Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Knihy v MP3,kde stáhnout bezplatně

Od: jaraz® odpovědí: 2 změna:

Asi před rokem jsem stahoval knihy v MP3 zeťákovi,který jezdí s kamionem. Tenkrát jsem naše stránky,kde byly knihy ke stáhnutí bezplatně, dneska jsem narazil jen na placené stránky - dávat 200-400 Kč za jeden titul, to mi jeho manželka neschválí i když to má být dárek k narozeninám.*bzum*

Poradíte,kde?

doplněno 30.08.20 20:57:

Ano,ty stránky kde jsem byl bylo Království mluveného slova,škoda jejich zrušení. Kouknu na doporučené,snad se něco povede. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Ono je to docela problém - Království mluveného slova zlikvidovali ochránci OSA, totéž se zanedlouho stalo i se skupinou na FB.

Něco je na stránkách rozhlasu

dvojka.rozhlas.cz/...

ovšem nemyslím, že by to bylo to nej... ono to je taky otázkou vkusu každého posluchače.

Něco se taky občas objeví na uloz.to - ale často i tam to rychle zmizí zásahem cenzora

gordon
hodnocení

2x

tak na youtube mas i zajimave knihy...pak si to preved z mp4 na mp3 a zkopiruj treba do mobilu

na ulozto sem taky nasel nejake.

spis jde o to aby clovek znal kvalitni knizky ..ty si pak dohleda.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]