Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik °C bylo dnes u vás IV?

Od: papene* odpovědí: 100 změna:

*placni*S pověřením kolegy kubince zakládám IV řadu počasí.*slunce*

Na trávníku máme jinovatku.

Kolik °C bylo dnes u vás IV?
výtka
Upozornění od sys clayman 06. 04. 2010 13:23:33
já jen doufám, že to nebude pokračovat celý rok... ;)

100 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Varnsdorf 1 stupínek *sok* Ale *slunce*už pracuje, je tam čím dál tím víc tepleji *placni*

mil®
hodnocení

0x

V Českém ráji +1°C a zatím slunečno

lidka*
hodnocení

0x

Vítěz *ua* u nás aktuálně 0,4°C! Pamatuji jedny Velikonoce, kdy se k nám kluci s pomlázkami brodili sněhem. Tak doufám, že se to nezopakuje - vždyť už je duben. *plac*A pořád ještě koukám z okna na občasné kupičky sněhu, co ještě nestačilo sluníčko zlikvidovat! *slunce*Takže já končím na poradně s relací o počasí. Neměla jsem většinou dobré zprávy, naopak. *fn*

papene*
hodnocení

*stop*Lidko, ukončení hlášení o stavu počasí je bráno jako hrubé porušení kázně.Tresty jsou dosti vysoké.*bum*

Nepříjímá se!:D

lidka*
01.04.10 08:45

*sok**hi*

papene*
hodnocení

;)Snad Vám to trošičku pomůže.Nejen Vám.

Kolik °C bylo dnes u vás IV? #2
marenka*

Omluva,že to sem nepatří, ale ty smajlíci na obrázku byli nebo je tam nějak šikovně vkládáte?

papene*
hodnocení

;)marenka zde více: poradte.cz/...

doplněno 01.04.10 10:32:

Smajlíci tam nepatří.;)

jabraka*
hodnocení

0x

Ať se dívám,jak se dívám,můj teploměr ukazuje + 13,5 st C!

JABRAKA

papene*
hodnocení

*nevi*Ať dělám co dělám, jen 7,3, ale sluníčko se už probudilo.Tak vás třeba doženem.

jabraka*

Papko,to byl pokus o APRÍL!

JB

papene*
hodnocení

;)Teda jabraka, to si budu pamatovat*bum*

marenka*

No teď *frajer* ale ráno byla KOSA *bum*

doplněno 01.04.10 10:07:

Jabrako *bum* ten Apríl se teda poved *zed*

Tak v Novém Městě pod Smrkem jsme ráno měli jasno a 3°C, ale cestou do práce do Liberce bylo místy i namrzlo a pěkná mlha.

Petr

kytka*

Benešovsko, krásný *slunce**slunce**slunce*den, na sluníčku už máme 25 st. Je to paráda, ale bude prý hůř*plac*

doplněno 01.04.10 10:15:

to není apríl

kytka*

dokonce už to leze ke 30st

Kolik °C bylo dnes u vás IV? #3
lidka*

Kytičko, to máš pod teploměrem hrnec s vroucí vodou, že? *vtip*

papene*
hodnocení

Jasně s obědem.*smich*

Kolik °C bylo dnes u vás IV? #4
kytka*

ne ne ne ,to mi tu máme takto přepychově, jižní strana paráda *slunce* apropo, oběd už mám hotový

papene*
hodnocení

*bzum*Teď se nám zatahuje a fouká vítr jak na podzim.Vybodnu se na velikonoce a půjdem pouštět draka.*fn*

Kolik °C bylo dnes u vás IV? #5
papene*
02.04.10 06:45
hodnocení

*stop*nic moc.

Kolik °C bylo dnes u vás IV? #6

hodnocení

0x

svítíčko sluní, vypadá to na pěkný den, zatím teď 7 stupňů (nad nulou, někde mají i pod, nemám pravdu Lidko?)

přidám celodenní předpověď pro naši obec na východě, abych nemusel doplňovat přes den...

doplněno 02.04.10 07:15:

nepřidám, bmp to nevzalo...

lidka*

Hejkale, i když jsem ohlásila, že "odcházím" z relace o počasí, nemohu nepříjmout výzvu k dialogu a odvolávám svou rezignaci (teď jsem jak naši politici - jenom mně nejde o prachy) *smich*. Smutně píšu - celou noc padalo, na střechách i všude okolo je bílo (no je to jenom poprašek), ale na silnicích a na cestách to zaplaťpánbůh nedrží. Ráno kolo sedmé bylo plus 0,3°C! Co k tomu víc dodat - jenom popřát "Krásné jarní svátky"! *hej*

doplněno 02.04.10 08:33:

Pozor! U nás také začíná sluníčko vykukovat - že by se umoudřilo? *slunce*

mil®
hodnocení

0x

Na severu ráje +2°C a prší

hodnocení

0x

Dobré ráno,

v Novém Městě pod Smrkem byly ráno 2°C a padal sníh z deštěm. Hora Smrk je opět bílá jak v pravé zimě...:)

marenka*
hodnocení

0x

Krásný den přeji, Šluknovský výběžek +3, sluníčko.. ;)

kytka*

Benešovsko, ráno 7st. nyní už *slunce**slunce*svítí a na teploměru máme 17 st zatím ,byla velká rosa ,tzn .krásný den

kytka*

Tak máme na trávě šedivák,ale sluníčko už vystrkuje drápky,bude pěkně? Uvidíme

jabraka*
hodnocení

0x

Než odjedu na Velikonoce,musím nejdříve oškrabat led z auta.

JABRAKA

mil®
hodnocení

0x

V ráji -1°C a slunečno *slunce*

papene*
03.04.10 09:10
hodnocení

:)

Kolik °C bylo dnes u vás IV? #7

dnes ráno když jsem vstával do práce ve 4.00 hod - 3 °C a v 15.00 hod + 13 °C , nic moc :(

pt®

Jéé, to fakt dnes nevím, ale pod peřinou bylo teplo. Jo, a svítilo sluníčko. *slunce* PT /stařenka/

papene*
hodnocení

pt to je pro Vás.:)

Kolik °C bylo dnes u vás IV? #8

hodnocení

0x

*slunce* a + 3°C v 7.00,a už se těším na mazanec s mandličkami a mléko s nesquikem

kytka*

Krásné *slunce*ráno máme 3st obloha jako by ji hospodyňka vycídíla,uvidíme co přinese den.

mil®
hodnocení

0x

V ráji +5°C a zatím slunečno *slunce*

papene*
hodnocení

*slunce*Vypadá to dnes na pařák!*slunce*

Kolik °C bylo dnes u vás IV? #9

asi jo! už máme 11,5°C a stále *slunce*

papene*
hodnocení

*ee**nevi*
Po Velikonocích přijdou mraky plné deště a sněhu. Slunce ještě nevyhraje
velikost textu:

4. dubna 2010 14:44

Počasí příštích dnů si zachová aprílový ráz. Přílivy teplého vzduchu bude střídat studenější proudění od severu. Již v pondělí se na naše území rozšíří chladný vzduch od severozápadu, v úterý zase od jihu teplý vzduch. Za další dva dny přijde ale opět studená fronta, informoval meteorolog Jan Pavlík.

zpravy.idnes.cz/...

kytka*
hodnocení

0x

Je 5st po dešti zataženo, sluníčko se bojí pomlázky-je schované.-Benešovsko.

mil®
hodnocení

0x

V zataženém ráji po deštíku je +6°C.

papene*
hodnocení

Tak to vypadá na pláštěnky.*nevi*

Kolik °C bylo dnes u vás IV? #10
papene*
hodnocení

*bum*Cestou na vlak.nádraží Zdice, teplota -2,5 st.!*bzum*

Kolik °C bylo dnes u vás IV? #11

mil®
hodnocení

0x

V ráji -3°C a roztaženo.

V Novém Městě pod Smrkem bylo dnes ráno jasno a 0°C. Tráva byla pěkně namrzlá.

kytka*

tedy u nás ráno kosa 2st, ale pak celý den*slunce**slunce**slunce*a ještě nyní*slunce*

papene*
hodnocení

*palec*Je krásná noc.Obloha plná hvězdiček.Zítra bude krásně.Doufejme.*modla*

Kolik °C bylo dnes u vás IV? #12
papene*
07.04.10 07:43
hodnocení

*zed*

Kolik °C bylo dnes u vás IV? #13
pt®

Kousek od Prahy, 0 stupňů. PT /stařenka/

mil®

V ráji 0°C a slunečno

kytka*
hodnocení

0x

Benešovsko, ráno šedivák a nyní*slunce**slunce**slunce* po práci vyrazím zase ven do "hlíny"

V Novém Městě pod Smrkem bylo po ránu jasno a -2°C

hodnocení

0x

V Novém Městě pod Smrkem bylo dnes ráno tepleji. +3,5°C a jasno.

ráno ve 4.00 hod -1°C a teďka +18`C a skoro *slunce*

hodnocení

0x

Odpoledne - jasno, mirny vetrik, 18 stupnu ve stinu, pohoda, Brighton - Jizni Anglie

Minule tydny - jasno, nesnesitelne dusno, 45 stupnu ve stinu, k zblazneni, Chennai - Jihovychodni Indie

kytka*

Benešovsko, my máme dneska kouzelný den od rána , obloha vymetená sluníčko pálí jak ďas.

papene*
08.04.10 17:20
hodnocení

*palec*paráda *slunce*

Kolik °C bylo dnes u vás IV? #14
lidka*

Axusi, koukám, že se nám pěkně touláš po světě a přitom zůstáváš věrný poradně. *placni* Tak posílám hezký pozdrav z Jizerských hor do Jižní Anglie! *hej*Lidka

kytka*
hodnocení

0x

Benešovsko, od samého rána sluníčko je dnes schované za mraky, nevlídno, 10st.

kytka*
hodnocení

0x

benešovsko máme 5 st. sluníčko už vstává-přeji krásný den

papene*
hodnocení

*ua* Heč 7,2*slunce*, ale fouká vítr.

Kolik °C bylo dnes u vás IV? #15
marenka*

*cert*6 a prší *bum*

doplněno 10.04.10 09:09:

Šluknovský výběžek :) teď přestalo pršet, ale je to zamračený *bum*a já se celý týden těším na víkend.. je to normální?*bzum*

papene*
hodnocení

marenko a kde, že je tak ošklivo.Hlava děravá*zed*.

doplněno 10.04.10 09:10:

JJ to je normální, bohužel.*bum*

kytka*

marenka je z výběžku na severu tuším šluknovského

papene*
hodnocení

*stop*Prší s deštěm*zed*

Kolik °C bylo dnes u vás IV? #16
kytka*

Jak prší s deštěm?:D u nás jen prší,je zataženo 5st

doplněno 11.04.10 08:26:

já myslela,že to je jeden ze žertíků*vtip*

papene*
hodnocení

*haha**zed* sněží s deštěm!*smich**zed*To mi ten den pěkně začíná!*ua*

doplněno 11.04.10 08:30:

*nevi*Bohužel nebyl.To jen hlava blbne.:D

marenka*

Tak u nás je kolem 3st, a mrholí. Prosím, ten sníh sem neposílat! *cert*

mil®
hodnocení

0x

Na severu ráje oblačno a +4°C

hodnocení

0x

V Novém Městě pod Smrkem ráno mlha, mrholení a 4°C. O víkendu nám tu nasněžilo, ale už to zase roztálo.

kytka*

Benešovsko, v noci nám sprchlo , takovej lehkej aprílovej deštíček a ráno bylo 5 st, nyní je příjemných 11st. polojasno

pt®

Kousek od Prahy, ráno +3 st. deštivo, nyní polojasno +12 st. PT /stařenka/

papene*
hodnocení

*nevi*

doplněno 13.04.10 00:31:

7,6 slabý déšť*sok*

hodnocení

0x

Nové Město pod Smrkem. Již od včerejšího odpoledne je jasno a 5°C. Vanul čerstvý JV vítr.

kytka*

Benešovsko- 12 st příjemně po dešti. Vše se pěkně zelená

papene*
hodnocení

Taky se vše zelená a roste jak z vody (tráva);)

Kolik °C bylo dnes u vás IV? #17
kytka*

Benešovsko, ráno hrozná mlékomlha ale už vystrkuje *slunce*drápky a je příjemných 10st a bude líp*hej*

doplněno 14.04.10 10:45:

jo já byla makat.

papene*
hodnocení

Nyní 10,8 a začíná také vylézat *slunce*.Snad to vydrží, když už i kytku *slunce*probudilo.:D

doplněno 14.04.10 10:55:

*haha*

hodnocení

0x

V ovém Městě pod Smrkem bylo dnes ráno zataženo a mlhavo a 3°C. Včera krásně jasno.. *slunce*

kytka*

Dnes od rána poprchává je chladno 7 st. Nevlídno-brrrrrrrrrrrrrr*modla*prosím ať už se oteplí.

kytka*
hodnocení

0x

Máme šedivák na trávníku,sluníčko už vstalo a začíná se roztahovat po obloze-bude pěkně*slunce**slunce**slunce*přeji krásně prožitou neděli.

mil®

Na severu Českého ráje +2°C a slunečno *slunce*

papene*
18.04.10 08:42
hodnocení

*slunce*

Kolik °C bylo dnes u vás IV? #18
papene*
hodnocení

*slunce*Hurá ven*slunce*13,6 stupínků a leze výš!*ua*

Kolik °C bylo dnes u vás IV? #19

hodnocení

0x

Tak v Novém Městě pod Smrkem jsme měli dnes ráno jasno a 5°C. Silný vítr, který byl večer se již uklidnil.

pt®

Kousek od Prahy +20 stupňů přes den, slunečno. *slunce* PT /stařenka/

papene*
hodnocení

*stop*Po ránu nic moc, uvidíme co přinese den.*nevi*

Kolik °C bylo dnes u vás IV? #20
mil®

Na severu ráje -3°C a slunečno.

kytka*

Dnes v Praze je na nule ,ale sluníčko*slunce**slunce*už se snaží, bude pěkně.

fidonet*

Ostrava taktéž. Doufám, že se teplo vráti co nejdříve. Pátek se blíží a sadit v zimě bychom nechtěli. Včera dorazily sazeničky ze starkla, něco máme naklíčené ...

Dobré ráno, v Novém Městě pod Smrkem bylo oblačno a +1°C. V Liberci také oblačno a prý dokonce -4°C.. Fuj

taran*
hodnocení

0x

Zdravím vás ze Sluncem zalitého Č. Krumlova.Je dost chladno (4 stupně) ,ale věřte , bude lépe.

kytka*
hodnocení

0x

Dobré ráno-Benešovsko -máme 1 st.sluníčko už*slunce**slunce*obloha je jasná vypadá to na pěkný den

mil®

V ráji -3°C , slunečno *slunce*

hodnocení

0x

Dobré ráno, Nové Město pod Smrkem v Jizerských horách: jasno a -2°C.

papene*
hodnocení

Ráno v 6h. - 1st.Nyní +10,7*slunce*

Sluncem zalitý víkend

" O víkendu už ranní teploty nebudou klesat tak nízko, ale budou se vyskytovat četné přízemní mrazíky,"upozornila Honsová.

V sobotu ráno teploty klesnou na pět stupňů až nulu. Přes den bude jasno až polojasno a rtuť teploměru vyšplhá na 15 až 19 stupňů.

Neděle bude ještě teplejší, ranní teploty sice klesnou na pět až jeden stupeň, ovšem odpoledne se můžeme těšit na maximální hodnoty v příjemném rozmezí 16 - 20 stupňů nad nulou.

V pondělí přijde déšť

" Na počátku příštího týdne přijde fronta s velkou oblačností, přeháňkami a bouřkami,"řekla Honsová. V pondělí bude ještě slunečno s teplotami mezi 18 - 22 stupni, počasí se pokazí až odpoledne.

Tak citelné ochlazení jako v minulých dnech už nás ale nečeká. V úterý se budou teploty pohybovat mezi 14 - 18 stupni, po zbytek týdne pak budou dosahovat hodnot kolem 20 stupňů.

novinky.cz/...

marenka*

U nás taky -1, psům se nechtělo a mě taky *cert*..těším se na teplíčko, paradox je, že jak jsou takové změny ráno/odpol., tak se mi ty moje chrochtadla během půl hodiny tak zadýchají, že máme po procházce *bum*

Když ráno zeslezla jinovatka, tak jsem si říkala, že takhle vypadá jaro *ua* Modrá obloha, sluníčko, rozkvetlá třešeň planka před oknem. Špaček se předhání s pěnkavkou. Ráj na zemi *ua*

papene*
hodnocení

Celý týden proprší, o víkendu ale vykoukne slunce
První květnový týden v Česku proprší. Podle předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu bude slunce většinou schované za mraky, ve čtvrtek a v pátek dokonce zcela zataženo s vydatným deštěm.

O víkendu nás ale slunce potěší a zpoza mraků vykoukne. Moc ale neohřeje. Teploty nepřesáhnou 16 stupňů a ani srážky úplně nezmizí.

Podle meteorologů bude letošní máj bohatší na srážky, než je dlouhodobý průměr. Pro zemědělce by však mohl být podle pranostik výhodný. Například, že mokrý máj znamená v stodole ráj a že májová kapka platí nad dukát.

Ve druhé polovině května bude srážek ubývat, na letní dny s teplotami nad 25 stupňů si ale budeme muset počkat až na konec měsíce.

novinky.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]