Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komu mám dát přednost?

Od: magdon® odpovědí: 10 změna:

Kde mám u téhle značky zastavit? Komu mám dát přednost?

doplněno 02.09.20 13:54:

vilík - Šel jsem pěšky (i když by pro mě nebyl problém tam dojet autem) a bílou hůl nemám. To bych značku ignoroval (protože bych jí neviděl) a bez špatného svědomí tu řepku klidně ušlapal ;).

Komu mám dát přednost?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

3x
Normálně, pokud jste se dostal se svou jawou 250 nebo jiným technickým zázrakem až k této značce, tato vám dává najevo, že ježdění po louce ještě u člověka ducha mdlého skousnou, ale do potenciálně významné monokultury už vjíždět nemáte.
Možná selhala navigace, možná máte nárok na bílou hůl.
Rozhodně bych ale nepokračoval a řepku neničil, prý z ní nejmenovaný bývalý majitel koncernu, který má údajně dnes narozeniny, bude vyrábět nějakou vakcínu a všechny nás zde opět spasí. Tak aby jí bylo dost. Stejně bych radši osevní plochy ještě přidal, protože mám rád motýle.

berger*
hodnocení

3x

No,Magdone,určitě zastavte a rozhlédněte se. Přednost dáváte stájovým kolegům přece. S jeepama se mohou vyřítit odkudkoliv,ne?

03.09.20 15:46
hodnocení

*zdravi**smich*

hodnocení

1x

Člověče, postůj, pohleď na krajinu a zamysli se. Z prachu jsi povstal a v prach se obrátíš.

Je to úžasná fotka. Čas k rozhlédnutí a k zamyšlení nedostanete na žádné silnici, natož dálnici. Tak se pokochejte a pak se zase ve zdraví pěšky vraťte domů. Jaga.

id
hodnocení

0x

Dávat přednost musíte pouze kombajnu na řepku.:-D

Tato značka vám nepřikazuje někomu dávat přednost, ale chvilku si postát.*smich*

DZ P6 Stůj, dej přednost v jízdě!

Takže přikazuje. Pokud máte ŘP, neprodleně odevzdejte pro totální neznalost příslušných předpisů*haha*

id

Pokud mi chybí silnice, tak fakt přednost nedávám*smich*

berger*

Ví někdo,jak by pojišťovna řešila crashtest dvou a více offroadů za tou značkou?*nevi*

hodnocení

0x

To si tam zapomel nejaky demonstrujici protibabisovsky ekoaktivista.

hodnocení

0x

Ta značka je tam pro vaše dobro - víte, jak je zblblá srnčí z pastvy na řepce? *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]