Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černobyl po 24 letech

Od: pepyk93* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

včera mi přišla na mail zajímavá prezentace,jak to vypadá na místě této jaderné havárie po 24 letech.Rozhodl jsem se,že se o ní s Vámi podělím. :)

ulozto.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Tak to je síla. Škoda, že to bohužel takhle vypadá i v česku, dokonce i bez jaderné havárie.*plac*

hodnocení

0x

Doplnim jeste jeden zajimavy odkaz. Je z cest jedne rusky, ktera ono mesto duchu projela na motorce.

elena.nforce.cz/...

(Uplne dole je odkaz Město duchů - čes/...)

moji
hodnocení

0x

Je to zajímavé. Tématem Černobylu se zabývám již delší dobu.

Ta prezentace je už celkem stará - poprvé jsem ji viděl v roce 2003 nebo 4.

Jinak ta Jelena, co na svých stránkách tvrdí, že její tatínek je velká šajba u policie a že proto mohla na motorce projíždět i ty opravdu zakázané kouty zakázaného území - tak to je FAKE! Stačí se mrknout na fotky na jejím webu - některé jsou úplně od jinud, jiné vykradené a jiné zase fotomontáž.

Osobně si myslím, že nejlepší stránky týkající se Černobylské havárie jsou zde:

http://pripyat.com/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]