodnocení

1x

Pujdu a volba je jasná.

Půjdete k volbám?

hodnocení

1x

Podle počasí

Kdyz to vyjde, tak jo.

Prvni vobu jsem nedal, abych nedelal predvolebni reklamu zdarma.

mira2
hodnocení

1x
Půjdu a budu volit SPD.

hodnocení

0x

Ano

Ano, takhle to fakt nejde dál.

inspa*
hodnocení

0x

Ano půjdu, jediná možnost jak se zbavit toho šlendriánu co tam je.

Ano

kterého, kterého?

volic

Jen aby ten šlendrián nebyl nahrazen piráty. To by bylo ještě hůř. :-D

Ano

volič,

Jen aby tenšlendriánnebyl nahrazen piráty. To by bylo ještě hůř. šlendriánje kdo?

Jedna strana toho moc nezmůže, ani piráti ne.

No, v Praze piráti dokázali zku.vit opravdu hodně.

senior

Není koho volit.

Tedy, z těch ,,nabídek,, se toho moc vybrat nedá.

Všichni jsou nějak profláknutí, nezbyde než volit to nejmenší zlo.

Ano

Vy znáte podrobně všech 200 poslanců a 81 senátorů? Já jsem s několika z nich probíral zákon 168/1999 a 56/2001 a neměl jsem ten pocit u všech.

inspa*

šlendrián je u mě trestně síhaný Babiš a jeho parta vyžírků-

hodnocení

0x

Ano

Dobrý den. Ano, chodím vždy. Už přes 20 let volím neparlamentní stranu a u toho zůstanu.

liska5
hodnocení

0x

Ano. Chodím volit pokaždé.

etana*
hodnocení

0x

Jistě. Od sametovky jsem párkrát v posledních letech vynechala a teď mě to mrzí. Tak to musím napravit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]