Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to ono?

Od: lada2 odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

mám na zubu (dolní stolička na levé straně) černou tečku. Je to kaz? Vůbec mě to nebolí, ale někdy když jím třeba něco studeného tak je citlivý. Zítra jdeme k zubaři na preventivní prohlídku, pokud je to kaz co mi s tím bude dělat? Vytrhneme mi ten zub?

Předem děkuji za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Milé děvčátko, černá tečka na zubu bývá kaz, někdy také zubní kámen. Citlivost zubů na studené může mít několik důvodů.Neočekávala bych, že se zubařka hned pustí do trhání, jestliže je to kaz, odvrtá a dá plombu, takhle ti to jistě vysvětlí i tvoje maminka, až tě zítra povede na zubní. Je to jistě jen malinký kaz a vrtání žádná velká bolest nebude, snadno to vydržíš.

hodnocení

0x

Já mám to samé a zubařka říkala, že je to pigment.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]