Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj syn

Od: andrea74 odpovědí: 21 změna:
Mému synovi je 19 let. Ve volném čase rád hraje na klavír nebo peče různé koláče, buchty. Často třeba i sám od sebe vysaje byt, utře prach, umyje záchod atd. To by žádného z mých dvou dalších synů ani nenapadlo. Také v podstatě každý den poslouchá hudbu. Ale ne žádnou rockovou skupinu třeba, ale pomalé popové písničky od různých zpěvaček. Občas mě napadne, zda není jinej, myslím, jestli není na kluky. Nejsem sama, koho to uz napadlo. Když kamarádkám jsem o něm jednou povídala co zase upekl za buchtu atd., taky se mě ptali (i když samozřejmě ze srandy), jestli není gay. Jaký máte názor?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Mám rád i podobnou hudbu a rád upeču nějakou tu buchtu. A taky sám od sebe uklízím. Asi bych se měl zamyslet nad svou orientací *frajer*

A holka, která buchty nepeče a poslouchá tvrdou hudbu, neuklízí, je na holky. :-D

hodnocení

6x

Co na tom je divného, že máte zbylé syny líné a bez zájmů ještě neznamená, že je tento divný. Naopak, ten jediný se vám "povedl". A může být příkladem. Nechápu, že se nad tím pozastavujete. Máma by měla svému dítěti porozumnět.

etana*
hodnocení

4x

Možná je na kluky, možná je jenom pořádný a vadí mu čurbes a vy málo pečete. Obě varianty jsou "jiný", ale ani jedna tragédie. Nechte ho žít a nerejpejte se v tom, ono se to časem vystříbří. Můžete mu jen ublížit, rozhodně ne prospět.

ann*
hodnocení

3x

Třeba je ale jenom takový nezvykle čistotný a šikovný. Kdyby byl jiný, to už by jste nějak nebo něco možná pozorovala v jeho dětských letech. I tak máte bezva kluka. A ty kamarádky se vás stejně neměly takto ptát, i když jenom ze srandy, si myslím.

72mona
hodnocení

3x

Co by jiná žena dala za takového syna...

Toto chování s jeho sexuální orientací vůbec nemusí souviset. M.

liska5
hodnocení

3x

Tak teď začínám váhat, kam zařadit vnučku. Ta ráda uvaří, upeče a pak jde hrát fotbal.

laser*
hodnocení

2x
I kdyby byl gay je to vaše dítě mějte ho ráda jak jen můžete mít i když se vám to nelíbí jak píšete je moc šikovný v životě se neztratí jestli vám to jednou řekne že je gay buďte na něj hrdá a podejte mu pomocnou ruku kdykoliv to bude potřebovat hlavně nedejte na blbý kecy a narážky od druhých kteří tohle nechápou ,vidět své dítě zdravé a šťastné je to pro rodiče nejlepší co mu své dítě může dát

kralovi*
hodnocení

1x
Na jednom konci spektra je muzska, agresivni energie a na druhem je ta jemna, zenska. Kazdy clovek se nekde na tomto spektru nachazi a s jeho sexualni orientaci to vubec nesouvisi. Vas syn ma treba vice te jemne - je kreativni a ma smysl pro krasu.

hodnocení

1x

To, že má smysl pro pořádek a je pracovitý, neznamená že je jiný. To jsou vlastnosti vojáka například.

hodnocení

1x

Náš vnuk se hrne do pečení a vaření odmala. Už ve druhé třídě si nosil recepty od spolužaček. Nyní je mu 17 a nijak ho tyto zájmy nepoznamenaly. :)

hodnocení

1x

Co se ho treba zeptat u kavy?...

hodnocení

1x

No i kdyby byl, tak co? Pořád to bude Váš syn. Nebo snad by to byl pro Vás nějaký problém? Já bych byla ráda, že mám kluka, který umí uvařit a klidně i uklidí a ani ve snu by mne nenapadlo dumat nad tím, že to asi dělá proto, že by byl nějak jinak sexuálně zaměřený. A i kdyby byl, tak bych to rozhodně nijak neřešila.

hodnocení

0x
Jsou i ženy, které nerady uklízí, tzv. "prasata". Bohužel. Je to vidět i ve Výměně manželek.
lamy13

A že takových je. Gelové nehtíčky od našich vietnamských přátel, značkové hadry, výstřih až po pupek, účes za čtyři tisíce, rozparek až po fifinku, vůně se za ní táhne se od vchodu až do kanclu, na každé tlapičce 6 prstýnků po 1 200 Kč, na krčku smotaných pět řetízků z výprodeje, a pak ... podíváte se tomu praseti na klávesnici a myš, natáhne vás a bleskurychle musíte zmizet, ať tu nádheru nepoblejete.

gordon
hodnocení

0x

co na to otec? Je vubec pritomen, ze to resite pres kamaradky a internet?

motak
hodnocení

0x
A nosi treba značkové trička Gucci? Kosile od Armaniho? kalhoty Hugo boss? Spodní prádlo Calvin Klein?

berger*

Motaku,dopíšete to do konce?*smich* Trička obyčejná, košile z trioly,kalhoty od congů,slipy Pleas...

liska5
23.08.20 23:23
hodnocení

0x

*placni*

tebi
hodnocení

0x

Kde se kupuje takový syn? Beruuuuuuuu, ti mi nechtějí dělat nic.Gayove jsou úplně stejní jako hetero lidé, pouze mají v sexu jiné preference. I kdyby jim byl a neměl by děti,pořád bude váš oblíbený syn. To je třeba mít na mysli.A ano, podle jakési studie největší šanci být gay má nejmladší syn. A pozor , za to může matka, její hormonální hladiny v době těhotenství, snad by na víně mohl být nadměrný stres. To se ovšem neví. Já mám také tři kluky,takže i ten můj nejmladší má šanci jim být.Zatim je na ZŠ...

jezevec*
hodnocení

0x

U nás doma vařím skoro výhradně já, strašně mě to baví už od dětství. Na klávesy si tu a tam zahraju taky a bez hudby si život neumím představit (kromě bratrů Nedvědů a Michala Davida bys v mém autě našla všechny hudební žánry, včetně alpských dechovek v techno remixech). Taky občas vysaju byt a utřu prach. A bukvice nejsem, v tom mám absolutně jasno... :) Takže bych se nezneklidňoval, dokud si domů nepřitáhne nějakou línou slečnu, který budou tyhle jeho záliby náááramně vyhovovat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]