Nejste přihlášen/a.
Asi před rokem jsem stahoval knihy v MP3 zeťákovi,který jezdí s kamionem. Tenkrát jsem naše stránky,kde byly knihy ke stáhnutí bezplatně, dneska jsem narazil jen na placené stránky - dávat 200-400 Kč za jeden titul, to mi jeho manželka neschválí i když to má být dárek k narozeninám.
Poradíte,kde?
Ano,ty stránky kde jsem byl bylo Království mluveného slova,škoda jejich zrušení. Kouknu na doporučené,snad se něco povede. Děkuji
Ono je to docela problém - Království mluveného slova zlikvidovali ochránci OSA, totéž se zanedlouho stalo i se skupinou na FB.
Něco je na stránkách rozhlasu
ovšem nemyslím, že by to bylo to nej... ono to je taky otázkou vkusu každého posluchače.
Něco se taky občas objeví na uloz.to - ale často i tam to rychle zmizí zásahem cenzora
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.