Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikost prirozeni 12cm

Od: xd odpovědí: 13 změna:
Ahoj, moje muzske prirozeni ma 12cm a bojim se ze je to prilis malo v 16 letech. Je nejaka sance zvetseni? Diky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

5x

Takže znovu a znovu. Jestli ti ještě vyroste netuším, nejspíš ano. Každopádně spíš než na velikosti záleží na technice, neb vaginální orgasmus si umím spolehlivě přivodit pouhým prstem a ten můj má asi tak 8cm na délku a 1,5cm v průměru, tedy je bezpečně menší než penis v erekci u dospělého muže. A ke klitoridálnímu orgasmu není třeba penis dokonce žádný a právě to je druh orgasmu, kterého ženy dosahují snáze a častěji. Těmi dalšími orgasmy se nezabývám, někdy mi to přijde jako počet pohlaví, kdy se dnes už počítají na desítky dle toho, jak se kdo zrovna vyspal a momentálně se cítí.

72mona
hodnocení

3x

Tak to je dobrý. Kdyby ti z kalhot vykoukl "sloní chobot", stejně by většina holek utekla;) M.

doplněno 12.08.20 12:53:

No prostě to ze mě vypadlo, no. Co nadělám?;) Kluci pořád řeší, jestli jsou dost vyvinutí. Chápu obavy, když jsou výrazně podprůměrní (údaje lze dohledat), ale toto? Krásných 12 cm a on se bojí, že je to málo*alene*

Jestli funguje, není co řešit, no ne?

liska5
12.08.20 12:40

*sok**alene**smich**

liska5
hodnocení

0x

To jako v klidu? To je snad normálka. A ještě pět let na Tobě všechno poroste.

A pak ještě nastane doba, kdy funkce tvoří orgán.

xd
hodnocení

0x
je to bohuzel v erekci :D
liska5

I tak to není nic nenormálního. Už Ti rostou vousy? Změnil se Ti hlas? Máš chlupy na hrudníku? Jde o vliv hormonu testosteronu, který působí u každého trochu jindy a ovlivňuje nejen růst.

liska5

Čekám odpověďi na ty 3 dotazy.

007cz

Nejlépe i s fotodokumentaci.;)

liska5

Nechte ho, kluka!

Ty moje otázky jsou jen, jak daleko je s pubertou. Růst těchto partií závisí na hormonech, proto se ptám. Taky mohl uvést, jestli má nadváhu, nebo sportuje. Obojí s tím souvisí.

xdd
zmenil se mi pouze hlas, a problem s nadvahou nemam
liska5

Xd, Vy píšete z jiné adresy?

Během puberty se kluk vytáhne, zároveń roste ochlupení na těle, vousy, genitál, mění se hlas a tvar postavy na svalnatější a hranatější...Takovým signálem, že puberta končí a tělesný růst brzdí je, když narostou chlupy na hrudníku. Pokud se u kluka tyto změny stále neprojevují, mohou přijít později, třeba až po maturitě a tudíž ještě poroste do výšky. Většinou roste, jako jeho otec či děda. Jestli ale máte podezdření, že něco není v pořádku, zmiňte se svému lékaři, hormonální vyšetření napoví..

liska5

Pravidelné sportování zvýšuje hladinu testoteronu v krvi. To by mělo podpořit vývoj mužských pohlavních znaků.

asiemil
13.08.20 07:18
hodnocení

0x

Další

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]