Nejste přihlášen/a.
Mohu se zde zeptat?: Myslíte si, že jsou v ČR mezi současnými politiky keťasové?" pokud se nemohu zde na toto zepta,t tak proč.
Zeptat se můžete - vždyť jste to právě učinil, že ... Ovšem lichvařením se asi málo který z nich bude chlubit.
BTW - Vaše dnešní otázky jsou hodně specifické - neseděl jste dlouho v tomhle hicu na slunci?
Sedím v chladné místnosti v kamenném starém přízemním domu při 22,5°C. U mne pohoda. Jsou moje otázky těžké nebo moc "na tělo" nebo se jich bojíte?
Čeho se jako mám bát? Bojím se spíše o Vaše zdraví, protože založit otázku s anketou proč Vás ti zlí syslové a admin nechtějí registrovat, když už jste několik roků registrovaný a následný dotaz na lichvaření politiků nesvědčí úplně o top duševní kondici.
Ovšem pokud to ,,kamenné přízemí domu´´ lze chápat jako sklépek - pak to dává smysl, i já si rád dám vínka, akorát potom nelezu za klávesnici
Proč byste se nemohl zeptat? Ale jak budete reagovat, když napíšu, že si to nemyslím? To mne začnete přesvědčovat o opaku? A co když mne nepřesvědčíte? To se pak na mne naštvete?
P.S.
Všimla jsem si, že jste v poslední době nějak naštvaný. Ale to byste neměl, vždyť už jste sehnal tu práci, budete mít k důchodu 22 tisíc navíc, tak byste se měl radovat.
Nemluvila jsem za Vás, ale za sebe a kladla jsem Vám otázky. A promiňte, že jsem si nezapamatovala přesnou sumu. V poslední době to vypadá, že jste propadl nějaké hašteřivé mánii. I to se stává starším lidem. Většinou to ale bývají ženy, sama s tím mám nějaké zkušenosti , také mne někdy popadne "hádavá"...
Bulik, kdysi jsem přemýšlela, jak si někdo může sám dát takovou zvláštní přezdívku. A myslím, že jsem na to konečně přišla.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.