Nestačili jsme se divit, že na Máchově jezeře bylo na pláži úplně narváno hlava na hlavě bez rozestupů a u stánku fronty lidí bez roušek. Projeli kolem policejní auto a ani ten dav se ne snažili nijak rozehnat nebo jim domluvit. Škoda, že to nevidí epidemiologové co se tu děje za neřesti a ignoraci vládního nařízení. Jak je to možné, že to shlukovaní davu lidí ochránci zákona neřeší?
A co mají dělat? Vletět mezi ty lidi a začít je rozhánět? Vždyť ti lidé by sami na ně byli naštvaní a možná si i stěžovali na policejní teror. Přece se ví, že Covid zastavit nelze, lze ho jen zpomalit, když budou mít lidé roušku a dodržovat hygienu, nedostanou ho možná letos, ale lze takle žít třeba deset dvacet let?
marc
Divíte se, v tom horku budou benga někoho rozhánět. To bych musel brát extra příplatek ke mzdě, že bych se snažil o pořádek, jinak to má každý na háku.Raději dělají, že nic z auta nevidí. Není disciplina v národě a tak co chcete po lidech? Nejsme v Japonsku.
Hele, nejste vy ten/ta zatížený/á na chlupaté zadky? Že mi toto přijde jako podobný styl. Na Mácháči jsem byl minulý týden. A protože je tam normálně oplocený areál, kde musíte zaplatit 70 kaček a projít turniketem, přijde mi, že pěkně kecáte. Policajti určitě nemohou projíždět několikrát denně areálem. Tolik k vaší důvěryhodnosti. Tím pádem se nebudu vyjadřovat ani k obsahu vašeho sdělení, protože má jediný cíl, rozpoutat tady obsáhlou diskuzi, abyste vy se mohl/a bavit. Nemáte vlastní život? Běžte ven, je tam krásně.
Předseda se válí na Krétě, Madar v Chorvatsku tak obyč. lid si muže trošku odfrknout. K té policii, máte pravdu policie už není co bývala. Chybí spousta odborníku, co to s obuškem opravdu umí. Pokud vám vadí nával na Mácháči zajedte na Vysočinu, tam je svět ještě v pořádku.
Tak tam nelezte a je to vyřešené. O cizí lidi se nestarejte, na vládní nařízení s...e pes. Hlavně bacha, abyste nepáchali neřesti doma, museli bychom na vás zavolat policii.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.