Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Máte někdo zkušenosti s tímhle?

Od: fifa odpovědí: 6 změna:
Potkal mě duchovní papaláš a měl fůru duchovních keců.
Máte někdo zkušenosti s tímhle?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

S takovými lidmi se nebavím a okamžitě projevím nezájem a jdu dál.

hodnocení

1x

Otázka je, čemu říkáš "duchovní kecy". Možná kdybys ho lépe vnímal, stály by za zamyšlení.

Já jsem se dosud setkal s několika duchovními, většinou faráři , knězi a mnichy, a až na jednu vyjímku to byli vzdělaní chytří a dá se říci moudří lidé. Žádná demagogie a (jak píšeš) duchovní kecy, ale reálné nazírání života a případné rozumné vazby na duchovno. Se všemi jsem si rád popovídal.

Ta výjimka byl kněz v kostele v Kadani na náměstí a projevil se jako zabedněný demagog.

Podotýkám, že jsem totální ateista, technicky zaměřený vysokoškolák.

gordon
hodnocení

1x
forma podani je takova divna.. nicméně to nemeni nic na tom, že v Bibli je spousta moudrosti.casto odmitame prijmout myslenku pouze, kvuli tomu, že tón kterým byla vyjádřena, je nám nesympatický."We often refuse to accept an idea merely because the tone of voice in which it has been expressed is unsympathetic to us.Friedrich Nietzsche"

hodnocení

0x

V září roku 1991 ho Pán povolal, aby opustil rodnou Nigérii a odjel kázat evangelium do tehdejšího Československa. Pastor Festus slouží v České republice od roku 1993, kde trvale žije s celou svou rodinou.

cirkevoaza.cz/...

:) dobrý byznys

hodnocení

0x

Vice info ... louny.evangnet.cz/...

hodnocení

0x

S takovými se nebavím. Nevnímám, ignoruji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]