Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje písen a kdo ji zpívá?

Od: shaki* odpovědí: 22 změna:

Prosím o radu jak se jmenuje písnička a kdo ji zpíva,písnička je stará asi 10 let,včera ji hráli na radiožurnálu kolem půl druhý,k písničce je aji videoklip ktery jsem viděla asi před 6 lety ,videoklip je v prostředí diskotéky modry ,v písníčce se zpívá něco takovyho

theres nothing in this rimatime... this lonely down oh oh oh a got movie něco tak PROSÍM PORADTE

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cannibl*
hodnocení

0x

co napsat do radia (mail), jakmile jí hned uslyšíš nebo zavolat? každé rádio má svou linku

arimas*
hodnocení

0x

potrebuju jeste info.. zpiva to zenska nebo chlap , je to rychle nebo pomale, jaky styl? disco nebo rock nebo pop .. pokusim se to najit.. takove hadanky zboznuju *smich*

shaki*
hodnocení

zpíva jí žena styl pop rnb

katuzka*

hejky prosímtě když ty to tak znáš ty písničky a baví tě to hádat tak včera se mi stala uplně stejná věc na discotéce...zpívala to ženská něco v podobě cascady..no a bohužel sem pochytila jenom tyto tři slova \move your everybody\...ta písnička je řekla bych nová a známa a nikde ji nemůžu najít..bylo to disco..pomůžeš mi prosím:(:)

arimas*

sorry az ted jsem si vsimla dotazu :( ale hlavne ze uz si na to prisla!

shaki*
hodnocení

zpívá jí žena,styl pop rnb

arimas*

Beloska , cernoska? stara mlada.. zkus co nejvic detailu rict.. kratky vlasy, dlouhy a podobne.. je to hodne pomaly nebo rychlejsi? ... prijdem na to *hej*

shaki*
hodnocení

myslím že to zpívala blondyna mlada asi kolem 25 let.byla tam černoška s dlouhyma černyma vlasama a měla na sobě velké střevice modre a davala je před sebe.klip je je do modre barvy a je to jako na diskotece ty kole co se třpytí ve vzduchu

shaki*
hodnocení

písen byla celkem rychla a hodně chytlava a rytmicka

arimas*

TOHLE?

doplněno 31.03.10 19:44:

UNIGUE 2 - BREAK MY STRIDE ODPOVIDA TO TEM STREVICUM A trochu tem slovum co si se snazila napsat :)

papene*

arimas, jestli to bude ono tak smekám!*palec*

kytka*

já také sleduji to , písnička je známá*palec**hej*,nevím kdo ji zpívá ani název . Arimas si poradí

hanher*

To jsi prohledával celý Youtube? *smich*

arimas*

jeste se nevi zda to je ono ale sedelo by to.. z te dobe jsem znala snad vsechny skupiny a zpevaky.. tak me napadlo nekolik moznosti a nakonec tato .. tak uvidime hihihi

doplněno 31.03.10 19:52:

jsem v praci a zrovna neni co delat hahahahah hudebni hadanky jsou proste bomba *smich*

papene*

Taky čekáme s netrpělivostí jak to dopadne.:)

doplněno 31.03.10 19:58:

No jo to mně nenapadlo.*bum*

hanher*

Papene:

To nebude jen tak, je do toho zažraná a poslouchá *smich*

Jsem si jistej, že to ona bude...

shaki*
hodnocení

to je ona děkuju mooooooooccccc

arimas*

NENI ZAC i ja mam radost *smich*

doplněno 31.03.10 20:07:

a ted mi padla tak ze ja se pakuju ukol dokoncen :D

papene*

*palec*Tak to je bez debat 1****palec*

Šikula, už vím kam se obracet, při totální beznaději.;)

arimas*

jo jo ja budu jen rada *hi*

pravdomluvny*

arimas jsi fakt dobrá to poznat z těch indicií! Pustil jsem si to a zdálo se mi, že už jsem to slýchal kdysi v mládí. Tak jsem zapátral a opravdu! Originál je ještě mnohem příšernější! *ee*

kytka*
31.03.10 20:01

arimas 1**pivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]