To je různé. Ve vedru nic nebo tenkou košilku, jak se ochladí a ještě se netopí, tak pyžamo kr.rukáv světle šedé vzor malé kočičky, pak oranžové s kytičkama. Dl. rukáv, svetle šedé kalhoty a hořejšek strakatý, pak celé růžové, pak různá trika do spaní a kalhoty zvlášť, tak to kombinuji podle nálady.
Spím zásadně nahý. Pouze v případě nemoci se potím v oděvu, který se skládá z ručně pletených tlustých ponožek a jakéhokoliv tlustšího bavlněného trika bez potisku s krátkým rukávem.
pyzamo nenosim.. tricko a spodky, aby vsude pri spani neotravoval, s pritelkyni samozrejme nahy, a kdyz je moc silna klimatizace, tak tricko, ale ani tak ne, devcata hreji
Já měla na dnešek i kraťasy na spaní a přes to noční košili. Ponožky zatím ne. Mám teplou peřinu.
vilik*
Nikdy jsem teplotu v ložnici nesledoval, ale v zimě topíme v obývacích prostorách na 21,5 stupňů Celsia. V ložnici máme chladněji. Ale používáme na přikrytí peřiny.
72mona
Viliku, fakt? Peřina? To neznám. Já jinak mívám v celém bytě teplotu zhruba 17°C (byla jsem zvyklá spát i při mnohem nižší teplotě), ale dost často se odkrývám a pak mám zmrzlé ruce a blokne se mi krk. Takže možná je fakt fajn spát jak holátko, ale ty následky... M.
joudic*
ja topim na 30-35C, cerne uhli umi podrzet zimomriveho a stoji 7000 na celou sezonu i pri takovych teplotach
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.