Nejste přihlášen/a.
Byla jsem dlouho mimo a teď nastal čas, abych trochu vylepšila bydlení. Koupila jsem si krásnou letní deku ve velmi známém značkovém obchodě. Žádná levná láce, za 1.300kč. Smrděla jako Asijský sklad. Nepomohlo větrání. 4. den jsem ji vyprala a znovu větrala. Neměla jsem sílu ji zabalit, jít na poštu a vrátit. Koupila jsem si do nové ložnice analogový vlhkoměr s teplomětem. 500kč + balné a poštovné 485kč. Obratem přišel i s návodem, jak ho šroubovákem nastavit, protože nejspíše nebude ukazovat přesně.
Koupila jsem si kytku a k ní poučení, že si musím koupit zeminu, protože je v přepravním substrátu.
Tak nějak špatně chápu, a špatně se s tím smiřuji. Zlatí Vietnamci, kdy je mi jasné, že za málo peněz nemohu očekávat špičkové zboží.
Koupila jsem si česká prostěradla, na můj vkus drahá. Ani po x tem vyprání nepřestaly barvit, nehledě na to, že fleky prostě vyprat nejdou. Tak jsem se naštvala a koupila bavlněná prostěradla ve výprodeji za á 70kč. A jsou lepší než ty česká.Takze české výrobky nejsou zárukou kvality...K Vietnamcům nechodím nikdy.Kdysi se mi boty rozpadly za 14dnu používání takže ne. Je pravda, že mi příbuzná koupila obleky pro kluky od Vietnamce, ty budou nosit tak málo, že snad přežijí pár let...
Také jsem se nechala nachytat jako tebi a hodně budu přemýšlet, jestli nezajít raději do kamenného obchodu a vybírat osobně.
Na webových stránkách byla sleva na prostěradla a podobné zboží. Prostěradla prý kvalitní, bavlněná, vysoká gramáž. No, dopadla jsem jako sedláci.
Oranžová prostěradla stále pouští barvu. Pocitově umělina, je to řídké a fleky také nejdou vyprat i když já si s nimi poradím, nyní dopředu mydlím. No prostě kočka a nějaké špatně zahojená místa. Dejte kočce obvaz, tak trhá a trhá a límec zase nelze pro její divokost.
Mám totiž s prostěradly srovnání. Podobné mám jistě 10-12 let a je to úplně o něčem jiném.
Nejsme tak bohatí, abychom kupovali levné věci. V tomto případě se to potrvdilo.
Jojo, donedávna jsem to také tak dělala. Našla jsem na netu, šla se podívat do kameného obchodu očichat a ohmatat, ale už nemám na to, běhat po obchodech a třeba Dormeo se mi zdálo dost kvalitní značkou.
babkazov - Někdy si člověk něco vezme do hlavy a potom je jak v transu a rozum v koncích.
Pamatujte, že televizní reklamy jsou drahé a na výrobcích je nutno ušetřit.
Je to velký humbuk na zákazníka, nebo-li navoněná bída. Ve Vašem případě spíše nenavoněná.
Doporučuji při dalších akcích vybrat další dva - tři obchody s týmtéž zbož, porovnat a poté teprve nakupovat.
Všude už mají e-shopy. Já vím, že to už je s křížkem po funuse, ale nedalo mi to.
Třeba - Scan quilt- scanquilt.cz/...
Ale jak píšu výše, spálil se už asi každý.
Motáku, jak se pozná dobrý obchod s kvalitním zbožím? Zvláště pak, když do kamenného nemůžete zajít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.