Nejste přihlášen/a.
Ahoj,poslední dobou je zima,nechodím ven,sem tak vyvenčím psa ale to je asi tak všechno.Knížku do ruky nevezmu protože mě nebaví,na televizi už se taky koukat nedá,dávají tam samí hlouposti.Mno a tak mi nic jiného nezbývá než si sednout k počítači.Ale ten už je v celku taky nudný.Nuda je nesnesitelná.Nevím jak si sní poradit.Prosím poraďte.Díky
Kolik je ti let? To je první co mě napadlo. Já nudu neznám , dělám vše s chutí a potřebovala bych aby měl den víc hodin. Výmluva, že je venku zima no to je trochu přehnané,ale máš zřejmě období ,kdy se hledáš, nevíš co by tě bavilo.Zkus se zamysletnad tím co chceš dokázat, trochu za tím jít a věnovat se tomu i volném čase.Život není nuda jen se musí umět žít a ne jen přežívat.
No tak to mi nedocvaklo Je pravda, že manžova 16ti letá dcera dokáže koukat hodiny z okna a nudit se... ale hrozně
tak já tipovala14 no moc jsem se nesekla. A co takhle rodiče překvapit a něco doma pomoct, to by asi koukali, viď. Snaž se prosím tě .Udělej si pořádek ve věcech a hlavně v sobě samé, takové slečna se přeci nemůže nudit. Nemáš žádné koníčky, co tě baví? Možná kdyby se ti dostala do ruky pěkná kniha, tak bys jim propadla.A sportuješ?Kroužek keramiky, kreslení ...Já prostě jen neachápu tu nudu, nejde mi to do hlavy.
Kamarádi? Ven se teple obléct a nějakou aktivitu se psem... Pomoct mamce. Nemáš žádného koníčka? Lepení modelů. Pletení, háčkování, vyšívání. Tvoření z moduritu. Barvení vajíček. A knížka tě chytne, jen si musíš dobře vybrat a vydržet...
doplněno 02.04.10 21:53:...kytka byla rychlejší
12 roků a ono se to nudí ,človíčku já v tomhle věku absolutně nestíhal co jsem mněl všelijakejch zájmů koníčků a kamarádů. Doma si museli dát na zeď můj obrázek aby vůbec věděli jak vypadám. No co ty budeš říkat v 50ti.
Jak Vám závidím. V 16.00 jsme vyjeli z práce do obchodu. Všude fronty, nával lidí takže jsme domů dorazili kolem 16.45? Ohřát oběd, vybalit nákup, jít ven s pejskama. Kafíčko,internet. Dopila jsem kafíčko, přestalo pršet tak zase s pejskama a domů. Prádlo do pračky, vyluxovat, utřít prach, umýt wc, umyvadlo, nádobí po obědě. Chvilku si chtěli hrát pejsci, tak jsem jim házela plyšáky, do toho si chtěl povídat manža, takže naslouchat, přemýšlím co jsem zapoměla. A hle.. kytka je nějaká zaprášená a divná. Šup s ní pod nůžky, ostříhat oschlé,osprchovat...Stále poslouchám manžu...Sakra ještě koš, aha pejsci vy jdete se mnou, no tak jo a jdem. ... Kde se dá najít nuda? Stačil by mi kousek
Myslím, že Tatarka se už dávno nenudí a lítá někde s kámoškama. Asi to bylo jen chvilkové. Hlavně, že si už zábavu našla. PT /stařenka/
proč by to mělo vadit ordičům bože? mě je 15 a mam uplně stejněj problém s nudou...ikdyž sportuju...tak du běhat...jenže to je tak na půl hodiny a pak stejně nuda...zčnu si kreslit...tak 2 h. a stejně je to nuda a nebaví mě to...je to těžký najít si něco co vás baví! nádobí taky nemeju 4 hodiny abych tim tu nudu zaplácla vy chytrý!:D
satine, úplně Tě při psaní vidím viz. pozn." vy chytrý" oči v sloup, žvýkačku v otevřené puse přehozenou ze strany do strany, a dlouhé
Až Ti bude osmnáct, tak nám to všem natřeš ..
Chápu vás děvčata, mám 16ti letou znuděnou dívenku doma a fakt jí to trápení nezávidím
Mladí se nudí a já i když na vozíku nevím co dřív, nudu to neznám. Kino, divadlo, dobrá kniha, nebo si čtu na netu zajímavosti a nebo těm unuděným mladým lidem píšu do ZŠ čtenářské deníky a těm starším seminárky a vypracovávám otázky (jen známým a zdarma). No a když mám čas tak jedeme s mužem plavat na bazén nebo hrajeme člověče nezlob se, dámu, screbl...Každým dnem čeká dcera mimčo a to už čas nebudu mít vůbec.Vážně nemám čas se nudit.
udělej si věci do školy, přihlas se na různé olympiády jsou i od 12let třeba přírodopisná je moc zajímavá, jdi plavat, kolo a nebo jen tak ven s kamarády a nebo pomoz něco mamince určitě bude ráda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.