Nejste přihlášen/a.
Údaje které zveřejňuje ministerstvo zdravotnictví jsou zmanipulované. Praha ještě dnes ráno měla 35 nakažených na 100tis obyvatel a v půl osmé to změnili na 100 nakažených na 100tis. obyvatel. Tím je na novém čtyřbarevném semaforu oranžová. Další pokus jak nahnat lidem strach a donutit je k poslušnosti.
Zúčastníte se demonstrace stop rouškám? Já ano, nechci žádné pochybné vakcíny, chci svobodu. Ať si roušku nosí kdo chce a to dobrovolně, ne ze strachu že dostane pokutu tři miliony.
PRAHA 30.8.2020 od 15-17:00
PLZEŇ 31.8.2020 od 17:00
BRNO 31.8.2020 od 17-20:00
OSTRAVA 31.8.2020 od 17-18:30
TEPLICE 31.8.2020 od 17:00 nám.Svobody
Nejste v republice jediný, aby jste si mohl dělat co chcete, jak se vám líbí a kašlat na ostatní. Na silnici se taky musíte řídit předpisy a nemůžete si jezdit, jak se vám to hodí
Zřejmě jste dlouho autem nejel. Policisty na silnici neuvidíte, jak je měsíc dlouhý. Tím pádem, předpisy se už řídí málokdo. Daleko důležitější než předpisy, je schopnost předvídat. Takže místo roušky respirátor, a problém máte vyřešen.
Rozhodně ne.
Důvodů je dost - jednak na podobný kraviny organizovaný držkoknihou fakt nemám čas, krom toho si myslím, že podobné soustředění lidí je ideální k šíření právě koronaviru.
Není to o tom, že bych se těšil na to, až zase budu moci lítat s hadrem na hubě - jenže to není jen o mě, jeden den jsem ve Zlíně, druhý ve Varech, třetí v Ústí - takže jako roznašeč toho svinstva bych byl ideální .
Navíc bych se tím snížil na úroveň pubertálních blbců, kteří na párty lemtají hromadně z jednoho kýblu s ideou ,, mě se to přece nemůže chytit...´´
Všude ne, a mnozí také ne.
Ani na těch demonstracích to nebylo 100%.
Včera - Itálie zákaz roušek, ale oni ho převálcují, že to bude muset zrušit.
Pomalu odchází do karantény po částech i vláda ČR. (hlavní hygienička, ...). Roušku na zasedáních myslím měli (?).
Rozebírat mentalitu jižních a severních států Evropy by se dalo, souvisí to velmi se šířením C19. Řešení problému viru už je "nadstavbově" v systému zdravotnictví - Itálie vs. Švédsko: Rozdíl zřejmě nebe a dudy.
Spíš mi připadá víc k věci řešit roušky (či jiné ochr. p.) samotné, jejich provedení. Zadejme toto jako problém švadleně. O tenhle kámen úrazu nikdo jaksi nezakop a je klíčový. V roušce nemusí být nepříjemně, i mohou lidé pěkně vypadat - což jsme po Česku v první vlně zmákli. Manuální těžké práce by některé mohly jít dělat se štítem. Je to o zvyk. Hlavně aby prostředky byly pořádné a dost a cenově dostupné. To zatím nevidím.
Takže manifestace ZA roušky / respirátory/ ... dostupné pro každého (svolejme!)
To by jste se také mohl pustit do lékařů-operatérů, proč operují v rouškách.. Také si myslím, že tu pravou nesvobodu jste vy vůbec nezažil a ty vaše plamenné řeči o strachu jsou fakt komické.
Já bych raději zorganizoval stávku proti označení "TA" rouška.V někom může ženský rod evokovat nenávist k ženám.Navíc to označení barevný "semafor"...není to útok mířený proti LGBT skupinám?Jak tu již někdo psal tak doktoři používají roušky bílé to mi zas připadá jako ponížení černochů.Naše společnost je krajně xenofobní a proti tomu máte stávkovat.
Jak může rouška - potažmo akce někoho zastrašovat? Ona kouše? "Svoboda" tohoto zaměření není svoboda, ale spíš TakyAmerika nebo jiný blud. Koukněte na Tchajvan, jak usměrňují naši delegaci - a - asi 35 nakažených na celý ostrov.
Tchaj wan: moc se mi líbí. Fakt dobrý výjezd senátní, neboť malí patří k malým (Žije zde přibližně 23,6 milionu obyvatel). Luboš Palata (novinář) o rouškách na Tchajvanu:
Světový lídr v boji s covid-19
Zažil jsem jak jsem už předeslal ledacos. Ale to, abych musel absolvovat dva koronatesty předem a další tři mě ještě během příštího týdne čekaly, to jsem ještě nezažil. Ani situaci, kdy má delegace svůj vlastní hotel, který nesmí opouštět, kdy je zákaz kdekoli se pohybovat po Tchaj-wanu mimo oficiální program. A kdy mě čeká týden, během něhož, snad s výjimkou jídla a čistění zubů, nesundám z úst roušku. Už to bude při tropických vlhkých 33 stupních v Tchaj-pej zážitek.
Pro prazak: Dávám sem odkaz na článek, je hodně dlouhý, takže přečtení stojí dost času. Dle mě vysvětluje situaci a na konci má zdroje, z kterých vycházel:
Našla jsem si na jeho FB, že autor má gympl, takže asi maturoval z matematiky. VŠ má totiž sociální a humanitní vědy na UK... momentálně je spisovatelem a tramvajákem. To, co napsal, má hlavu a patu na rozdíl od toho, co obvykle (ne)čtu...
Já s Vámi souhlasím, ale lid je rozdělen. V dnešní době na věřící a nevěřící na C-19. Zmanipulované, poslušné, bojící se a ty se zdravým rozumem.
Já nepůjdu, nejsem zcela zdravá na nohy, nevydržela bych někde dlouho stát, nebo pobíhat. A navíc tato doba se podepsala tak, že nemám penízky, tedy na cestování, nejsem z Prahy a na den mám na jídlo 60 korun.
Z Pravého Prostoru:
Covid 19 se stal pro jedny modlou, pro jiné katastrofou. Ve skutečnosti jde o běžné virové onemocnění, kterým jsme mohli procházet již několik let, jen bylo považováno za chřipku. Šíření viru se rouškaři snaží bránit naprosto neúčinným prostředkem jinak devastujícím jejich zdraví, chemici vytváří vakcíny, které budou sice proti samotnému koronaviru neúčinné, nicméně pomocí nich do nás dostanou jiné látky schopné ovlivnit kvalitu našich životů a paradoxně k horšímu. Pro politiky a elity se otevřela ideální možnost otestovat, kam lze až zajít při nastavování kontroly obyvatelstva, jeho poslušnosti a ochotě podřídit se sebenesmyslnějším nařízením. Ta ještě přijdou v podobě povinného očkování, zákazu cestování pro nenaočkované či další omezení pro lidi vzpírající se představám, které nám Prymula prezentuje. To se netýká jen České republiky, ale celého světa, protože stejně idiotsky se chovají v USA, EU i Austrálii.
---------------------------
Ano roušky nasadit a můžeme vidět, že to lze nařídit. Tudíž se šrouby budou utahovat a zákazy budou přibývat.
Vy, co jezdíte auty, za pár let už nebudete. Pouze elektromobily a nvíc budete muset prokázat, že jste oočkovaní. K tomu všemu to směřuje. Agenda 2030, tam bylo vše popsáno, nevím, jestli to je ještě přístupné.
Seniorko ano, přesně toto je můj názor.
Nejde jen o ty roušky, jde o manipulaci s lidmi a budoucnost dalších generací. Proto půjdu. Ale naprosto chápu starší občany, demonstrace jsou hlavně pro mladé, kteří jsou ještě plní síly.
Většina těch na Covid věřících bohužel má informace jen z televize a té slepě věří.
@prazak - jde o manipulaci s lidmi a budoucnost dalších generací
A k čemu to bude? Prosím o srozumitelné vysvětlení.
Jaky tohle bude mit vliv na budoucnost dalsich generaci to bych taky rad vedel. Kdyby vam uprime slo o svobodu tak protestujete i proti kameram, jez jsou tri prde.e v kazdem meste, nebo proti stupidnim omezijicim narizenim z EU - treba o zbranich. A ne jen vyberove proti rouskam. Vidim za tim ucelovost a ne uprimnost.
ja uz neverim nicemu...ani sobe casto ne. Mozna se to mediim povedlo ..zmagorit cloveka natolik aby uz nedokazal rozpoznat spravne od spatneho.
Srozumitelné vysvětlení, zdravý rozum a Pravý prostor to přeci nejde dohromady. Netrapte radkyni.
@prazak - To jsem přesně čekala - citace, odvolání na jakýsi "plán do budoucna" - ale odpověď na jednoduchý dotaz nikde.
to je přece jasné. Výrazně se zvýší nákup zdravotnických pomůcek na kterých někdo hodně vydělává a strach má lidi dotlačit k očkování. To jsou zase velké zisky farmaceutických společností.
Když vakcína nezabere protože vir mutuje, budou se vyrábět další a další, možná do nekonečna. A mezitím bude třeba udržovat lidi ve strachu a časem i v bídě, protože spousta podnikatelů už se ze ztráty zisků v dalších nařízených karanténách nevzpamatuje. Nezaměstnaní, státní dluh, krize, to je nic?
V podstatě to směřuje k vylidnění slabších, ti mocní a bohatí přežijí.
@prazak - V podstatě to směřuje k vylidnění slabších, ti mocní a bohatí přežijí.
Jak dlouho, když se o ně nebude mít kdo "postarat"? Už tu schází jen teorie "očipovaných poslušných otroků"
Čip se bude implantovat do mozku, jenže u některých jedincu nastává problém, jelikož jim ten čip druhým uchem vypadne ven.
Ty dva obrázky jsou boží!
Já ten čip u Sorose vidím. Má ho u zadku, těsně pod sakem. V té době byly čipy ještě velké...
To Pražák. Je to jak u včel. Včely dělnice potřebuji ty své trubce. Ikdyž tak úplně ne. Jsou to dělnice. Zatímco ti bohatí a mocní potřebuji ty své trubce. Ty slabé a blbé. Oni totiž většinou nic nevytvořili ani nepomohli vytvořit. Oni potřebují ty trubce, jinak by nepřežili. Představ si, že by zbyli jenom ti bohatí a mocní. Ale kdo by potom pracoval. To by ti bohatí a mocní nepřežili ani jeden měsíc.
Já souhlasím s promonem, tato demonstrace mi připadá spíš směšná. O zmatených nařízeních ohledně koronaviru si myslím své a nic pěkného to není, myslím, že se dokážu ochránit sama. Ale demošky na tohle téma jsou blbost přesně jen k tomu, že se rozšíří infekce (logicky, spousta lidí včetně těch nakažených, nic netušících) a pak nám zas hygienici udělají kvůli tomu koncentrák ze života.
Respirátor si doma lidi neušijou...a vláda propálila několik miliard za ochranné pomůcky z Číny, které byly buď odfláknuté, malé, nekvalitní (jak se dnes objevuje v tisku aj v tlači) a kdesi přitom poztrácela další peníze...nejspíš se jí nechce pro občany nakupovat ještě respirátory...takže proto.
@senior - Vakcíny mohou obsahovat látky ovlivňující genetiku, poškozující možnost reprodukce, látky vyvolávající vážné zdravotní potíže a nebo i smrt.
Aneb ďábelský plán farmaceutických společností, jak zlikvidovat lidstvo. Jen nevím jestli nebo
.
Sice akci Covid chápu jako mediální a zastrašovací, jsem proti rouškám ale demonstrovat nepůjdu a tam kde mají být roušky ji nosím. Chápejte to jak chcete, že se chcát proti větru nedá, jsem naučena z doby minulé a proto jsem v ní spokojeně žila, v této době žiji zatím spokojeně také a chci aby to tak zůstalo.
Doufám, že takhle spokojeně nevzpomínáte i na druhou světovou...v té si také mnozí spokojeně žili.
Srovnáváte naše roušky s válkou? Mimochodem - víte, jaké pálky dostanete za porušení rouškových nařízení třeba v Bavořích?
Covid je snaha globalistgů ovládnout ten zbytek světa, co ještě neovládají. Prostě neexistuje, je to jen důsledek amerických sankcí proti Číně a Evropě, která drží s Čínou basu. Jde jen o politiku a byznys, nastolení toatlity strachu a manipulace s nekritickým myšlením. Kdyby se věřící v covid zaměřili na skutečná čísla ze statistických úřadů, tak by přišli o svoji víru. A ano, semafor v Praze se mění na oranžovou a za chvíli červenou, aby se nemohlo demonstrovat. Ti co hlásají, že demonstrace jsou zbytečné, jsou nějak svázaní s BASTAPO a placeni za tuto propagandu.
Všechny ostatní nemoci jsou nebezpečnější než covid, statistiky to dokazují, myslete kriticky, shánějte informace a neposlouchejte babišovo média.
Jo, nejlepší je demonstrace, kde budou všichni pěkně natěsno a jedním dechem budou provolávat výzvy k odrouškování. Pak naplní tramvaje a hospody...No a následně nebudou zdravotníci stíhat a budou se zavírat důležité provozy a školy.
Ten chaos v číslech dělá to přepisování z jednoho zdroje do dalších medií, od kterých to zase někdo obšrubne. Taky někde uvádějí počty pozitivních bez příznaků, jinde jen ty příznakové...
Dobře o covidu mluví Prof. MUDr A. Šedo v týdeníku Téma z 21.8.2020.
Prostě je tu nová choroba, a než bude jasné, jak se virus chová v delším horizontu, tak si dám bacha. Ochlazuje se, tak budu nosit apartní multifunkční šátek alias čelenku, kterých mám asi dvacet, a občas ho vykasám na nos, když příjdu někam. No a co?
Je potřeba vědět všechno. Otázka je, jestli dostáváme všechny informace, které k této záležitosti existují.
Něco se vypíchne, něco se zatají. A občan věří. Je zmanipulovaný. Dozvíme se někdy pravdu?
Proč se strká ta tyčinka přímo do hlavy, když je ten vir zak nakažlivý, proč nestačí jenom výtěr z nosa?
Zaujalo mě tohle - odběr je proto z takové hloubky, protože se zjišťují protilátky na jakýkoliv koronavirus!
Z Pravého prostoru -
KORONAVIRUS PODVOD STOLETÍ ÚMRTNOST V ČR KLESÁ
Nic co se testovalo dřív se netestuje. Testuje se jen na koronavirus podle potřeb podvodníků z farmacutických lobby za pomoci vlastizrádných otroků v politice a mezi lékaři a to tolik, kolik je potřeba vyrobit pozitivních testů.
DRUHÁ VLNA JE JEN MARKETING LHÁŘŮ
Testy jsou často infikovány virem už od výrobce z některé ze společností Billa Gatese. Testy nezjišťují přítomnost Covid-19 ale přítomnost protilátek na jakýkoli koronavir, kterých je desítky a se kterými se náš imunitní systém běžně setkává a dokáže se s nimi vypořádat. Pomocí restriktivních omezení v nás chtějí vyvolat strach, chtějí nám odebrat svobodu, sebeúctu a možnost se shromažďovat na protest proti počínajícímu zotročení lidí. Vakcíny mohou obsahovat látky ovlivňující genetiku, poškozující možnost reprodukce, látky vyvolávající vážné zdravotní potíže a nebo i smrt. Raketová rychlost jejich vývoje je mnohonásobně kratší než je běžné a než je ve skutečnosti třeba na odhalení negativních vedlejších účinků. Testy vrážením tyčinek do nosu se proráží krevní mozková bariéra což je jednoznačně škodlivé pro imunitu. Nepodrobte se! Braňte se žalobami. Žaloby podávejte zásadně písemně na podatelnu státního zastupitelství, nikoli na policii! Braňte se! Braňte svoje děti a vnuky!
Seniore-Pohanko, vy se moc chytáte všelijakých konspiračních teorií, aniž byste si ověřovala jejich racionalitu... Poprvé jsem to u vás zaznamenala, když jste psala o zrušení ř v češtině, ale bohužel to není jediná taková věc... Neberte si to nijak osobně, já mám k vám dobrý vztah - ale konkrétně toto vnímám jako problém, především pro vás samotnou.
ildika - Máte pravdu, hoaxy na internetu nic nevyřeší. Nebudu se nervovat.
Gates opravdu mluvil o depopulaci lidstva. Viz zemřelý bratr Trumpa. Lze dohledat. Ale už to sem nebudu vkládat, když to jsou dezinformace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.