Nejste přihlášen/a.
S pověřením kolegy kubince zakládám IV řadu počasí.![]()
Na trávníku máme jinovatku.

Vítěz
u nás aktuálně 0,4°C! Pamatuji jedny Velikonoce, kdy se k nám kluci s pomlázkami brodili sněhem. Tak doufám, že se to nezopakuje - vždyť už je duben.
A pořád ještě koukám z okna na občasné kupičky sněhu, co ještě nestačilo sluníčko zlikvidovat!
Takže já končím na poradně s relací o počasí. Neměla jsem většinou dobré zprávy, naopak. ![]()
Lidko, ukončení hlášení o stavu počasí je bráno jako hrubé porušení kázně.Tresty jsou dosti vysoké.![]()
Nepříjímá se!:D
Tak v Novém Městě pod Smrkem jsme ráno měli jasno a 3°C, ale cestou do práce do Liberce bylo místy i namrzlo a pěkná mlha.
Petr
Benešovsko, krásný ![]()
![]()
den, na sluníčku už máme 25 st. Je to paráda, ale bude prý hůř![]()
to není apríl
svítíčko sluní, vypadá to na pěkný den, zatím teď 7 stupňů (nad nulou, někde mají i pod, nemám pravdu Lidko?)
přidám celodenní předpověď pro naši obec na východě, abych nemusel doplňovat přes den...
doplněno 02.04.10 07:15:nepřidám, bmp to nevzalo...
Hejkale, i když jsem ohlásila, že "odcházím" z relace o počasí, nemohu nepříjmout výzvu k dialogu a odvolávám svou rezignaci (teď jsem jak naši politici - jenom mně nejde o prachy)
. Smutně píšu - celou noc padalo, na střechách i všude okolo je bílo (no je to jenom poprašek), ale na silnicích a na cestách to zaplaťpánbůh nedrží. Ráno kolo sedmé bylo plus 0,3°C! Co k tomu víc dodat - jenom popřát "Krásné jarní svátky"! ![]()
Pozor! U nás také začíná sluníčko vykukovat - že by se umoudřilo? ![]()
Počasí příštích dnů si zachová aprílový ráz. Přílivy teplého vzduchu bude střídat studenější proudění od severu. Již v pondělí se na naše území rozšíří chladný vzduch od severozápadu, v úterý zase od jihu teplý vzduch. Za další dva dny přijde ale opět studená fronta, informoval meteorolog Jan Pavlík.
Odpoledne - jasno, mirny vetrik, 18 stupnu ve stinu, pohoda, Brighton - Jizni Anglie
Minule tydny - jasno, nesnesitelne dusno, 45 stupnu ve stinu, k zblazneni, Chennai - Jihovychodni Indie
6 a prší ![]()
Šluknovský výběžek
teď přestalo pršet, ale je to zamračený
a já se celý týden těším na víkend.. je to normální?![]()
marenko a kde, že je tak ošklivo.Hlava děravá
.
JJ to je normální, bohužel.![]()
Jak prší s deštěm?:D u nás jen prší,je zataženo 5st
doplněno 11.04.10 08:26:já myslela,že to je jeden ze žertíků![]()
Tak v Novém Městě pod Smrkem jsme měli dnes ráno jasno a 5°C. Silný vítr, který byl večer se již uklidnil.
Ostrava taktéž. Doufám, že se teplo vráti co nejdříve. Pátek se blíží a sadit v zimě bychom nechtěli. Včera dorazily sazeničky ze starkla, něco máme naklíčené ...
Ráno v 6h. - 1st.Nyní +10,7![]()
" O víkendu už ranní teploty nebudou klesat tak nízko, ale budou se vyskytovat četné přízemní mrazíky,"upozornila Honsová.
V sobotu ráno teploty klesnou na pět stupňů až nulu. Přes den bude jasno až polojasno a rtuť teploměru vyšplhá na 15 až 19 stupňů.
Neděle bude ještě teplejší, ranní teploty sice klesnou na pět až jeden stupeň, ovšem odpoledne se můžeme těšit na maximální hodnoty v příjemném rozmezí 16 - 20 stupňů nad nulou.
V pondělí přijde déšť" Na počátku příštího týdne přijde fronta s velkou oblačností, přeháňkami a bouřkami,"řekla Honsová. V pondělí bude ještě slunečno s teplotami mezi 18 - 22 stupni, počasí se pokazí až odpoledne.
Tak citelné ochlazení jako v minulých dnech už nás ale nečeká. V úterý se budou teploty pohybovat mezi 14 - 18 stupni, po zbytek týdne pak budou dosahovat hodnot kolem 20 stupňů.
U nás taky -1, psům se nechtělo a mě taky
..těším se na teplíčko, paradox je, že jak jsou takové změny ráno/odpol., tak se mi ty moje chrochtadla během půl hodiny tak zadýchají, že máme po procházce ![]()
Když ráno zeslezla jinovatka, tak jsem si říkala, že takhle vypadá jaro
Modrá obloha, sluníčko, rozkvetlá třešeň planka před oknem. Špaček se předhání s pěnkavkou. Ráj na zemi ![]()
O víkendu nás ale slunce potěší a zpoza mraků vykoukne. Moc ale neohřeje. Teploty nepřesáhnou 16 stupňů a ani srážky úplně nezmizí.
Podle meteorologů bude letošní máj bohatší na srážky, než je dlouhodobý průměr. Pro zemědělce by však mohl být podle pranostik výhodný. Například, že mokrý máj znamená v stodole ráj a že májová kapka platí nad dukát.
Ve druhé polovině května bude srážek ubývat, na letní dny s teplotami nad 25 stupňů si ale budeme muset počkat až na konec měsíce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.