Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holení rfn

Od: luckoko odpovědí: 18 změna:
Dobrý den, je mi 17 a stále trpím tim, že vždycky když se okolím, za 3 dny mi to zase hodně naroste. Už se mě nebaví pořád holit nohy, podpaží či intimní partie. Myslíte si že to nebude vadit když nebudu?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Určitě to nevadí, mě naopak vadí to oholení. Je to nepřirozené. Hloupá móda.

Feraxi, neměl by ses holit a chodit se stříhat. Hloupá móda.

ernie@ - Nechodím se holit ani stříhat, k tomu tvé rady nepotřebuji.

007cz

Hippies, to ta správná móda.

feraxi, tak to jsi první člověk kterého znám, jenž se neholí a nestříhá, pokud tedy netrpíš alopecií. Ale třeba to tak je a cítíš se fajn s nemytejma dredama a bíbrem po pás, a to je hlavní, jak se cítíš. Jak tě cítí ostatní, to je vedlejší přece.

A kde je psáno že si nemyje vlasy,že si nepřistřihuje čas od času jak vous tak i vlasy? Ernie asi čte nějaké jiné příspěvky a odpovídá zase na jiné!

ernie@ - nedělej že nerozumíš, nemusím nikam chodit, vlasů mám už pomálu a vousy holím sám. Tělo neholím, nechci vypadat jak pětiprocent.

hodnocení

1x

Mně to třeba vadit nebude určitě :)

jenda2*
hodnocení

1x

Tak se neholte. Normální lidi to netrápí, o názor hlupáků nikdo nestojí.

hodnocení

1x

Hlavní je, co vadí nebo nevadí vám.Důležité je, abyste se cítila dobře vy. Nám to vadit nebude, že se neholíte, možná budete trochu nesvá, když vám budou z kraťásků vykukovat ochlupené nožky. Do plavek si oholte jen oblast bikin, to stačí. Ale je to na vás.

olinl
hodnocení

0x

Vyrábí se různé epilátory, depilátory, vosky a nějaké přípravky na pomalejší růst ochlupení, ale nepoužívám je, tak nevím jak dalece jednotlivé přístroje a přípravky růst oddálí. Snad někdo z rádců ví víc a něco doporučí.

liska5
hodnocení

0x

Tak si dej pauzu. Většinou se člověk zeptá svého partnera, než na poradně.

hodnocení

0x
Po depilaci vyrostou chloupky za déle, než po oholení. Ale pozor na koupi depilátoru. Napoprvé to díky bolesti vytrhat depilátorem moc nejde. Takže nejdříve chloupky vytrhat pinzetou. Jestli tu bolest člověk zvládne, zvládne pak i depilátor. Malé chloupky dorůstají časově snad ve třech fázích. Tak to nikdy nebolí tolik jako poprvé a malé chloupečky nedrží tak pevně.
Další možnost je holit a pak problikat IPL depilátorem. Chce to čas, ale mizejí. Jestli napořád, to zatím nemůžu potvrdit, ale zdá se, že ano. Já nemohu oholit lýtka, protože chloupky zarůstaly, nedávno jsem se přemluvila na IPL depilátor a roste jich méně. Uvidím..
Na netu lze i hledat Použití IPL depilátoru, a přečíst nějaké informace.
O neoholení jsem třeba přes zimu nemluvila a nikdo to neví, aby to mohl odsuzovat. Dříve se to neřešilo, je to novinka něco přes 15 let stará. Ale zvědavá na IPL jsem byla.

hodnocení

0x

Mělo by to být tak, jak si sama dáma přeje to mít. Já si nic, žádnou úpravu nevynucuji, k ničemu nepřesvědčuji. Co takhle jiná potíž! Knírek nad horním rtem? Ten skryje pouze rouška. Což?

hodnocení

0x

Tak si nehol RFN a jen hubu.

Kuwa to jsou mi dotazy.Vyzkoušej cokoliv a to pravé nalezneš!

Holit si každé tři dny R (ruce) F (fr..u) a N (nohy) - to je fakt hodně práce.

Tahle móda holení je fakt za trest. Člověk aby se bál, že bude odsouzený, protože bez oholení je žena muži vnímána jako zvíře. Holit se jednou za 3 dny právě vůbec nestačí. Kůže se podrážděná po holení a strniště ji pak úplně rozškrábe. Moderní pružné oblečení tahá za povyrostlé chloupky. Takže pak člověk mysli pořád jenom na chloupky.
Jenže já jsem poznala víc lidí odsuzujicich druhé kvůli chloupkům.
Maky, já přemýšlela, co to rfn je a Vy jste to sem hezky napsala. Nejlepší je f jako frnda. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]