Já si jen chtěla udělat obrázek, co chlapi myslí,když řeknou prsa má malá! No vaše odpoved je mi k...---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Odpovím slovy svého bývalého kolegy : " Prsa má jako vršky od Magi". (tj. skutečně malá)
janm*
Co se mně týká, je mi to naprosto jedno, prsa jsou to poslední na co se u ženské dívám... , ale každý to může mít jinak... Zkrátka je to blbost...
Na Americkém venkově se říkalo(možná i pořád říká), že pokud ženě jsou vidět prsa i zezedu, takovou si vem za ženu.
Poněkud s tímto prohlášením nesouhlasím. Žena, dívka má mít taková prsa, jaká jí nadělila příroda. Pokud to má nějak extrémně jinak, dají se použít podpůrné prostředky(podprda), nebo nějaké to vylepšení. Cokoli se ale má nějak upravovat, mělo by se zásadně přihlédnout k velikosti hrudníčku. Extrémně přefouklé kozy, je fakt něco hnusného. Některé dívky se nechají přesvědčit k podobné extrémnosti od svých nedospělých kluků a některým to dokonce zaplatí zvrhlý producent, režisér. I když tahle úprava tu holku pořádně zkazí. Hlavně že to dílko s ní půjde dobře prodat těm, co se jim ty přefoukliny líbí. Za mě, co je malé, to je hezké.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.