Nejste přihlášen/a.
S pověřením kolegy kubince zakládám IV řadu počasí.
Na trávníku máme jinovatku.
Vítěz u nás aktuálně 0,4°C! Pamatuji jedny Velikonoce, kdy se k nám kluci s pomlázkami brodili sněhem. Tak doufám, že se to nezopakuje - vždyť už je duben.
A pořád ještě koukám z okna na občasné kupičky sněhu, co ještě nestačilo sluníčko zlikvidovat!
Takže já končím na poradně s relací o počasí. Neměla jsem většinou dobré zprávy, naopak.
Lidko, ukončení hlášení o stavu počasí je bráno jako hrubé porušení kázně.Tresty jsou dosti vysoké.
Nepříjímá se!:D
Tak v Novém Městě pod Smrkem jsme ráno měli jasno a 3°C, ale cestou do práce do Liberce bylo místy i namrzlo a pěkná mlha.
Petr
Benešovsko, krásný den, na sluníčku už máme 25 st. Je to paráda, ale bude prý hůř
to není apríl
svítíčko sluní, vypadá to na pěkný den, zatím teď 7 stupňů (nad nulou, někde mají i pod, nemám pravdu Lidko?)
přidám celodenní předpověď pro naši obec na východě, abych nemusel doplňovat přes den...
doplněno 02.04.10 07:15:nepřidám, bmp to nevzalo...
Hejkale, i když jsem ohlásila, že "odcházím" z relace o počasí, nemohu nepříjmout výzvu k dialogu a odvolávám svou rezignaci (teď jsem jak naši politici - jenom mně nejde o prachy) . Smutně píšu - celou noc padalo, na střechách i všude okolo je bílo (no je to jenom poprašek), ale na silnicích a na cestách to zaplaťpánbůh nedrží. Ráno kolo sedmé bylo plus 0,3°C! Co k tomu víc dodat - jenom popřát "Krásné jarní svátky"!
Pozor! U nás také začíná sluníčko vykukovat - že by se umoudřilo?
Počasí příštích dnů si zachová aprílový ráz. Přílivy teplého vzduchu bude střídat studenější proudění od severu. Již v pondělí se na naše území rozšíří chladný vzduch od severozápadu, v úterý zase od jihu teplý vzduch. Za další dva dny přijde ale opět studená fronta, informoval meteorolog Jan Pavlík.
Odpoledne - jasno, mirny vetrik, 18 stupnu ve stinu, pohoda, Brighton - Jizni Anglie
Minule tydny - jasno, nesnesitelne dusno, 45 stupnu ve stinu, k zblazneni, Chennai - Jihovychodni Indie
6 a prší
Šluknovský výběžek teď přestalo pršet, ale je to zamračený
a já se celý týden těším na víkend.. je to normální?
marenko a kde, že je tak ošklivo.Hlava děravá.
JJ to je normální, bohužel.
Jak prší s deštěm?:D u nás jen prší,je zataženo 5st
doplněno 11.04.10 08:26:já myslela,že to je jeden ze žertíků
Tak v Novém Městě pod Smrkem jsme měli dnes ráno jasno a 5°C. Silný vítr, který byl večer se již uklidnil.
Ostrava taktéž. Doufám, že se teplo vráti co nejdříve. Pátek se blíží a sadit v zimě bychom nechtěli. Včera dorazily sazeničky ze starkla, něco máme naklíčené ...
Ráno v 6h. - 1st.Nyní +10,7
" O víkendu už ranní teploty nebudou klesat tak nízko, ale budou se vyskytovat četné přízemní mrazíky,"upozornila Honsová.
V sobotu ráno teploty klesnou na pět stupňů až nulu. Přes den bude jasno až polojasno a rtuť teploměru vyšplhá na 15 až 19 stupňů.
Neděle bude ještě teplejší, ranní teploty sice klesnou na pět až jeden stupeň, ovšem odpoledne se můžeme těšit na maximální hodnoty v příjemném rozmezí 16 - 20 stupňů nad nulou.
V pondělí přijde déšť" Na počátku příštího týdne přijde fronta s velkou oblačností, přeháňkami a bouřkami,"řekla Honsová. V pondělí bude ještě slunečno s teplotami mezi 18 - 22 stupni, počasí se pokazí až odpoledne.
Tak citelné ochlazení jako v minulých dnech už nás ale nečeká. V úterý se budou teploty pohybovat mezi 14 - 18 stupni, po zbytek týdne pak budou dosahovat hodnot kolem 20 stupňů.
U nás taky -1, psům se nechtělo a mě taky ..těším se na teplíčko, paradox je, že jak jsou takové změny ráno/odpol., tak se mi ty moje chrochtadla během půl hodiny tak zadýchají, že máme po procházce
Když ráno zeslezla jinovatka, tak jsem si říkala, že takhle vypadá jaro Modrá obloha, sluníčko, rozkvetlá třešeň planka před oknem. Špaček se předhání s pěnkavkou. Ráj na zemi
O víkendu nás ale slunce potěší a zpoza mraků vykoukne. Moc ale neohřeje. Teploty nepřesáhnou 16 stupňů a ani srážky úplně nezmizí.
Podle meteorologů bude letošní máj bohatší na srážky, než je dlouhodobý průměr. Pro zemědělce by však mohl být podle pranostik výhodný. Například, že mokrý máj znamená v stodole ráj a že májová kapka platí nad dukát.
Ve druhé polovině května bude srážek ubývat, na letní dny s teplotami nad 25 stupňů si ale budeme muset počkat až na konec měsíce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.