Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se vám tato písnička?

Od: willybrandt* odpovědí: 4 změna:

Jendá se o písničku z pohádky Kouzelník Žito z roku 2018. Autorem je Daniel Barták.

Líbí se vám, je chytlavá a mohu se zeptat - okamžik 1:24-1:28, o čem vypovídá její pohled?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

2x
Poslechl jsem si to do 1:40.
Je to sr.čka, stejně jako celá "pohádka".
Je možné, že ji někdo shledá jako chytlavou, ostatně, občas poslouchám komerční rádio a moc se neliší od současného "hitu" od Verony, který naprosto ignoruje logické uspořádání textu a stejně to furt na žádost volajících posluchačů hrají.
Jestli vás konkrétně zajímá výraz, který má interpretka v čase 1:24-1:28, je to podle mého názoru výraz, kterým se "vžívá" do role, o které asi zpívá. Tedy výraz štěstí z pocitu zamilovanosti. Mohu se ovšem mýlit, viděl jsem to jednou, a to je víc, než bych chtěl.
Také se domnívám, že tento výraz kameraman dlouho "hledal", samozřejmě bych čekal, že dvojice byla o podobné výrazy požádána a ten jeden povedený byl pak použit v sestřihané verzi klipu.
Jestli se vám slečna líbí, pak vám gratuluji k dobrému vkusu. Je pořád vizuálně lepší než herečka v hlavní roli, která mi přijde stylizovaná až skoro pedofilně. K osobě hlavní mužské postavy se vyjádřit blíže také nemusím, z něj jeho civilní preference potenciálních partnerů přímo čiší. Upřímně, výběr scénáře, režijní vedení a herecké obsazení filmu, potažmo smysl jeho vzniku nechápu.
willybrandt*
hodnocení

Děkuji za názor. Taky si myslím, že spousta mimiky je scénář. Ano, zpěvačka je celkem atraktivní.

berger*
hodnocení

1x

Nelíbí,do 1,24 jsem to nedal...:(

willybrandt*
hodnocení

Skoč tam prosím, zajímal by mě názor i na toto :) Díky za názor :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]