Nejste přihlášen/a.
Takže znovu a znovu. Jestli ti ještě vyroste netuším, nejspíš ano. Každopádně spíš než na velikosti záleží na technice, neb vaginální orgasmus si umím spolehlivě přivodit pouhým prstem a ten můj má asi tak 8cm na délku a 1,5cm v průměru, tedy je bezpečně menší než penis v erekci u dospělého muže. A ke klitoridálnímu orgasmu není třeba penis dokonce žádný a právě to je druh orgasmu, kterého ženy dosahují snáze a častěji. Těmi dalšími orgasmy se nezabývám, někdy mi to přijde jako počet pohlaví, kdy se dnes už počítají na desítky dle toho, jak se kdo zrovna vyspal a momentálně se cítí.
Tak to je dobrý. Kdyby ti z kalhot vykoukl "sloní chobot", stejně by většina holek utekla M.
No prostě to ze mě vypadlo, no. Co nadělám? Kluci pořád řeší, jestli jsou dost vyvinutí. Chápu obavy, když jsou výrazně podprůměrní (údaje lze dohledat), ale toto? Krásných 12 cm a on se bojí, že je to málo
Jestli funguje, není co řešit, no ne?
I tak to není nic nenormálního. Už Ti rostou vousy? Změnil se Ti hlas? Máš chlupy na hrudníku? Jde o vliv hormonu testosteronu, který působí u každého trochu jindy a ovlivňuje nejen růst.
Nechte ho, kluka!
Ty moje otázky jsou jen, jak daleko je s pubertou. Růst těchto partií závisí na hormonech, proto se ptám. Taky mohl uvést, jestli má nadváhu, nebo sportuje. Obojí s tím souvisí.
Xd, Vy píšete z jiné adresy?
Během puberty se kluk vytáhne, zároveń roste ochlupení na těle, vousy, genitál, mění se hlas a tvar postavy na svalnatější a hranatější...Takovým signálem, že puberta končí a tělesný růst brzdí je, když narostou chlupy na hrudníku. Pokud se u kluka tyto změny stále neprojevují, mohou přijít později, třeba až po maturitě a tudíž ještě poroste do výšky. Většinou roste, jako jeho otec či děda. Jestli ale máte podezdření, že něco není v pořádku, zmiňte se svému lékaři, hormonální vyšetření napoví..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.