Nejste přihlášen/a.
Dokáže mi někdo z Vás vysvětlit proč na Covid testují lidi bez příznaků a ty kteří testy chtějí protože nějaké příznaky mají testovat nechtějí a nebo se jejich testy ztratí? Asi jsem hlupák ale nějak to nechápu.
Protože celá pandemie je uměle vyvolaný humbuk kvůli jednomu z řady běžných respiračních onemocnění. A je třeba držet lidstvo nějak pod kontrolou. Každý den nás média zásobují články o nejvíce nemocných od března, dubna, června. Jednou je to roušky budou, pak nebudou, pak budou tam, ale nebudou tam, pak budou tam i tam... Vždyť je to už komedie. Lidé roušky nosí aby se neřeklo na půl žerdi, tedy huba zakrytá, ale frňák ven, aby mohli dýchat. Hlavní hygienička, tedy hlava nejpomazanější je taky pozitivní. Dětem nic nehrozí a nehrozilo, přesto první co uděláme zavřeme školy, abychom ochránili populaci. Dnes když víme, že celý koronavirus není žádná tragédie a že na něj fakt neumírají zástupy mladých zdravých lidí a že i ti co na něj jako umřeli, nejspíš neumřeli přímo na COVID, ale zrovna v době úmrtí na něco úplně jiného byli na COVID pozitivní, se divím, že jim to pořád ještě někdo žere.
Přesně tak. Já si píši deník a občas se kouknu, co jsem dělala v tom kterém roce touhle dobou. A zrovna v roce 2011 jsem 3 týdny v červenci měla takovou vleklou chřipku, pořád mě bolelo v krku, dokonce jsem měla pár dní teplotu, což normálně nemívám a to chytnu kdeco. Kdybych měla něco podobného letos, tak jsem jasná.
Bezpříznakový nositel viru je Jedinec, jehož krví a dalšími tělními tekutinami koluje vir nemoci Covid 19. Po obdržení viru je vironosičem, roznáší nákazu na okolní spoluobčany, zejmény ty co jsou od něj do vzdálenosti dvou (ale i osmi) metrů. Do cca 10 dnů Jedincův dobrý imunitní systém viry spracuje do mdla a až poté už nešíří nákazu do okolí. Pokud nejsou příznaky nemoci neznamená to, že virus tělo Jedince nezpracovává. Další část dotazu popisuje čísi binec.
Známe bacilonosiče - a zkoumání jejich stolice před nástupem do zaměstnání v pohostinství či na dětském letním táboře, že?
Uvidíme co udělají dětičky ve škole... Dítky rozmilé jsou typicky bezpříznakoví vironosiči - mládí, ach jo.
Děkuji za vysvětlení, stejně ale pořád nechápu proč testovat a zavírat do karantény. Stačilo by kdyby se chránili jen ty rizikové skupiny, tím myslím lidé nemocní, protože věk nad 65 let neznamená u zdravého člověka, že je riziková skupina.
Hlavně testováni a zavírání do karantény dětí se mi zdá nesmyslné. Děti by se neměly izolovat od školy, žádná výuka přes internet nemůže školu nahradit.
Nechápu proč nenechat virus normálně proběhnout jako chřipku a nebyla by potřeba žádná drahá vakcína na kterou zadlužený stát už nemůže mít peníze.
Protože členovi rizikové skupiny stačí málo viru C19 k těžšímu půběhu choroby. Ten těžší průběh choroby je v závěru bouřlivá autoimunitní zánětová a horečnatá reakce, jejímž výsledkem je fibróza plic. Něco takového zanechávaly souchochotiny (pozdraveným). Aktuálně SARS. Označení "Fibróza" je ze slova označujícího něco jako papírová lepenka. Zde zmnožené vazivo, fibrotické jizvy...
Po prasečí chřipce a už i při ní bylo lidem jasný že je to jen uměle vyvolaný a naopak hodně lidí odradila vakcínace kvli nežádoucím účinků té protilátky. Tohle je další hřebíček do rakve jak podkopnout zdravotniictví - a neříkám že je to špatně, naopak je dobře že lidi začínají nevěřit farmakomafii a vysokoškolským prodavačům.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.