Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplněk stravy pro rust vlasu

Od: freade* odpovědí: 5 změna:
Ahoj chtěla jsem se optat zda nemá někdo zkušenost s nejakym pripravkem na podporu rustu vlasu?
Děkuji za všechny odpovědi...
doplněno 08.08.13 07:17: Děkuji za odpověd...,ale myslela jsem třeba nejaké vitaminy z lékárny nebo tak...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kvalita vlasů nezáleží na tom, co si na ně "napatleme", ale na tom, jak kvalitně jsou "živené" při růstu. Proto také k celkově "zdravě" vypadajícím lidem patří husté silné vlasy. Kvalita vlasů je jedním z ukazatelů zdraví celého organizmu.

Možná to tak úplně nefunguje, ale z mých zkušeností vyplývá, že kvalitní vlasy mají lidé, kteří to nepřehání s cukrem ve všech podobách. Takoví, kteří se živí "rozumně", žádné extrémy jako třeba vegetariánství nebo šílenosti typu dělená strava. To znamená, že ve výsledku mají dostatek železa i vápníku a jiných důležitých prvků.

Existuje i možnost "optického" zlepšení kvality vlasů. Je to taková nějaká zvláštní terapie, při které se vlasy opticky zesílí tím, že se na ně navážou molekuly nějakého přípravku. Nepamatuji si ten název.

dezz*
hodnocení

0x

Ahoj, hodně se doporučuje biosil nebo MSM. Já měsíc brala hojně vychvalované vitamíny z DM, nejsou drahé, ale na mě účinek moc neměly. Teď beru měsíc MSM, vlasy by měly růst rychleji (někomu i 5 cm za měsíc), mě rychleji nerostou, ale mám je silnější, leklejší a hustší. Jen je potřeba správná dávka, hodně pít a po třech měsících na chvíli vysadit. A samozřejmě ideálně v kombinaci se zdravou stravou :)

freade*

Moc děkuji za tip:))... Zítra se kouknu v lékárně ...

freade*
hodnocení

Ahoj mohla bys prosím sem vložit nějaký odkat na to MSM, protože mi všude v lékárnách říkají že je to na klouby :)) ...Děkuji

dezz*

Ahoj,

je to hlavně na klouby, ale vyživuje to i vlasy a nehty.. Narazila jsem na diskuzi o MSM na votocvohoz, takže jsem si koupila tento: 4fitness.cz/... Píšou tam i své zkušennosti.

Je ho hodně, takže jsem podělila rodinu, neboť se musí spotřebovat do 8 měsíců a bere se jen čtvrt čajové lžičky. Ale co nespotřebuješ, v pohodě prodáš :)

MSM se přidává do tablet na klouby, ale právě i na vlasy, tohle je čistá forma..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]