Nejste přihlášen/a.
Všem rádcům zde na poradně, přeji krásné
Velikonoční svátky a hlavně zdravíčko. Mávám všem
z postele s teploměrem
a modlím
se, abych už byla zdravá, tak nashle, PT /stařenka/
Moji milí, děkuji za přání k uzdravení. Dnes jsem musela na pohotovost, dostala jsem 2x píchanec
a nové léky, cítím se lépe. Docela bych ochutnala nádivku
od Kytky. PT /stařenka/
Jo a jedu zítra do Anglie :D anebo příští rok, do zítřka už asi nenašetřím. Četla jsem ve Wikipedii stručný popis Velikonoc v zahraničí a milé dámy, anglický zvyk se mi velice líbí :D A jestli se bude bránit Anglii, tak pošupe do Norska
Ve Spojených státech jsou velikonoční svátky náboženským svátkem, takže mnoho amerických rodin mimo navstevy kostela se schazi kolem zdobení velikonočních vajíček v sobotu večer a jejich "lovu"v neděli ráno. Podle dětských pohádek byla vajíčka během noci přinesena Velikonočním zajíčkem a poschovávaná po domě a zahradě, aby počkala na děti, až se probudí. Důvod, proč by to měl zajíček dělat, se vysvětluje jen zřídka.
V Anglii tradičně ženy přivazují muže k židlím a za propuštění požadují peníze.
V Norsku je, kromě lyžování v horách a malování vajíček, tradicí řešení vražd. Všechny velké televizní stanice vysílají kriminální a detektivní příběhy, jako je například Christie"href="ht/.... Také noviny otiskují články, ze kterých mohou čtenáři zkusit odvodit, kdo je pachatelem. Samozřejmě také vychází mnoho knih. Dokonce i krabice od mléka bývají potištěny příběhy s vraždami.
Pojede s tebou do Anglie,sbalit ranec
a už frčím,to stihnééééém
Ještě něco na ty peníze a co tak je tam utratíme
Dámy, nebyly jste dnes dlouho na sluníčku?Vraťte se na zem.Šup pejsky vyčůrat,kytka něco dozdobit,dovařit a je to.
Ten je krásnej, ale jen si ho nech kde je, a co já už nic nedělám, vše je hotové, nic nepřeháním, mám relax tady s Vámi.
My budeme ještě zítra dodělávat, ale jen tak lehce.
Ten muškát musím každý rok mít.A vždy takovou tmavou barvu.Ale dva vedle sebe v jiných barvách, to by nemuselo být špatný co myslíte radilky?
A nemám to vyfotit ještě jinak?
já mám ráda ladění do jedné barvy ,tak nevím,zaleží na vkusu
vydolovala jsem haldu časopisů a hledám dnes nejdu spát
Tak už jsem tady. Smím vědět, o čem je řeč? Po vzoru Kytky vám ukážu, jak vypadal velikonoční věnec a nádivka. Bohužel, od každého už je jen kousek ...
Kytí, a co pozvat chlapi odsud? Tam nepíšou že musíme přivázat vlastní muže Papen, puč nám ho
Tak mně tady tak rozčilujete, že snad zítra brzo vstanu a zkusím upéct taky něco.
Jedou, ale k Chocholouškovi.
Nevím co chcete půjčit, ale klidně.Bláznům se nemá odporovat.
Ať je po vašem.
u nás už jeden pekáč fuč, tomu dala tomu dala, kousek jsme snědli a ještě je tam jeden pekáč.,načatej:D
Nejdřín uvařit oběd pro rodinu a tchýni , potom upéct věnec, obarvit vejce,neustále dělat vrátného pro tři courající kočky...naštěstí šly dcery s taťkou odpoledne do divadla a tak mně napadlo, že vyhrabu trochu trávník,abysme dosili trávu...
Takže jsem jako magor lezla po čtyřech a hřbitovníma hrabičkama (jiný jsem nenašla ) jsem vyhrabávala a vyhrabávala...teď mně z toho bolí celej člověk ...
jo jo nářadí musí být v pohotovosti, to já mám na něj skříň to je sranda, jen šahnu a mám, ale to přejde, ještě budete hrabat zítra a tělo si zvykne:D
Myslím, že budu hrabat i pozítří...a to mně ještě manžel vytáhl včera na kolo,měla jsem toho plný kecky. A do toho dcera ještě : mami, ty už nemůžeš? To je divný,já jo... já už nemohla od samýho začátku...příště za nima pojedu autem...
Vrátnýho dělám taky, akorát 3 pejsanům.Nemůžou jít dohromady,ale každá zvlášť.
Stačila jste toho dost.Tak ať se něco krásnýho zdá.
Kytko, to je radost, těšit se na krásnou dovolenou. Určitě nám se pak šoupneš nějakou fotku, co jste jedli, pili, kde jste byli a tak, ať z toho taky něco máme. Budeme se těšit s tebou. Tak ahoj, PT /stařenka/
Toto je moooc pěkné počtení! To vaše kecání! Fajne. Fajne a pěkne! Všichni jsme happy, že máme Poraďte.cz. Že?
Přeji krásný šmigrust.
starenko, nějak mi uniklo, že jsi nemocná. Copak? Doufám, že jen nějaká obyčejná chřipajzna. Přeji rychlé uzdravení!
babkazov -je to tu prima, včera jsme se prima pobavily,jsou tu bezva lidi. Dík adminovi a spol.kdo to založili.Bezva.Člověk se tu poučí, poradí, a pobaví Zkrátka to má 3P
Zdravím, babkazov a děkuji za přáníčko, ještě nestojím za moc. A dík za připomínku šmigrustu, když chodijů ogaři po šmigrustě s jalovcem, to na Valašsku. PT /stařenka/
Dobré ráno, všichni, jak píše Kytka, tady je prima. PT /stařenka/
Těšila jsem se na vajíčka od dejavu, kde pak ji máme, snad nestůně?Dělala jsem je s gumičkami, ale nevyšlo, to měla jsem asi špatný recept.
Já jsem také pořád v jednom kole, tak jenom rychle mrknu na poradnu a hledám také vajíčka od dejavu. Slíbila nám je. Snad je bude mít někde ve fotoarchivu. No - snad nám nestůně, už je mi to nějak podezřelé.
doplněno 06.04.10 15:48:P.S. Binka mě moc potěšila, že vyhrabávala hřbitovními hráběmi. Není sama. Já byla na horní zahradě (máme pěkný svah) a hrábě jsem měla dole. Už mě bolely nohy, tak se mi nechtělo dolů. Měla jsem ještě čas než odpadnu, tak jsem popadla dětské plastové hrábě a po kolenách, po kolenách... jsem vyhrabávala. To jsem ale na palici. Potom mě muž musel zvednout a odexportovat domů. Doma jsem šupla piluli a fungovala dál, jen trochu prkenná.
My byli na velikonočním výletě ve Znojmě. Byla tam úžasná výzdoba. Na náměstí byly do pařezů vsazeny mladé břízky a ozdobeny dětmi s MŠ a ZŠ. Byla vyzdobena celá ulice, každá břízka jiná. Dodávalo to tu velikonoční atmosféru. Snad se mi podaří nějakou tu fotku ukázat. Bojím se, aby nebyly moc veliké, jinak by to nešlo poslat a musela bych je zmenšit.
Kyti, nic si z toho nedělejte, u nás taky ne...odpoledne v pondělí byli vyzdobeny chodníky, ale trochu jinak
Kytko, je to inspirace. Vnučky jak bydlí v jednom městečku, tak tam chodí do školky. Jsou tam dvě MŠ, jedna základní. Učitelky v MŠ jsou moc prima, mají výborné nápady, tak jak tam zase někdy půjdu pro holky, dám jim námět na příští velikonoce. Určitě se toho chytnou. Mají tam malé náměstíčko, mohou zdobit i šikovní senioři v tamnějším domově. Byly tam dokonce i jen vyfouklá vajíčka bez obarvení a nevypadalo to vůbec špatně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.