Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Která média preferujete pro relevantní informace?

Od: willybrandt* odpovědí: 5 změna:

Která média považujete za kvalitní? Nemusíte se omezit pouze na česká. Odkud čerpáte zdroje, informujete se o dění?

Máte jich více? Které médium naopak pokládáte za velmi nekvalitní?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gordon
hodnocení

5x

zadne uz neni neutralni...kazde ma svou skrytou agendu jak na zapade tak na vychode a jejich novinari se jim bud podridi nebo si muzou hledat praci jinde..staci se jen podivat na to jake citove zabarvene slova kdo pouzivaji "např. Diktátor Assad nebo " Assadův režim" ...nezaujaty postoj tezko najdete...me spis zajimaji diskuze pod temi clánky...to mi da vic nez cely clanek.

Cim vic citove zabarvenych slov tak tím spís je pravdepodobnost, že vám neco chtějí podstrčit. Misto aby vam davali ciste fakta tak vám daji napul fakta zabarvené o emoci.

kdyz mi prijde, že nekdo mlží tak si to i obratim i o 180 stupnu abych zjistil, kde je nejspis pravda.

Ze zahranicnich mi prijde dobry -- Zerohedge.com -- obecne info ze sveta

na youtube je zajimavy i South Front -- válka v sýrii a obecne info o blizkem vychode.

nekvalitni mi prijde seznam...tam procitam jen diskuze..to je asi to nejrealnejsi co tam je.

davat si bacha na názorové bubliny. To se stava kdyz clovek cte jen jedno medium. Cim vetsi zaber ma...tim je spis sance, ze se priblizi k realite.

gordon

nejlepsí/nejsolidnější je ale KenFM a jeho "Me myself and media na youtube..davá obecne shrnuti svetovych udalosti priblizne jednou za dva mesice ... jen je to v nemčině no.

willybrandt*
hodnocení

Děkuju za vyčerpávající odpověď. Mít širší spektrum názorových ostrovů by mělo být samozřejmostí. Souhlas, že zahraniční média možná dávájí více.

fram
hodnocení

2x

BBC. Jinak všechna média dohromady. Vypadne z nich po pečlivém srovnávání to podstatné. Ale je nutno vědět předem "za koho kopou" ta která média, případně ten který mediátor. *cteni*Nezávislé a optimální: Hospodářské noviny. *cteni*.

hodnocení

2x

Je potřeba rozlišovat jakého druhu informace to jsou. Podle toho volit "infokanál". Je to složité, ale je lepší porovnávat info z více zdrojů. A bulvár vždy s rezervou, pokud se podíváte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]