Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obor dentální hygiena

Od: tebi odpovědí: 8 změna:

Když by šel třeba syn studovat tento obor na VŠ, a nebude mít SŠ zdravotní, bude mít problém?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Nemusí mít zdrávku. Biologie by měla stačit v rozsahu učiva gymnázia. Na přijímačky možná chemie a fyzika. To bude uvedeno v požadavcích.

A hlavně to chce tu náturu a jistou manuální zručnost k takové práci. Ví on, co to obnáší?

tebi
hodnocení

On je zatím malý,jen mě to tak napadlo, má nějaké zdravotní problémy a neměl by těžce fyzicky pracovat...Ale na gympl bych ho nechala,spíš na něco se zaměřením.

pb®

Ono taky záleží na tom, jaké ty zdravotní problémy jsou. Třeba na takovou páteř není nic moc pracovat v předklonu se zvednutýma rukama pokroucený nad něčí hubou.

tebi
hodnocení

Ne, o páteř se nejedná.I když skoliózu má taky,mírnou...

liska5

To už spíš nějaký laborant. Rentgenový?

tebi
hodnocení

Rengen je riziko, a dentální hygieniste mají královské platy,tedy na můj vkus...

etana*

Ten váš vkus by mne zajímal, nezakládá se na faktu, kdy se domníváte, že když dáte hygienistovi tisícovku za zákrok, je to celé jeho plat (x počet klientů)?

etana*
hodnocení

0x

Pokud je syn malý, tak je zbytečné dumat, co musí mít za školu pro zaměstnání za nějakou desítku let. On se vás zeptá, až přijde čas. Neorganizujte mu budoucí život. Jinak k dotazu, zdrávku mít nemusí, ale práce dentálního hygienisty je fyzicky náročná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]