Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu jak se jmenuje písnička a kdo ji zpíva,písnička je stará asi 10 let,včera ji hráli na radiožurnálu kolem půl druhý,k písničce je aji videoklip ktery jsem viděla asi před 6 lety ,videoklip je v prostředí diskotéky modry ,v písníčce se zpívá něco takovyho
theres nothing in this rimatime... this lonely down oh oh oh a got movie něco tak PROSÍM PORADTE
potrebuju jeste info.. zpiva to zenska nebo chlap , je to rychle nebo pomale, jaky styl? disco nebo rock nebo pop .. pokusim se to najit.. takove hadanky zboznuju
hejky prosímtě když ty to tak znáš ty písničky a baví tě to hádat tak včera se mi stala uplně stejná věc na discotéce...zpívala to ženská něco v podobě cascady..no a bohužel sem pochytila jenom tyto tři slova \move your everybody\...ta písnička je řekla bych nová a známa a nikde ji nemůžu najít..bylo to disco..pomůžeš mi prosím
Beloska , cernoska? stara mlada.. zkus co nejvic detailu rict.. kratky vlasy, dlouhy a podobne.. je to hodne pomaly nebo rychlejsi? ... prijdem na to
myslím že to zpívala blondyna mlada asi kolem 25 let.byla tam černoška s dlouhyma černyma vlasama a měla na sobě velké střevice modre a davala je před sebe.klip je je do modre barvy a je to jako na diskotece ty kole co se třpytí ve vzduchu
UNIGUE 2 - BREAK MY STRIDE ODPOVIDA TO TEM STREVICUM A trochu tem slovum co si se snazila napsat
jeste se nevi zda to je ono ale sedelo by to.. z te dobe jsem znala snad vsechny skupiny a zpevaky.. tak me napadlo nekolik moznosti a nakonec tato .. tak uvidime hihihi
doplněno 31.03.10 19:52:jsem v praci a zrovna neni co delat hahahahah hudebni hadanky jsou proste bomba
NENI ZAC i ja mam radost
a ted mi padla tak ze ja se pakuju ukol dokoncen :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.